Sommarlängtan & hemtenta

Ikväll har jag attackerat hemtantan, har gått rejält framåt. Imorgon kommer mamma och Fredrik hit till Skara, då tömmer vi lägenheten. Sen följer jag med till Dalarna för att fira födelsedag, träffa mina kära där hemma och träna hundarna. Terapi för själen! På söndagen måste jag tillbaka till Skara för praktiska prov måndag, men sen är det ledighet fram tills praktikstart i Karlstad den 31 mars - på MIN 21-ÅRSDAG!

Har sån otrolig sommarlängtan. Våran är så fantastisk nu, så sommaren kommer jag ta emot med öppna armar - den kan ju bara inte bli dålig med en såhär bra start? Nu ska jag njuta av vår, sol, kärlek, regn och lycka i några månader.

Men först skicka in hemtentan ikväll, jag bara ska.

Det var precis när allt skulle börja, det tog slut.

Idag är det 8 tunga månader sedan en stjärna slocknade, en ängel fick vingar och en älskad vän slets ifrån mig och många andra. Jag har ägnat så många minuter, timmar, dagar och veckor till att försöka förstå varför. V a r f ö r ? Jag har inte blivit klokare alls och tiden har inte läkt ett enda av mina sår som Isabelles bortgång orsakat.

Det overkliga verkar vara sant, mardrömmen vill inte ta slut. Vår glädjespridare och vän kommer inte komma tillbaka till oss eller mig. Det känns så orättvist, så fruktansvärt ledsamt, overkligt och framförallt sorgligt. Hur kan ett liv få ta slut när det bara är 19 år.

En dag ses vi igen. Tills dess ska jag försöka sprida glädje som du gjorde, försöka njuta av livet som du gjorde. En dag i taget.

Det var precis när allt skulle börja, som det tog slut. Älskade Isabelle, fortsätt vila i frid.

RSS 2.0