Har gått genom livet med en övertygelse, att jag satt något spår som har haft betydelse.

Imorgon åker jag till Ludvika. Jag och Godis tar bussen till Karlstad för att åka tåg via Hallsberg hem till Ludvika. Ska bli så skönt! Imorgon är det religionsprov, vilket ska bli skönt att få gjort. :)

Helgen kommer innehålla lite viltspårsträning och eventuellt en tripp till Monica, på Sort Guld. Jag ska också jobba med mitt Dog Project, som vi har på engelskan.

Igår åkte vi ut i skogen och spårade, bruksspår, halva spårgruppen. Godis var toppenduktig, vi gjorde två provspår. Liggtiden var nog runt en timme. Han var faktiskt en liten stjärna! Han höll sig inte helt i spårkärnan men hade trots spökåldern god fart och hans nyfikenhet att spåra tar helt överhanden över vissa eventuella skogsrädslor. Han var toppenmodig! Tyvärr hade det dykt upp ett litet oväntat besök i godis belöningsskål i slutet av andra spåret, en stoooor fluga som iten ville flytta sig från köttbullarna. Hahaha.. jag vickade ut belöningen på marken! Godis blev glad. :)

Idag slutade vi vid lunch, Vi stannade också och plockade svamp fick ihop 6 små påsar med förvällda kantareller, det bara kryllade i skogen!

Nu ska jag sova, Godis sover redan. Natti!



Vackra Lego


Jag är uppsnärjd i det blå.

Jag kan inte sluta le. Helgen helgen helgen helgen helgen helgen. Helgen!



För övrigt är Godis bäst. Vi har spelat memoryspel ikväll. Och varut ute och gått. Han börjar bli en riktig stjärna på att gå koppelpromenader! Imorgon eftermiddag ska vi iväg och spåra på dressyr och eftersök B. :) Godishunden kommer att vara riktigt trött imorgon kväll..

Dammsugit och dammat lägenheten idag också. Tror Godis fäller lite. Han har missupåpfattat det med att hans päls ska börja växa snabbare - inte falla bort!

Godnatt.

Where were you when everything was falling apart.


I still miss you.

From the first kiss.

Du gör mig så lycklig , att jag saknar dig.


Alla har vi gjort fel nån gång.

Det viktiga är att våga be om ursäkt.

Tror du vi kan ropa efter nån med förstånd som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar.

Det är med både sorg i hjärtat och i hela kroppen egentligen, jag snart går och lägger mig. Det gör så fruktansvärt ont i mig att såra en människa, när jag inte gjort något fel. Att det ens kan bli såhär. Hade ingen aning. Det är fruktansvärt. Jag är bara den jag blivit formad till och sedan själv format mig till. För mig är det bra.

Tårar i ögonen och gråten i halsen, kommer att vara med mig inatt. Har ingen ork eller lust på det här längre. Vet inte vad jag ska göra annorlunda.

Du var såå välkommen. Du visste det. Du ställer upp på mig och jag på dig. Vad är det som gör, att det blir såhär fel. Jättefel. Jag vet inte alls.



Kunde inte tänka logiskt eller sunt ,
och för varje sekund som du inte fanns där ,
blev det tungt.




Jag är sugen på förändring nu. Klippte mitt hår igår och färgade det förra veckan. Nu ska jag uppdatera min garderob till höst. Sen ska jag börja sminka mig annorlunda, bli den där härliga, glada och otroligt energifulla brud jag är. Framförallt, när jag blir frisk ska jag fortsätta gymtröna och löpträna. Fy fan vad underbart det kommer blir.

Memories



Efter en vacker dag, ska jag nu gå och lägga mig. Efter en dag med promenader, förkylning och mys. Det är drygt att vi inte har några tv-kanaler.

I need you, and I miss you.

That's what friends are supposed to do

Det är mycket i skolan men jag ligger med bra. :) Försöker göra allt i god tid och plugga i tid. Nu ska jag t.ex. plugga lite religionfrågor tills provet nästa fredag. Som projekt på engelskan har jag viltspåret med godis, det ska jag skriva på mer imorgon. Han är duktig på att spåra, min Candy.

Jag och Lollo har precis varit ute och gått i knappt två timmar med dom stora svarta pojkarna. Nu är vi helt slut! På idrotten minst sagt köttade vi fotboll och bandy, har aldrig sett så många svettiga hundsporttjejer på samma plats.. hahaha!

Min vän. En riktig kompis. Jag är så glad att jag inte är utan hund här, att det gick att lösa med dig. Min sötis, godisbiten. ♥

En nytagen bild på honom.

Flatham's Shwåll Å Båll, 8,5 månader gammal.


Nu väntar vi bara på vuxenpälsen! ;)


11

Idag har jag och David varit tillsammans i elva månader. Tiden går så fort, jag är så kär. :)

Tyvärr så råkar ju slumpen bestämma att vi aldrig ska ses datumet 16:e, oavsett vad det är för månad. Så David är i Värmland och jag i Ludvika. För på söndag ska jag ställa två tikar på SSRK's nationella utsätllning i Smedjebacken. Ska bli roligt!

David, jag hoppas att du har haft och kommer ha en fortsatt underbar dag. Jag tänker på dig massor och vi ses snart!

Jag älskar dig!



Imorgon ska jag och mamma ut i skogen. Jag ska lägga ett spår till Godis och så ska vi träna apportering med Lego - då får Godis vara passiv.


Cause a day without you, just isn't fair

IDOL HAR BÖRJAT ! Heja Robin, vi hoppas på att se dig i på tv ikväll. :) Lycka till!

Efter skolan blev det powerwalk med brudarna och hundarna i skogen. Godis fick bara gå med halva, han är ju fortfarande liten..fast han är mycket stor..haha. Sen har jag handlat och lagat hemgjort mos och ugnstekt falukorv. Stolt!!! Har duschat och snabbtränat med Godis. :) Nu är det idol som gäller!

För öävrigt så är Daniel Adams Ray bäst. Han är sjukt grym. Live och inspelad.


http://www.livenation.se/artist/daniel-adams-ray-tickets

Världen förtjänar inte dig, för du är det finaste jag vet.

Du är det finaste, jag vet.

10 år sedan. Idag. Det är ofattbart och fruktansvärt. Tänker på alla anhöriga och på alla drabbade. Finns inga ord.

På förhandsvisningen av IDOL så avslöjades Robin Padam, med en viftande guldbiljett. Grattis cooling, nu håller vi på dig. :)

Nu ska jag ut och gå med Godis, sen blir det Jersey Shore innan jag ska sova. Supersköna med lite sovmorgon imorgon (klockan står på 07.45..).

35 kilo godis är helt underbart.


Nananananananaaaaa

Ingen kan väl ha missat detta. Men bara för att göra reklam för Sveriges nya stjärna Oleg, och för att uppmärksamma honom om någon läsare (mot förmodan) skulle ha missat honom. Vem skulle kunnat missa honom?????

Har aldrig (typ aldrig) varit med om något så coolt som när Oleg klev in i hos juryn i IDOL. " Jag skulle till Skansen och klappa djur, och så såg jag den här kön och undrade vad det var..".

Skön snubbe. Helt klart.



Spotify, breaking news med Filip och Fredrik, Vakna med the Voice...överallt.

För dig ska jag, göra det tusen gånger om

En fullkomligt awesome dag. Jag har vait ute och gått med Godis, tvättat OCH varit på gymmet. Så fruktansvärt skönt! Älskar att träna.

Godis har provat på viltspår för första gången. Han var riktigt duktig. Det var rolgit att se honom spåra, han arbetar väldigt fint med nosen. Han fick ett spår på 35-40 m och ett på bara 10 m. Han är inne i en kombination av känsmognad och spökålder nu, vilket inte är helt lätt för honom. Han sköter sig otroligt bra. Han var liiite osäker i skogen men det jobbade vi bort på ett bra sätt. Snart ska vi ut och spåra igen!

Nu ska jag ut och göra några apporteringsövningar med honom. Om några dagar ska jag introducera honom på stoppsignal. :)


snygging vovve.

Jag får liksom ingen ordning

Känslan när jag tar min varmare jacka, för att ta en kvällsrunda med Godis. När jag sedan inser, att det finns hundgodis i fickan på jackan. När jag därefter inser att det även finns en hundleksak och ett utställningskoppel. Det är då jag inser, hur snabbt det verkligen kan gå. Senast jag använde jackan, var när jag tränade med Divino. Känslan, när jag inser hur snabbt du försvann från mig. Men ocks¨å känslan över hur länge det har varit såhär tomt. 
 

Varje dag, varje natt, varje timme, varje minut och varje sekund tänker jag på dig. Jag försöker förstå att du inte kommer tillbaka. Men det är så otroligt svårt.




Godnatt.

Stefan Daniel Patryk Liv

Det är ofattbart. Så otroligt orättvist. Svårt att förstå. Sverige har förlorat en hockeystjärna. En otroligt uppskattad och eftertraktad människa.

* 21 december 1980
+ 7 september 2011


Foto: SHL


Foto: www.sverigesradio.se


Foto: www.hockey.expressen.se


http://www.youtube.com/watch?v=zdAHEYUgvDo&feature=related

Stefan är var elitseriens bästa.

L E G E N D

RSS 2.0