Vårkänslor

Är det verkligen sant, att det smälter utomhus, solen skiner och värmer (!!!) och det är blå himmel. Underbart väder, våren är påväg! Lyckorus!

Jag blir sugen att träna hund, shoppa, gå ut och gå, träna! Skönt att jag är frisk snart, och att det när som helst är sportlov. :) En lektion kvar till det, en lektion imorgon och sen ska jag åka hem!


Min fina gosesnuff, nu kommer våren och vi kan härja och träna massvis!

När man liksom känner, att något försöker dra ner en.

Tror att saknaden smyger sig ifatt, igen.


Älskade bästa vän. Kom tillbaka.

Tattooooooo

Jag är sugen på en till. Den är så fin, jag är så stolt.


En fontän till för choklad

Jag saknar två saker ikväll. En chokladfontän och David. Sen hade kvällen varit fulländad! Tycker det verkar så gott med färska frukter och smält choklad. Inte så nyttigt dock..men en lördagkväll hade det kunnat vara okej. Men nu har jag ingen. End of story. :)

Sällskap har jag inte heller, om man bortser från Godis. Men det gör jag aldrig, så klart jag har sällskap!

Idag är första dagen sen jag blev sjuk (lördagen för en vecka sen) som jag mår helt okej. Har orkat både tvätta och städa, samt plugga lite. Jag är inte alls efter i skolan trots denna vecka, vilket är skönt. Jag och fyra vänner ska göra en psykologiuppgift imorgon, sen är vi helt på banan igen.

Jag har varit sängliggande med hög feber, hosta, snuva, förfärligt ont i halsen (aldrig känt liknande smärta) och en bedrövlig huvudvärk. Först fick jag inte komma till vårdcentralen, men då ringde mor dit och då fick jag komma. Det är något med vuxna, och respekten gentemot den. Den är uppenbarligen högre än vad den är för ungdomar, iallafall i såna här sammanhang. Jag har inte haft någon röst under ungefär fem dagar. Nu, igår och idag, har jag nästan normal röst vid vissa stunder under dagen. Just nu låter jag som en smurf, roande!

Mikaela var här förra helgen, det var fantastiskt att hon kom hit. Rolgit hade vi, trots att jag blev sjuk. Jag blev dålig under lördagen, men tror jag bet ihop. För precis när hon åkte på söndagen blev jag sängliggnade, kunde inte ens följa henne till bussen. Låg med kläder på under två filtar och mitt täcke, trodde jag skulle frysa ihjäl. Fort kand et gå från att vara frisk till att bli riktigt dålig!

Till veckan ska jag ta det lugnt, så jag blir helt frisk och kan börja träna ordentligt igen. Både mig själv (såklart, är ju torolgit på gång) och hundarna. Speciellt under lovet, för jag har sportlov veckan efter veckan som kommer. Helgen innan lovet inleder jag och mamma genom att åka med 3,14 på Brainpoolsträff på hans kennel. Det ska bli roligt!

Under veckan ska jag på studentkryssning med massor av kära akademiare, vi åker med FunCruises och det kommer bli strålande roligt!

Resterande del av veckan kommer att gå till att trimma hundar, träna hund och träffa fina vänner.

Ikväll ska jag och Godis, i vår fina nystädade lägenhet, äta ananaspaj under en film tillsammans med gladiatorerna. Men innan det ska vi gå en liten promenad. Ha en trevlig kväll alla!

En bild på Godis från imorse, sötnosen! Han ligger bland tvätten.


Sökträning med Godis

I söndags påbörjade jag sökträning med Godiskillen. Vi gick i skogen längs en stig, stannade, kastade ut en dummy lååååångt och han fick sedan vänta. Jag satte ner handen tills han fokuserade (vilket inte tog lång tid) och sedan fick han kommandot sök. Strålande gick det!

Jag fick MVG på Naturkunskap B provet och nu tänker jag ge det ett försök att hoppa på Engelska C. Jag ska klara det här.


Min bästa och finaste godismix

Har gått genom livet med en övertygelse

Det har varit en riktig toppenhelg. Och det bästa är att den inte ens är slut än!

Igår storstädade jag, tvättade fyra maskiner och var ute och gick med David och Godis i skogen. Godis fick springa massor och sen fick han gå ett kort spår som David lagt. Han är så duktig, han tog vinkeln utan minsta problem! Det är så härligt att se honom springa runt i skogen. Han är otroligt kraftfull och tar sig fram smidigt. Han har väldigt bra kroppskontroll för att vara en älg-flat i 1-årsåldern. Haha! Jag skickade också in min historiainlämning som jag gjorde klart igår - superskönt och äntligen! Det var en uppgift som framkallade både tårar och ilska, men nu tror jag att det tillochmed blev väldigt bra och den är gjord.

Idag har jag gått upp vid tio, skönt med sovmorgon. Håller på att tvättar på jackor som jag sen ska impregnera, de såg ut som..ja de hade massor med hundtassar på sig iallafall. Dessutom tror jag att Valdo är den skyldige sedan vi tränade jackobyten på jullovet i regent..det blev lite too crazy! :) Hittade Valdos hårstrå i filen imorse..han finns med trots dessa 17 mil.

Saknar hundarna och familjen där hemma. Mycket. Igår fyllde mormor 61, grattis i efterskott på födelsedagen! Morfar har också gått i pension, så skönt för honom, grattis till dig med morfar! ♥

Nu ska jag skriva om två servicehund trick jag lärt Godis i en inlämning vi har. Han har lärt sig att öppna och sätnda skåp och lådor samt att hämta nycklarna. Duktig! På tisdag har vi prov i samhällsekonomi..plugga till det blir det också idag.

Har så mycket planer med min lilla 3,14. Vill påbörja träning nu nu nu nu!

Ha en bra dag - det tänker jag ha!


RSS 2.0