Drive by

Har haft dåligt med tid att blogga. Sista veckan i skolan nu innan tre veckors APU och påsklov. Jag har komprimerat ihop min praktik så att jag kommer få mycket ledigt. Då ska jag träna massa hund, göra klart min historiauppsats och åka till Lidköping med Lego. :) ska bli otroligt roligt och skönt, men kommer andå att sakna Värmland med tanke på den korta tiden som är kvar här.

Har fixat balklänning och studentklänningen ska mamma och jag sy på lovet. Skor är också klart! :)

Ikväll ska jag göra klart mitt avelsprogram för flat. Har allt klart i huvudet, ska bara skriva ner det och lägga till bilder. Det roligaste och mest spännande är kvar!

Har sökt en del jobb och fått kallelse till Högskoleprovet idag, spännande! Och snart fyller jag år.

Igår blev Jennifer och jag födelsedagsöverraskade av våra fina tjejer, lurade kan man lugnt säga. ;)

Om några dagar åker jag till Kennel Sort Guld, och till en otroligt spännande kombination. Valparna är runt 7 veckor, perfekt att träffa dom under praktik vid den åldern!

Har fått min studentmössa. Divino och Godis! <3


Grishundar

Igår grävde hundarna (flattarna) i lera på bakgården. Och idag när vi var ute i skogen badade de i den. De är därför nyduschade och fina nu! De luktar mums istället för dy och elände.. Hurra!

Har haft en toppendag, köpt skal och skydd till min nya iPhone, handlat hundmat och varit ute i solen och skogen med flattarna, mormor och morfar, Anna och Peppo med Grim. Underbart! Nu ikväll så har jag och bror hämtat pizza och nu tittar jag och mickis på gladiatorerna och myser med hundarna. :)

Godnatt om ett tag!

Detta inlägg har inte blivit postat, det är från förra lördagen, slutet av mitt sportlov. Saknar alla hemma, familjen och hundarna. Katterna också faktiskt.

Har pluggat massor idag. Är i fas. Är i full gång med att kolla upp min framtid också, spännande! är färdig för att börja söka massa jobb nu, och efter högskoleprovet ska jag söka universitet. Under påsklovet har jag lagt upp min APU så att jag är massor ledig. Ska bl.a. åka till David i Lidköping. Sååå mysigt! :)


Lille Pi

Har varit på en galet rolig studentkryssning, tränat massa hund och haft tokroligt på lovet med vänner. Måste helt enkelt göras om! Längre inlägg kommer.


RSS 2.0