Västerås, shopping och gh

Var i västerås söndag-måndag hos josefine och hennes familj. Trevligt var det och på måndagen shoppade vi inne i stan hela dagen innan jag tog tåget till Ludvika kvart över sex på kvällen. Hittade massa roliga saker.

I lördags var jag dessutom i Borlänge och shoppade med Jusith och massa tjejer, det var också väldigt trevligt! :)

Igår hade vi en mysdag hemma hos moster och peppeo. Vi spelade massor med guitar hero och åt jättegoda köttbullar till mat. Och inatt såg jag junior VM på tv. Sverige-Ryssland, seger med 4-1.

Det är vad jag har haft för mig de senaste dagarna, nu ska jag spela lite mer guitar hero tror jag.

Köpte förresten en ny parfym idag, som luktar mums.

Det här inlägget fick inget sammanhang, haha. Och jag hoppar mellan dagarna fram och tillbaka. ;) Bra skrivet Erika! haha

Kan jag lika gärna skriva med att hemsidan nu fungerar att uppdatera och att jag också har uppdaterat den.

Pussss

GOD JUL, GOD JUL, GOD JUL

Jag vill önska alla mina vänner en riktigt GOD JUL! Ha en trevlig julafton och julhelg, med mycket god julmat och massa julmys och julgodis!



Puss och kram,
från mig och vovvarna
hjärta.


Lugn dag

Det har varit en mysdag, söta Mikaela har varit här från igår till idag och åkte hem alldeles nyss. Vi har tittat på tre filmer idag, en wallander, en beck och så Eva & Adam- Fyra födelsedagar och ett fiasko. Enj underbart skön dag har vi haft, och Mickis du har varit så saknad!

Jag har fixat lite på mitt rum också, och imorgon bir det städa och tvätta. Sen ska jag och mamma fixa en del också tror jag. På stan en sväng bland annat, och fixa det sista innan jul. Trevligt!

Julgranen har blivit klädd här hemma nu också, och det kommer bild på den lite senare idag, eller kanske imorgon. Den blev fin iallafall!

Nu ska jag kika på andra avenyn,

pussssss

Fjärde advent!



Har just kikat på två avsnitt av paradise hotel på internet. Skönt att slappna av lite och inte tänka på något viktigt alls!

Kom och tänka på att det är fjärde advent idag också, redan! Tiden går otroligt fort, verkligen. Tänk att det är julafton om fyra dagar!

Nu ska jag kolla på Playa Del Sol också, jag bara älskar Steffen. ;)



Pusss

Västerås igår


Vackra Grim i snön!

Igår åkte vi till Västerås, jag mamma och Fredrik, för att handla julklappar. Det första vi gjorde var att stanna vid Josefine och hennes familj på en trevlig fika, sedqan följde Josefine med oss till stan för att shoppa. Det var jättetrevligt och tänk att jag fick träffa henne igen redan på lördagen. Haha.

Fick ungefär alla julklappar handlade, det var skönt verkligen. Slipper jag stressa nu.

Idag sov jag ända tills kvart över tolv. Och sen har det inet blivit mycket gjort alls, tror jag ska ut med hundarna senare, sen blir det städa lite. Hemsidan fungerar fortfarande itne att uppdatera, otroligt störande...

Ha en bra dag!

Pusss

Dalarna imorgon

Ja en hel termin har gått. Redan.

Blir hej Ludvika imorgon. Anne och mamma kommer och hämtar mig.

Jag håller på att packa just nu, det är tur att jag inet ska åka tåg hem. Mycket packning är det, verkligen. Ska skynda mig bli klar nu. En vecka till julafton förresten.


jullov imorgon

Svenska mästerskapen

Imorgon åker jag till Stockholm med mormor och morfar för att tävla SM i Junior Handling på lördag. På söndag tävlar jag på Sveriges Hundungdoms junior handling tävling med Annas tik Hippie. Min gulliga vän som alltid ställer upp i vått ovh torrt!

Jo, iallafall så finns det inte mycket tid till att blogga, min tid går åt till annat just nu. Jag har precis duschat Divino och han ska snart trimmas klart. Sen ska jag packa och lite sånt. Ska bli skönt att vara framme i Stockholm redan imorgon, slipper man gå upp så tidigt på lördag, och söndag med för den delen.

Min hemsida fungerar inte att uppdatera för tillfället. Eller tillfälle och tillfälle, kanske 3 veckor. Börjar bli lite irriterad på det men det har inte funnits tid för att ta tag i det. Ska jag göra framöver.

Pusss

Andra advent



Idag är det andra advent, dock utan julkänsla och mestadels regn.

Hämtade gammelmorfar i Falun idag, sen blev det hem och plugga. Ska plugga lite mer ikväll också. Sen blir det packa inför Forshaga imorgon, och tvätta en maskin. Sen ska jag faktiskt titta på en film och ta det lite lugnt. Det känns som att det behövs. Har haft ont i huvudet hela dagen också.

Det är också ändrade planer angående Stora Stockholm, HUND2009. På fredag bär jag slutat skolan blir jag hämtad i Forshaga av morfar, för att sedan åka direkt till Ludvika. Här i Ludvika hämtar vi upp mormor, sen åker vi till Stockholm redan på fredagen och sover där tills lördagen. Då slipper vi gå upp så jättetidigt på lördagen då SM går av stapeln. Sen sover vi kvar till söndagen då de skjutsar mig till mässan, och sedan åker de med Divino till Forshaga och efter det hem till Ludvika. Jag åker med Forshagas bokade buss till Forshaga från Stockholm. Äntligen är det löst!

Nej, nu ska jag fixa lite.

Pusss

RSS 2.0