åtta underbara månader.

Hej på Er!

Idag har jag och David varit tillsammans i 8 månader. Jag är så lycklig. Tyvärr är David i Norrland, nära finska gränsen, på praktik. En bit härifrån med andra ord. Eller tyvärr och tyvärr. Jätteroligt för David, är glad för hans skull att han fått tag i en otroligt bra praktikplats. :) Iallafall. Tack David för att du i åtta månader stått ut med mig, funnits vid min sida och varit så krambar och älskvärd. :) Du är guld! Jag är glad att jag har dig, ser fram emot att du ska komma hem och vi kan träffas. 2/3 år, åtta månader eller 245 dagar. Hur man än säger det, jag hjärtar dig. 

l y c k a - k ä r l e k - v ä n s k a pSåhär lycklig är jag med David.Jag pluggar som tusan för att skaffa mig körkort. Går på intensivkurs på Mattias trafikskola här i Ludvika, det går toppenbra. I princip all min tid går åt till att plugga teori på egen hand och övningsköra med Fredrik eller Peppo. När jag inte gör det. pluggar jag teori på körskolan, har körlektioner och teorilektioner. Om en vecka är det dags för teoriprov, spännande! :) Därav, iallafall, har jag anledningen till dåligt bloggande. Jag saknar bloggen, men om ett tag kommer det igång igen, jag loooovar!


I lost my whole life, and a dear friendnothing really lasts forever

tell me it's over, I'll still love you the same

I said it so many timesI lost my whole life, and a dear friend. My best friend.
Tack Divino, för att du bet sönder hörnet på mitt ena örngott. Jag sover med det på, och det känns så bra.

Det gör ont, och känns tungt och jobbigt, när det känns som att man städar bort massor med minnen. Hundboxen. Där är Divinos namn nu bortsuddat. Allt är bortstädat där. Jag har ingen box kvar. Men namnet stod kvar in i det längsta. Jag har så många minnen därifrån.

Varje kväll, lägger jag ner en kudde på golvet, innan jag somnar. Det gjorde jag alltid när Divino sov bredvid mig. Han sov bredvid sängen, så nära mig som möjligt, på den kudden.

Det är så mycket man saknar. Och jag är så rädd, för att det ska försvinna. Rädd för att glömma. Jag hatade att dammsuga i början - då försvann Divinos päls. Det blev så värdefullt plötsligt, då det aldrig någonsin skulle komma nya håstrån. Jobbigt att diska Divinos skålar - Divino åt ur dem senast. Jag har inte diskat dem än. Ska göra det innan sommaren, enbart för att Divinos skålar inte är värda att vara smutsiga längre. För nu är dem det.

Minnesväggen är så vacker. Jag är så glad att jag gjort en. Bild kommer i bloggen, det kan jag faktiskt lova!

Divino - Gudomlig. Värd det bästa. Ja, det blir en tatuering.Nu har jag sommarlov. Imorgon har vi inga lektioner och på fredag är det bara avslutning med betygsutdelning och sånt. Jag hoppas verkligen att mamma tar med sig Godis hit. :) Saknar honom, min lilla Candy Candy. Jag fick VG på engelskaprovet, så himla underbart. Trodde jag aldrig, men engelskabetyget är så mycket värt, eftersom jag kämpar så mycket med den. Jag fick också MVG i slutbetyg i Småföretagande A - stolt!

Imorgon ska jag och Alice städa det sista, bara dammsuga och torka av/damma. Sen ska jag packa det sista, men det blir på kvällen, är så jobbigt att gräva i packningen när man kommer på att man behöver något man packat ner. Så imorgon blir det snabbstädning, och packa ner kläder, skor och hygiensaker. Sen ska jag och Josefine till Karlstad, för att ha en mysdag med en fika och kanske lite shopping. :) Blir trevligt! David och en kompis ska eventuellt också med, mycket skoj.

David känner mig förövrigt väldigt bra, och märker att jag inte mår helt bra över allt. Jag ÄR lycklig. När jag ler, är jag lycklig. Men det är fortfarande vissa saker som gör ont. Bara för att man mår dåligt eller gråter, betyder inte det att man inte uppskattar det som är bra. Jag är så fruktansvärt lycklig över min familj, mina vänner, mina hundar och min pojkvän att det inte går att beskriva med ord. David frågade iallafall hur det egentligen var, jag svarade "Bra!" och han svarade något i stil med "Hjärtat, jag märker att det inte är det, jag ser det på dig..". Det slutade i tårar. Man behöver gråta ibland. Och det är bara bra och tur, om man har någon som betyder mycket och kan trösta i såna stunder, bredvid sig. <3

På fredag kommer mamma och hämtar mig! Saknar min familj. :) Kommer sakna Forshaga, mina vänner och David under sommaren. Men vi ses ju i sommar också. Och har kontakt med varandra!

Det blir att satsa på körkort, jobb och praktik! Samt sköna och lugna stunder, och massor med hundträning. :)

Godnatt!

hjärtat.


Foto: Martina Larsson

Bilden får tala lite för sig själv ikväll. Tankarna snurrar runt i huvudet. Det är dryga två månader sedan du somnade in. Och smärtan blir bara värre och värre med tiden. Jag saknar dig så fruktansvärt mycket. Jag känner mig så fruktansvärt tom, ensam och ledsen utan dig. Jag vill sluta gråta, men det går inte. Jag vill inte att det ska göra ont längre, men det gör det. Det enda jag vill, är att du ska komma tillbaka.

Ikväll är en sån kväll, som jag bara behöver dig så himla mycket. Jag vill känna din fuktiga nos och andning mot min hand. Jag vill kunna stryka händerna genom din päls och möta din varma blick. Tanken på, att det aldrig mer kommer att hända, gör för ont. Jag undrar, när jag ska lära mig att leva med det. Det är en så otroligt stor förlust.

Världens bästa hund. Vila i frid.

Club show

Det har hänt mycket sen jag bloggade senast. Har knappt haft en dator tillgänglig, och ännu mindre tid har det funnits. Men oj, vad roligt jag har haft! :)

I onsdags kollade jag på studenten, jobbigt var det. Efter det var det dags att åka in till Karlstad, för att ta tåget mot Arboga. Fick byta i Örebro. Väl framme i Arboga blev jag hämtad av Fredrik, mamma var redan på campingen. Vi hade husvagnen med oss. Vi tog med oss varsin sallad tillbaka till campingen och åt. Vi gick och byggde tält vid utställningsplatsen, som låg bara en kort bit från våran husvagnsplats! Vilken lyx, va?! ;)

Det var ett otroligt trevligt område. Och vädret visade sig bli utmärkt hela dagen!

Vi gick upp klockan 7, för att kunna gå till tältet vid utställningen klockan 8. Jag skulle hinna trimma både Annikas Primo, och Godis. När det var dags för Valpklass I Hanar så var det 14 stycken hanar med! Många med andra ord. Som det ska vara, på Club show. Det är roligt att få se så otroligt mycket fina flattar. Vilken härlig hundras det här är! Domare för Valpar och Juniorer var Jane Jones från England.

Godis skötte sig utmärkt, med tanke på vad lite jag hunnit träna honom så skötte han sig faktiskt exemplariskt. :) Jag visade även Primo i kvalitén, duktiga hundar! Både Primo och Godis blev utplockade och till sist var vi bara fyra st kvar. Både Primo och Godis fortfarande med, de skulle bli placerade! :))))) Plötsligt kom domaren fram och sa att Godis vann, jag trodde knappt det var sant. Min lilla Godisbit! Han vann alltså över 13 fina valpar. Som om det inte räckte, så kom Primo 2:a! Grattis till Annika och Primo!

Då fick vi vänta till finalerna, slutet av dagen, då Godis skulle möta den vinnande Valpklass I tiken. I Valpklass I tikar var det 9 valpar med.

Väl inne i ringen för BIR och BIM, Valpklass I var det otroligt varmt ute! Solen stekte på hundarna. Jane Jones dömde även BIR:et. Till sist kom hon fram till mig och Godis med BIR rosetten, så roligt! :)Godis Kritik:
5 month old puppy. Very well balanced for age. Clean outline, well moulded eye + shape, good dark eye colour. Pronounced forcheast, well ang shoulders + correct lenght to uperarm. A graduate spring of rib + correct coupling. Moderate bend of stiffle. Neet feet ampel bone. Moved straightly  + true. Very promising.Jag är lycklig. Godis också! För han vann massor med priser. Bland annat en rosa gosegris. En stor och rund. Den är med honom hela tiden nu! :) Till och med när han sover..hihi!

Klänningen i rött passade väldigt bra! Den har mamma sytt. Tack mami! :)


Godis framför domarbordet.


Söt!


Rörelser.


Primo uppställd.


Söt som en liten godis.


Klassvinst.


Inne i finalringen. Rörelser.
BIR !!!


Snygging!


Raring.


 
 

Tack mamma för alla underbara bilder!

RSS 2.0