Hundpromenad

Har varit ute och gått idag och sen har jag inte gjort så mycket mer alls. Förutom att fotograferat hundarna med mamma :) Det var lite trevligt iallafall. Ikväll blir det nog hemmamys med melodifestivalen, även om jag inte tycker det är så bra...men inte finns det så mycket bättre att se på TV ändå :)

Vi åkte i förmiddags till Snöån jag och mamma med de tre tokiga flattarna :) Där gick vi ut och gick med moster-Anna och Grim, mormor och morfar. Det var trevligt, min hosta förstörde dock det trevliga och sköna med promenaden en del. Efteråt blev det fika med te och kaka hemma hos mormor och morfar innan vi gav oss hem.

Vi fotograferade också alla hundarna idag, det blev okej kort, vissa riktigt bra, andra mindre bra. Mamma fotade och jag poserade hundarna ;)

Bilder kommer senare på hemsidan och i bloggen! www.mysflattar.se

Puss o kram

En bild nu iallafall, Valdo, vacker som en dag :)


Myskväll

Ikväll blir det myskväll framför tv:n med hemmagjorda hamburgare och let's dance, efter maten blir det en stor godisskål :) Godisförbudet börjar ju på måndag igen, så det gäller att passa på... haha :D

Och bilderna kommer inte på mina kläder idag heller, eftersom att jag satte i oladdbara batterier i batteriladdaren. Så nu är den nog överhettad och förstörd den också... sk*t också...

Dessutom pratar jag i telefon med Anna för andra gången idag, och det är alltid lika trevligt :) Vi pratar om allt mellan himmel och jord, och idag hamnade vi i en disskussion om hur vi träffades...och att vi träffades genom internet är något vi verkligen inte kan förstå. Ingen av oss tror ju på riktig vänskap genom internet...eller?

Nej, nu blir det tv och mys, har ju redan missat en del av Let's Dance.

Puss o kram

Hosta och promenad

Jag har fått hosta...men det är inte så farligt mycket, men jobbigt iallafall. Men sjuk, det kan jag inte bli. Det har jag absolut inte tid med...

När jag var ute och gick med Divino, Lego och Tio var det dock lite jobbigt, eftersom att det var så kallt, trots att det bara var nollan ute. Det blåste kallt längs sjön och jag gick nog bara 4 kilometer, hade glömt mössa också så mitt huvud höll på att frysa ihjäl.

Nu ska jag ut i Volvon och hämta kameraladdaren, weee! :D Sen blir det fotografera, sen blogga!

Puss o kram

Fredag

Nu är det fredag och en skön helg har man framför sig :9 Faktiskt känns det som att på ett lov ska man hitta på saker och det ska liksom hända något, en helg är faktiskt annorlunda... Därför ser jag fram emot denna helg!

Festen igår var mycket trevlig och jag har ju John att tacka för att jag fick komma, så tack till John :)

Jag vaknade 10 imorse och då var jag ute med hundarna, sen plockade jag ltie här hemma. Sen var det Björn Gustavssons film Ett Livsverk och en kopp te som gällde. Nu ska jag dricka en kopp te till, sen ska jag nog gå ut och gå en promenad :) Så himla skönt och soligt väder ute, man blir glad!

Och ikväll, kommer de lovade bilderna på kläderna, kameraladdaren ligger i bilen som Fredrik har till jobbet, men när han kommer hem ska kameran laddas och kläderna ska fotograferas för att läggas ut på bloggen, äntligen!

Nej, teet kallnar,
Puss o kram


Anmäld till Stockholm int. Dog show

Som jag sa igår, så kändes det som att jag inte hade någon koll på en enda tävling. Och rätt, det hade jag. För höll jag inte på att missa anmälan till Lilla Stockholm?! Sista snmälningsdag idag var det, men är anmäld nu och har betalat in iallafall... puuuh!

Anmäld till junior handling, och tänker tävla med Divino om det blir som det är tänkt, vilket jag hoppas :)


Aqua Nova och Peace&Love-biljett fixad

Idag var jag, Judith och Elin på aguanova i Borlänge (äventyrsbad), vilket var mycket trevligt som vanligt :) Tåg dit och hem, och nu på kvällen har jag tittat på hockey med mamma. Det var på TV, Bofors-Västerås. Resultaten blev 1-3, Västeråsseger! *jubel*

Dagen har varit lugn och skön :) Imorgon blir det nog hundpromenad och träna, sen på kvällen blir det fest, kul kul kul!

Jag och Judith köpte våra P&L biljetter idag, WEEE! :D Nu är det alltså så att det blir av med festivalen i Borlänge i sommar, man vågar inte hoppas förrän man håller biljetten i handen, och nu gör vi det :) Känns bra, väldigt bra!

Jag känner också att jag inte har någon koll på vilka tävlingar jag vill och kanske borde åka på framöver. Ska kolla över vad det är man borde fundera på och sedan ev. anmäla :)

Härlig dag :)

Jag och Judith i vintersolen :)

Utmanad

Utmaningen:

- Länka till den som utmanat. http://easd.blogg.se/
- Berätta 7 sanningar om dig själv
- Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg
- Skriv meddelande i de sju personernas blogg så de vet om inlägget!

Sju sanningar om mig:

- jag älskar pasta och hatar potatis
-har nog aldrig varit riktigt kär...
-jag blir ibland väldigt lättäcklad när jag äter
-jag älskar mina hundar
-jag vill åka utomlands NU!
-jag vill ha sommaren nu!
-vet inte om jag vill flytta till Forshaga till hösten... :/

Jag utmanar:

Anna Modig: http://modig77.blogg.se
Judith Foitzik: http://twiixxs.blogg.se
Mathilda Torstensson: http://torstenssonm.blogg.se
Lovisa Torstensson: http://lollovisa.blogg.se
Pernilla Lindström: http://prulls.blogspot.com
Julia Pettersson: http://precissomjulia.blogg.se
Lisa: http://llisabs.blogg.se


Oladdad kamera

Min dag har varit toppen vaknade imorse av att Fredrik ropade och sa att det stod nybakat bröd på frukostbordet och frukost och te var framdukat! Lyxigt och superhärligt! :)

Sedan har dagen varit lugn och skön, med skridskor på förmiddagen, sen duschade jag och så har jag tittat på film med mamma och druckit te! Toppenmys!

Pratade med syster Mathilda också, och hennes telefon som är en Sony Ericsson har samma problem som min, får ingen täckning och stänger av sig och så :( Drygt! Och många verkar ha problem med det också :O Lämna in den säger jag bara, vet inte om det hjälper, men värt ett försök, speciellt om garantin inte gått ut och mobilen inte varit med om en smäll eller något!

Kameran var tyvärr oladdad, så bilder på kläderna jag shoppade igår kommer nog imorgon :) Men det blir ju bra ändå! Och imorgon blir det AquaNova med Judith och kanske några fler, härligt!

Nu ska jag nog titta på programmet om Linda Rosing, sen blir det nog Andra Avenyn :D

Har redigerat lite bilder idag från min gamla kamera som är trasig...här kommer en av dem :)
Lego och Divino, en vacker sommardag!

Stockholm

Stockholm idag var toppen :D Mycket trevligt hade jag med flickorna! Och många affärer hann vi med och mycket shopping blev det :) Bloggar mer om Stockholm imorgon, och då kanske det kommer lite bilder på det jag shoppade också.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, är så trött efter en hel dag gående och shoppande :) Tack för en trevlig dag iallafall!

GRATTIS BROR PÅ DIN FÖDELSEDAG, HOPPAS ATT DIN DAG VARIT BÄST! :D

Godnatt, Puss o kram

Godnatt

Ska försöka lägga mig i tig ikväll, frö att vara pigg imorgon när jag ska iväg- för en gångs skull!  Skulle vara trevligt att orka springa i så många butiker som möjligt utan att svimma ;)

Jag ska duscha nu, sen göra mig iordning lite. Packat väskan och tagit fram kläder har jag redan gjort, det blev grå kjol, kofta svarta strumpbyxor och ett svart linne. Lite pärlsmycken också jag tyckte passade till :)

Så nu ska jag börja göra mig iordning så jag kan ta det lugnt och slippa stressa. Börjar jag göra mig iordning nu kan jag ju ta det lugnt och ändå komma i säng i tid , bra tänkt där Erika ;D

Godnatt, puss o kram

När jag är ute och hoppar med Judith och andra vänner så brukar vi ta snabbmat på mcdonalds ;) Såhär kan det se ut ;)
Jag bjuder på den ärligt talat :D

Sweet legobit

Kan man bli sötare??


Åhnej, mer kläder ;)

Har hittat två fantastiska klänningar som jag också vill ha. Någon som är förvånad? :P

Här kommer de iallafall, även dessa hittade på nelly.com:


Härlig hundpromenad

Jag har varit ute och gått, alldeles ensam med hundarna :) Men man känner sig inte så ensam, med tanke på att man har de underbara flattarna! Divino och Tio hade jag med mig, som vanligt. Det var så trevligt, vi gick läng en cykelbana 5-6 kilometer med skog på ena sidan och sjön på andra! Mysigt!

Nu ska jag baka kladdkakor tills Gustaf fyller år imorgon, ska göra det på en gång så jag har det gjort...jobbigt att baka när man inte kånner för det. Men blir ju glad när han på sin födelsedag vill ha min kladdkaka, då är det ju bara att ställa upp, haha.

Sen ska jag packa handväskan med pengar, mobil och sånt jag ska ha med mig imorgon så att jag har det klart, och så ska jag ta frma kläder jag ska ha på mig. Det är ju viktigt att jag har något som är både skönt och snyggt :)

Puss o kram

Har ju många bilder från mobilen som är på verkstad nu, så här komemr en av bilderna :)

Våren närmar sig, längtar längtar längtar!


Dagens funderare

Låter ganska klyschigt faktiskt, hahaha. Men här kommer en fundering jag grubblat på ett tag:

Jag vill ha fin hy och försöker sköta den så gott jag kan. Faktiskt börjat sköta den mer under senaste tiden, med t. ex ansiktsmask en gång i vekcan. Men igår när jag tog ansiktsmask började jag fundera. För medans jag satt där med masken så åt jag choklad. För er som inte vet det så sägs det att choklad framkallar finnar. Jag sitter alltså och äter choklad (som framkallar finnar) samtidigt som jag har en ansiktsmask (för att slippa finnar). Lite dubbelmoral där. Men sen tänkte jag vidare, så det knakade faktiskt. Jag har ju inget godisförbud under sportlovet, alltså vill jag passa på att äta godis (choklad). Då är det väl bättre att jag äter choklad, samtidigt som jag tar en ansiktsmask. Då blir måste det ju bli som negativa tal:  (1+) +  (1-) = NOLL! Det blir alltså varken bättre eller värre ;) Vet inte om min teori stämmer, ibland är jag faktiskt korkad, (ja jag erkänner). Men tycker faktiskt att tanken är BRA :) Då blir det två ansiktsmaskar nästa gång om jag äter choklad samtidigt ;) För då stannar det ju på PLUS 1,  min hy blir bättre ;)


Godnatt

Nu är det snart natt, på natten ska man sova, inatt ska jag sova...som alla andra nätter, haha

Kvällen var lugn och trevlig med melodifestivalen och TV och ansiktsmask...men jag har en liten fundering som jag tror jag kanske ska blogga imorgon ;)

Puss o kram


åh vad jag vill ha

Åh, hittade så snygga kläder på nelly, vill verkligen ha ;) Men blir ju shopping på måndag i Stockholm så får väl shoppa då, haha :D

Tänkte iallafall visa vad jag hittade för snyggt:


Denna snygga väcka, helt underbar?


En kjol som bara är mmmmm så fin :D

Dessa snygga skor som gärna kan få stå i garderoben när jag kommer upp på mitt rum nästa gång !



Snygga trosisar :D

Det var nog vad jag hittade ;) En hel del faktiskt, men inget jag ska köpa :P iallafall inte nu!

Nej, nu är det promenad som gäller!

Puss o kram

min mobil är t r a s i g

...ja, det är faktiskt sant...

mobilen är trasig :O

Trodde faktiskt inte riktigt på det när det hände första gången. Men nuv et jag att det faktiskt verkligen är något fel på den :S Den blir att lysa helt svart på skärmen och den röda lampan som lyser när man filmar på baksidan är tänd. Den kan bli såhär när som helst och blir då helt låst, det går inte att göra något alls med den...så nu ska den lämnas in!!

Puss o kram

underbart

Det känns faktiskt helt underbart just nu! Har gått studiefrämjandets utbildning klart igår och idag, vi hade jätteroligt i gruppen och det var supertrevligt verkligen :)

Dessutom har jag fyllt i lappen om min kurs som ska skickas ion till Studiefrämjandet, nu är den klar att skicka, bra Erika ;)

Och så har jag även uppdaterat både min hemsida och Fagersta HU's hemsida + att jag sköter bloggen! Värt en applåd! *APPLÅD* :D

Ikväll funderar jag på stt gå ut och gå, sen ska jag träna lite och efter det bara ha det skönt, titta på melodifestivalen och kanske ta en ansiktsmask och fotbad. Vore så trevligt att inleda lovet med mysdag med träning och lite hemmaspa ;)

Nej, nu ska jag gå och kika efter om jag får med mig ngn på promenad, skriver senare!

Puss o kram

Divino

Bilden är på Divino dagen innan Lilla Stockholm 2008 då jag och Divino skulle tävla i junior handling. Det var på den tävlingen vi blev BIS-2 och kvalade till SM, bara som lite kuriosa ;)

Jag kan inte låta bli att tycka han är vacker...



V-ä-n-n-e-r


Det är ju så bra! :D

Nu ska jag titta på TopModel, och i pausen ska jag förbereda lite inför utbildningen ikväll! :) Ska dessutom fylla i blanketten nu,

Puss o kram

Skriver kanske igen ikväll.

www.mysflattar.se

Sportlov

Äntligen är det sportlov! Efterlängtat, och superhärligt!

Anledningen till att jag inte bloggat är att jag verkligen haft fullt upp med att plugga :( Det har varit jobbigt och alldeles för mycket, men nu är det bra igen. Hade matteprov och engelskaprov igår, det kändes bra och äntligen kan jag släppa det och bara ha lov och må bra! :)

Ikväll blir det ledarutbildning i Norberg klockan 18. Den fortsätter imorgon klockan 9 och sedan är den klar :) Skönt! Då kan jag bara ha lov sen.

Igår var jag i Norberg med mamma, hon går på agility nybörjarkurs med Lego. De var så duktiga! :) Tog även med mig Divino och tränade freestyle med honom och agility en stund efteråt. Han är verkligen go den hunden, helt fantastisk!

Och bara för att jag ska komma ihåg skriver jag att jag ska fylla i en blankett till studiefrämjandet om min freestylekurs, det ska jag göra NU! :D

Puss o kram

Såhär glada är vi för att det änrligen är sportlov!


Förkyld

Jag hostar, jag nyser, jag snorar, jag är hes, jag har ont i huvudet, jag har ont i kroppen, halsen svider och jag känner mig hängig...Jag har åkt på en jobbig förkylning...

Jag vill inte vara förkyld alls! Och det låter värre än det är när jag skriver allt sådär på rad. För egentligen har jag nog ont i huvudet för att jag är trörr, hes är jag för att halsen svider (vilket beror på att jag var i Norberg igår), hostar gör jag inte mycket alls, men nyser gör jag faktiskt. (Hostar en del också, men inte så mycket). Ont i kroppen beror på att jag sprang 6 agilitylopp igår och att jag känner mig hängig beror på att jag är trött. Men det är jobbigt ändå. Och snorig, det är jag. Men det är alla nu, alltså inte så konstigt att jag också är det.

Dagen har varit bra och mys, tittade ju på film med Judith, vi drack massa te och gjorde en kladdkaka med minimarsmallows :D Den blev god! Funderar på att ta en bit nu, bara för att jag är frökyld ;) Sen har jag varit ute och gått två gånger med Divino och Tio också.

Nu ska jag duscha, sen ska jag plugga lite på glosorna tills imorgon. Jag kan dem ganska bra, men ska läsa och skriva dem en sista gång innan jag släpper det för idag. När vi haft spanska och engelska glosförhör imorgon hoppas jag att det bara är matte-provet på torsdag kvar och att vi inte får fler läxor innan sportlovet. Det vore NAJS! :)

Nej, nu blir det duschen,
Puss o kram


Ljus

Bara frö att det är så himla mys med ljus ska jag ladda upp en bild på en ljusstake som vi har i badrummet. Tror det är ngt slags troll som sitter på en måne, gulligt :) Jag tog bilden i fredags !


Godmorgon studiedag

Idag är det studiedag, gud vad härligt! Skönt också med tanke på att helgen har gått i ett, hundutställning och agilitymästerskap. Måste få en vilodag också, så jag orkar skolan i fyra dagar, innan sportlovet! :D Lovet är så efterlängtat och så nära ! Endast fyra skoldagar och sedan är det LOOOV! :)

Jag ställde ändå klockan på ringning imorse, tänkte att jag vill inte sova bort min lediga dag, och dessutom så hade jag ju hundarna att ta hand om. Jag gick upp och matade hundarna, sen gick jag ut en sväng med dem, bara en kortis, promenad får de senare. Nu ska jag äta frukost och titta lite på TV, sen ska jag orata med Judith i telefon.

Vi funderar på att ha en mys-dag idag, jag och Piffan :) En mys-dag då vi har myskläder på oss, vi tittar på film, är osminkade och dricker te. Låter bra va? ;)

Nej, nu måste jag äta frukost!

Puss o kram


Värtmanlandsmästerskapen

Idag var vi ju på Västmanlandsmästerskapen i agility. Det var roliga banor och en rolig tävling över huvud taget, utom att det var så himla kallt. Direkt hundarna sprungit så blev det gå av dem och sätta på dem täcken och in i bilen. Brrr, är alldeles frusen nu efteråt också, det är så kallt i Norberg i hallen! :(

Det blev helt otroliga reultat för min del! 

Divino och jag blev VÄSTMANLANDSMÄSTARE I AGILITY (large) ! :) Inte nig med det så blev Valdo och jag TVÅA! :) En helt otrolig dag och vi gjorde helt otroliga lopp, det var så roligt! Divino är så positiv och Valdo kahn köra med mig trots att Fredrik är domare och står mitt på banan!

Vilka prinsar!

melodifestivalen och utställning



Saknaden är så stor, tre år har gått så fort <3

Puss till alla på alla <3-dag

Idag har jag ställt Elsa på sheltiespecialen :) Hon skötte sig primaballerina (Y) Fick ett 2:apris och vi är nöjda till tusen. Det var en engelsk domare och Elsas högra öra krånglade ;)

Imorgon blir det FLAT-POWER på Västmanlandsmästerskapen...(groenendael-power också kanske...om Valdo ska få vara med på ett Hörn ;) Ska tävla med Divino och Valdo i agility! :D

Flattar kan också, ibland ;)

Nu blire melodifestivalen!

Puss o kram


Packa

Nej, nu ska jag äta vienetta till efterrätt, maten var supergod, dock hann jag inte packa innan. Fastnade vis TV/dator...hur kunde det blir så? ;D

Nu blir det efterrätt, sedan packning, sen ska jag börja göra mig iordning och gå och lägga mig, skönt :)

Men innan sängen blir det ju ocksp Let's Dance utröstningen, spännande!

Godnatt, sov gott, puss o kram

Let's Dance

Nu är jag sen till TV:n igen, som vanligt gick tiden fortare än jag trodde!

Ska titta på Let's Dance nu, sen äta god mat och packa!

Skriver kanske senare!

Puss o kram

Min härliga (!) dag

Fick bara lov att sätta dit ett utropstecken idag! Bara frö att det var ett frågetecken igår ;)

Dagen har varit bra, förutom att det var lite jobbigt med matte bara :P Men så är det efter en hel veckas matte, haha. Matlagningsprovet gick bra för min grupp, VG+ väldigt roligt!  Efter skolan följde jag med Judith hem, och vi åt tårta och fikade för att hennes mamma fyllde 50 :) Grattis till Ann-Sofie!

Sedan tränade vi och hade roligt som vanligt :D

Ikväll ska jag titta på Let's Dance! Det ska bli trevligt. Men innan ska jag försöka att packa lite inför utställningen med Elsa imorgon, men jag vet int4e vad jag ska ha på mig! HJÄLP mig! Jag ska ställa sheltie!

Puss o kram
Jag och Judith hoppar stidsmatta ;) SOMMAR!

Hög belastning

Det är hög belastning på blogg.se, jobbigt när allt är så segt! Men jag ville verkligen blogga innan jag går och lägger mig ;)

Jag är klar med SO-arbetet! :D WEEEEE! :)

Ingen förstår nog hur glad jag är och hur mycket detta legat över mig! Gud så skönt det är! Nu ska jag satsa på engelskaarbetet, men inte innan lovet!

Ska snart sova, bara dricka te innan!

Godnatt, sov så gott :)
PiFF och PuFF

Min härliga (?) dag

Idag i skolan var det inte roligt alls. Matte hela dagen, utom ett NO-prov som var svårt och jobbigt. Inte lätt att vara positiv när det är jobbigt just nu...

Mamma ska iallafall hjälpa mig med min SO-uppgift idag så att den blir klar. Imorgon är det prov- matlagning på hemkunskapen. Inte heller speciellt roligt, man känner bara rpessen att allt ska bli så bra! Och man kan faktiskt misslyckas i köket...men inte när det är prov...

Ikväll ska jag också ut och gå med hundarna, sen ska jag träna!

Dessutom har jag fått reda på att jag måste göra en fördjupningsuppgift om jag vill ha mer än G i engelska (alltså VG, det jag har nu).

Skriver kanske mer ikväll!

Puss o kram
Jag och Judith gors HAPPY :D

En del tror att skönhet är något man föds med?

Så naivt, när skönhet är något man skapar...

Detta är ord som Tyra Banks sa i ett av hennes gamla program jag just ser. Man får sig en liten funderare när man hör detta...man kan tolka det på olika sätt och det kan betyda olika saker!

Tolka det som du vill men det är iallafall värt att fundera över!

Flower


En bild jag tagit idag. Blev nöjd, tycker att den är fin :)

Godnatt

My day

Dagen har varit ganska bra. Matte var ju inte speciellt roligt :P Men vi hade slöjd som var helt okej, sen hade vi idrott och åkte skridskor! Vi var än en gång isprinsessor jag och Judith ;)

Efter skolan följde jag med henne hem och jag fotograferade henne. Det blev väldigt fina kort faktiskt!

När jag kom hem senare så pluggade jag NO, och kunde det ganska bra :) Skönt! Sen kom *Anne, Roger och Diezel på besök och jag tränade lite handling/utställning med Diezel. Han är duktig!

Snart ska jag sova, är tröttis!

godnatt, puss o kram

Bloglovin

Följ min blogg med BLOGLOVIN! :D


Andra avenyn

Min dag har varit bra, förutom att skoldagen var lång då vi hade cabaréträning till halv 4. Men det var skönt att komma hem sen. PiFFan följde med mig hem, vi tränade, var ute och gick och åt lite god mat mamma hade lagat :) Hon är för bra!

Sen har jag ringt Anne som har Diezel, för att hon skulle komma ihåg att anmäla till Högbo, men då hade hon redan anmält! Imponerande för att vara första gången! :D

Nu ska jag titta sista halvtimmen av andra avenyn sen blir det sängen, skönt att sova! Jag och Judith hann förresten plugga idag också, YEEY :D

Puss o kram, godnatt

Dagen avslutas med en bild på mig :)


Kväll

"Nu blev det kväller!" Ja, rumpnissarna är för härliga :D

Nu rä det plötsligt kväll, och jag har faktiskt hunnit ungefär allt jag skulle göra idag! Skönt! Nu ska jag dricka te, sen ska jag bara duscha. Kvällen avslutas senare med telefonsamtal med Anna Modig angående hundar och Forshaga. Ingen av oss vet riktigt hur vi vill göra med framtiden...jobbigt :( Du är iallafall underbar vännen min <3

Godnatt alla glada,
Puss o kram

Denna dag avslutas med en bild på en ros som jag tagit och redigerat lite i PS :)


vill du ha Fler besökare på din blogg?

I såna fall, anmäl dig på mer-trafik, få fart på din besöksräknare NUU!

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=iccie

Länken syns inte, men om du drar ilen ditåt så kan du komma in ändå :)

Jag tycker verkligen att du som vill ha fler besökare på din sida ska anmäla dig via länken ovanför! :)

Promenad

Slänger in ett inlägg innan jag ska ut och gå. Hann inte ut och gå innan det var dags för utställningsträning med boxern. Träningen gick förvånansvärt bra faktiskt! Skönt att se att det fungerar :)

Kom justa tat tänka på att jag inte får missa anmälan till Högbo, och inte Anne och Diezel heller ;)

Nej, nu ska jag ut och gå!

Pusshej

Utställningsträning och flyttat NOprov, puuh

NO-provet blev flyttat, hurra!!! Nu kan jag plugga lite mer varje dag tills på torsdag då vi ska ha det och då känner jag mig förhoppningsvis säkrare på det också :)

Skolan idag var helt okej, det var supernajs med skridskor på idrotten :D Jag och Judith är riktiga isprinsessor ;)

Jag har just tränat, ska ut och gå med tio och Divino en sväng nu, sen blir det utställningsträning med en boxer, som jag ev. ska ställa i Ludvika i Mars! Spännande!

Skriver mer ikväll :)

Puss o kram

Jag och min Tio, som jag älskar!

Naturorienterande ämnen

Jag säger bara USCH :S

Kvällen består av plugg och hinner därför inte blogga så mkt. Freestyelkursen under förmiddagen var rolig, det enda var att det var snökaos så vi blev sena. Vi har ju typ 1 meter snö :O ...eller kanske inte riktigt aå mycket ;)

Festen igår vid Räfsnäs var trevlig, tack för den! :D

Nu blir det plugggg....

Puss o kram

Mycket att göra på en dag...

...men när man kommer upp i tid på morgonen så går det bra ändå ;)

Träningen imorse gick inte särskilt bra...får se hur jag ska göra för att få det att fungera...ganska jobbigt nu faktiskt. Och jag vet att han har rört sig varje dag min Tio så han har inte varit oaktiverad alls...

Efter träningen blev det hem och ära frukost, sen skulle vi iväg på hockeymatch, U12, Ludvika-Skogsbo. Ludvika fick stryk med 3-4, synd!

Nu ska jag snart äta mat, sen blir det plugga No. Jag åker till Judith ungefär vid 17.00 och sen ska vi till Räfsnäs ett tag innan 18.00.

Puss o kram

Hockeybrorsan in action ;D Många år sedan... :)


Godnatt

Träning imorgon halv 8 :O Så jag ska sova nu! Det ska bli skönt faktiskt :)

Kvällen har varit lugn, Tv- Let's Dance och ute och gått med hundarna har jag också varit :D

Godnatt, puss o kram


Diezel utvecklas



 13 veckor                                                       9 veckor

Stora killen nu :D

HEEELG

Nu är det äntligen HEEEELG igen! Fast jag har nog inte precis längtat, för det har jag inte hunnit! Veckan har gått superfort och jag har knappt fattat att det redan är helg :)

Nationella provet igår var jobbigt, det var ju uppsats och vi satt och skrev länge. Men jag tror det blev helt ok och jag tuggade lite morot medans jag skrev ;)

På kvällen´gick jag och fmailjen till Anne och Roger för att fika och så skulle jag dessutom fota Diezel. Eller det var mamma som fotade, och jag ställde upp honom. Nya foton finns nu på hemsidan på både Lego och Diezel.

Ikväll ska jag ta det lugnt, plugga lite och titta på TV. Kanske göra lite nytta också, iallafall titta över freestylekursen som är på söndag.

Puss och kram

Utmanad

Jag har blivit utmanad! haha

Jag blev utmanad av Anette.

Gå in bland dina foton och ta mapp nr 6 och välj bild nr 6.
Lägg ut denna bild på bloggen och skriv lite om den.
Utmana därefter 6 stycken nya och länka till deras sidor.



Såhär blev det, detta var min sjätte bild i mapp nummer 6!

Detta är en bild från Gran Canaria för ett år sedan. Det är jag på bilden. Vi är vid havet i Maspalomas och jag var på semester med mormor och morfar i samband med morfars 60-årsdag. Jag längtar tillbaka och om jag kunde spola tillbaka tiden skulle jag göra det på en gång. Tillbaka till det man kan se på bilden! För det var underbart <3



Härlig dag

Idag hade vi brytdag, slutade alltså halv 12 :D Jag och Judith är hemma hos mig nu, har avrit ute med hundarna en sväng och nu skqa vi titta på Andra Avenyn (avsnittet från igår ;)

Ikväll ska jag till mormor och morfar med familjen, morfar har fyllt år för ett tag sedan men då var fámiljen sjuk så vi ska gratta honom idag, för idag fyller mormor år :D Vad är det de kallas?

Två flugor i en smäll ;D

GRATTIS TILL MORMOR OCH MORFAR! :)


Power walk med mamma

Idag i skolan hade vi andra nationella provet av ungefär tio! Det är många kvar, men en bit påväg iallafall, och det är ju aldrig fel! Jag och Judith har pluggat idag, fick en del gjort inför NO-provet på måndag också faktiskt. Pluggpluggplugg, gud vad man pratar plugg hela tiden. Det är bara för att det är så MYCKET PLUGG! :O

Därför ska jag istället prata om te som är mycket roligare :) Jag älskar att vara hemma själv, för att se fram emot att mamma ska komma hem, så att vi kan dricka te tillsammans och ha en trevlig stund då vi kan prata :) Mamma du betyder så mycket för mig!

Ikväll ska vi ut och gå tillsammans, ut och gå raskt helt enkelt. Men jag tycker att det låter mycket roligare med power-walk :D Så ikväll blir det power-walk, haha.

Efter det hade jag tänkt att titta på Andra Avenyn och TopModel.

Puss o kram

Perfekt

Perfekt...

Ordet perfekt tycker jag är så onödigt! För vad är perfekt egentligen? Och vad betyder egentligen ordet perfekt? Finns det något som är perfekt? Näeh, det  tror inte jag att det finns...
 Att sträva efter att få ett skolarbete perfekt, eller att se perfekt ut tror jag bara gör att man mår dåligt...för det går nog inte att uppnå...

Plugggggg

  • SO- Arbete
  • NO-Prov
  • ENG- glosor
  • Spanska- meningar
  • Matte- läxa
  • HemKunskap- tvätthäfte
  • Hemkunskap- strykläxa
  • Nationella prov- SV Läsförståelse
  • Nationella prov- SV Uppsats

Ja, ni förstår vad jag menar...det är ganska mycket just nu men idag har jag faktiskt hunnit med allt det överstrukna! JIPPIE :D

ERIKA IS HAPPY! Erika is positive!

De nationella proven denna vecka är imorgon (tisdag) och på torsdag. På onsdag har vi brytdag- slutar halv 12!


Februari

Tiden går och det är redan Februari...ojojoj. Det har redan gått 1/12 del av året :O

Idag har jag haft freestylekurs i Fagersta och sen har jag och mamma bara atgit det lugnt :) Väldigt skönt och mys med te. Har faktiskt inte gjort så mycket mer än det idag, och ändå känns det som det varit något hela tiden.

Nu ska jag skriva ner freestyleanteckningar från papper till datorn, sen ska jag ut och springa eller gå. Till veckan har vi två nationella prov, plus att det för övrigt är engelskavecka och en brytdag. Jobbig vecka framför mig tror jag! Och ingen tid för att göra klart SO-arbetet. Tror jag ska göra det ikväll. Jag ska göra klart arbetet ikväll! :S Nu orkar jag inte ha det över mig längre...

Puss o kram

RSS 2.0