Forshaga

Nu bor ju jag i Forshaga för er som inte vet det. Det är väldigt bra här, och klassen är jättehärlig. :) klart man längtar hem, men det behöver inte ens nämnas. Och hädanefter kallas Ludvika hemhem och Forshaga hem. Jag bor ju faktiskt här nu men kommer såklart hem och hälsar på. Så ofta jag vill och så. Och så får ju mina härliga vänner komma och hälsa på mig också. Jag bor i lägenhet tillsammans med en tjej som heter Alice, hon är jättetrevlig. :) Det är fina lägenheter som håller på att rustas också. Bilder kommer sen, på mitt rum och kanske någon bild från utsidan. Jag vet att vissa vill veta hur det ser ut. Det ska ni såklart få! Kanske ikväll, eller imorgon.

Hemsidan är uppdaterad med resultat från Flatmästerskapet 2009 också, Divino och jag blev ju 7:a i nybörjarklass av väldigt många duktiga hundar. Superroligt! Och om jag redan bloggat om det så kommer det igen nu! Kika in på mysflattar.

Jag och lite brudar sitter i en lägenhet här i området och dricker lite varm choklad och har trevligt, vi har tvättat också. Jag är iallafall imponerad över mig själv! Lite konstigt känns det allt all åka och handla, tvätta, diska och planera måltider. Laga kvällsmat själv...första kvällen höll jag på att glömma bort att man skulle äta kvällsmat. ;)

Nu ska vi alldeles strax cykla och handla. :) Trevligt att vi åker lite fler!

Kanske skriver mer ikväll, om jag hinner. Vi ska titta på Björn Gustavssons film Ett livsverk inne hos Amanda. Såklart hade jag med mig den filmen. ;) Godis blir det nog också, för sen ska jag och Josefin börja tränaa. :O Säkert fler också, men vi ska bli BIFFAR! Hahaha, låt mig skratta. Bäst att passa på att käka socker nu. ;)

Puss på er 

Ny design och brudar ikväll

Ny design, gud vilken tid det tar att fixa med en blogg alltså! Många förstår inte hur lång tid det tar. Får hoppas att jag känner mig nöjd ett tag iallafall, sen kanske jag gör någon liten förändring om ett tag :)

Nu ska jag byta om och packa lite, sen åker jag till Frida för att träffa brudarna och fiska kräftor och ha mys! Roligt tjejer, det var ett bra tag sedan nu!Puss och kram

Träning

Tränade handling med Divino idag på förmiddagen, och wow så duktig han var. Har börjat träna honom med pipleksak för att få honom att gå framför mig i rörelserna, han har varit lite seg på sistone. Verkligen roligt att han gör framsteg! Filmade också när vi tränade, och märkte att det är väldigt bra att se hur det ser ut, det är itne alltid vad man tror. Rolig träning med en duktig voffse!Bild från SKK Int Österbybruk, BIS-3, Jag coh Divino :))

Västkusten och flatmästerskapet

Det ska bli skärpning nu. Men man har ju så mycket annat för sig på sommaren.

Vi har tävlat en del iallafall, och varit på Västkusten har jag också, med mormor och morfar och lillebror. Det var trevligt. Vi bodde på vandrarhem mellan Falkenberg och Varberg och så gick vi på Vallarnas friluftsteater och såg Virus i Bataljonen. Mycket mycket roligare än jag trodde att det skulel vara, även om jag hade lite svårt att förstå vissa skämt... haha. Vi hade lite otur med vädret, men det är väl typiskt svensk sommar. Helt väderlöst, blåser, regnar och är kallt.

I helgen var vi i Skåne, jag mamma och Fredrik, och flattarna. Vi skulle starta på flatmästerskapet. Mamma startade Lego i Unghundsklass, han var duktig men som förväntat inga topp poäng, han är fortfarande öerfaren men skötte sig galant utifrån hans förutsättningar. Hrälig att titta på! Jag startade Tio och Divino, och de fick båda poäng på alla de tre första rutorna så de fick fortsätta med ruta 4 och 5 också. Där nollade Tio ruta 4 men Divino och jag fick poäng på båda rutorna. Det slutade med sammanlagt 80 poäng, vilket var ganska bra med tanke på endast 9 poäng på ruta 1.  Vi stannade för att se hur långt det räckte, 6 hundar gick till finalen på söndagen. Såklart kom vi på 7:e plats och den som kom 6:a och tog sista finalplatsen hade 81 poäng. Lite surt, men samtidigt är vi jättenöjda över att komma 7:a på ett så stort mästerskap. Jätteroligt!

Bilder från västkusten kommer senare i bloggen :)

Puss och kram

RSS 2.0