Min slutgiltiga studentmössa, iallafall nästanGå in för att kolla på mössan i 3D! :) Den går att snurra !
http://www.abcgruppen.se/dela-din-mossa-pa-facebook/?id=721294626416

Är osäker på om jag ska ha det där fodret, men tycker det är traditionellt och bra! Är dessutom glad att jag fått en stor del av klassen att komma överens om att vi ska ha färgen på stenen fram lika. Som blev grön, det är vår inriktnings färg. Annars är jag toppennöjd! Har fått ned priset en hel del också nu, vilket behövdes. Som en annan student ska skriva på sin mössa: Fan vilken dyr mössa! ;)

Har varit ute i skogen idag med Godis. Gjorde en upptäckt. Tog av honom kopplet när vi gick längs älven och sa "här". Det är vårat jaktfotskommando. Och han gick bredvid mig totalt klockrent! LÖS? GODIS? Ja, det är SANT! Längs en sjö dessutom, med en retriever. Hurra! Han börjar bli duktig. Vi gjorde också godissök i träd och på marken. Så tränade vi inkallning och koppelgående!

Nu ska jag alldeles strax hämta tvätten, den är klar. Är inte roligt om den blir inlåst, har hänt förut då man lätt glömmer bort tiden. Därför kör jag med alarm nu.

Saknar alla där hemma. På lovet ska det bli mycket hundträning, träffa släkt och vänner, familjen och David. Ska bli skönt att släppa skolarbetet för en stund!

Har även betalat min studentkryssning nu. Äntligen är det gjort.


Samarbete - fart - koncentration ♥ foto: Malin Andersson

Min studentmössa!http://www.abcgruppen.se/dela-din-mossa-pa-facebook/?id=704915336216


Som lite feel good just nu är jag med och tävlar om ett års Spotify Premium och en liten systemkamera!

Jag ser fram emot en tid, då livet är mer okomplicerat


3,14 ♥

Things will always be the same

Igår: spårträning och lite apporteringsträning (markeringar) i skogen med Godishunden. Duktig! Idag: Markeringsträning (apportering, med Godismixen. Han är cool! :) Det är itne kul att blogga utan bilder. Har mailat blogg.se och frågat vad det är för fel nu. Hoppas på snabbt svar och snabb lösning! Nu ska jag snart till Deje och spela innebandy med brudarna!

Jag kan inte ens gå, när du inte ser på

Jag slutade 12 idag. Och jag har pluggat i nästan sex timmar efter det. Just nu mår jag inte särskilt bra. Nu ska jag laga mat, umgås med min hund och sen blir det promenad med rörelseträning. Sen ska gosevoffis få mat. För att sedan besöka sängen, och stanna där i förhoppningsvis 8-9 timmar. Jag är så trött. Hela tiden. Är glad för mina fina vänner för övrigt Som finns där och som gör mig så glad varenda dag. :) Pratade med Mikaela i förrgår. Den människan kan verkligen få mig att le och skratta! Du är fin, gosevän. Igår fick jag sju röda rosor av David. Han är bra söt. Vilken fin spontan sak, som kan lyfta en när det är lite tungt. 13 månader känns underbart. 13 månader och en dag. Det går fortfarande inte att ladda upp bilder. Jag ska maila och fråga vad det är som är fel. PUSS.

Studentmössa

Har beställs studentmössa. Det är så jäkla dyrt! De tar extra betalt för ALLT, till och med för texten fram. ALLT! Mend et ser ut att bli väldigt fint iallafall. :) Två prov avklarade denna veckan. Endast två prov och drygt fem inlämningar kvar. Kötta plugg!

Godishundar som är gjorda av kärlek

Godis är en fin hund. Han ät otroligt go. Snäll! Tror bestämt att han är gjord av kärlek. Ett hjärta av guld! Helgen har varit bra. I fredags var jag och tjejerna ut på Tempel i Karlstad, för att fira Josefine och Åsa. Det blev en riktigt lyckad kväll, slutade med att vi var runt 20 st som drog in, både tjejer och killar. Igår så umgicks jag mycket med Godis. Tränade med honom. Han börjar bli så otrolgit duktig. Jag tränar mycket fpokus med honom, det är inte okej att han fjantar sig. Han måste hålla koncentrationen. Det har blivit så mycket bättre, och det märks främst på promenaderna. Vi går tillsammans nu, han och jag. Det är väldigt skönt att det äntligen gett resultat, började riktigt fundera ett tag på vad jag gjorde för fel. På kvällen blev det innebandy i Deje, superskoj och skönt att röra på sig. Tokiga var vi! Efter det så gick jag till Ida och Lollo för att kolla på Kronjuvelerna (med Björn Gustavsson, som alla därför missförstått och tror det är en komedi) med dom, Mickan och Oscar. Den är bra den filmen. Trots att jag såg den på höstlovet med familjen och kompisar där. Trots att jags ett den två gånger är det många frågetecken än. Tror jag tycker den är bättre nu, än vad jag tyckte efter första gången. Den har ett fint budskap. Allt har sin mening. Idag har jag umgåtts mycket med min voffs! Jag har pluggat, två prov till veckan. Så har jag varit ute med Godis och busat. Nu ska jag plugga mera, äta lite mat (efter blir det choklad, Icas helgklipp var en marabou 200g för 10:-). Det sista jag gör innan jag somnar är att läsa en novell som vi har tolkningsprov på imorgon! Kommer gå bra. :) Inställningen ska vara god!¨Glöm itne beckfilmen på tv ikväll! Saknar Ludvika en hel del. Och väntar samtal av Mickis. Så om du ser det här min vän, väntar jag fortfarande på att du ska ringa! Saknar dig! Saknar också min fina familj, och de fluffiga fyrbenta. Den första nyckeln går till lyckan Den andra nyckeln går till glädjen Den tredje nyckeln går till kärleken Och den femte nyckeln går till himmelen Jag saknar dig Divino. Det går tydligen itne att publicera bilder idag på blogg.se. Får bli ett foto imorgon.

F R I E N D S H I P


Förhoppningar och regnbågar

Skolan har börjat efter ett välbehövligt höstlov. Det är på något sätt skönt att komma igång igen. Dessutom så är allting under kontroll igen. Två prov nästa vecka, inlämning som jag är klar med denna vecka och sen är det inte mer nu. En historieuppsats att komma igång med också, men det blir nog intressant!

Har varit ute och tränat rörelser med Godis nu ikväll. Han är bra duktig, ska träna ett kort pass i princip varje dag nu.

Efter var jag och Lollisen ute och gick med våra stora vildar! Vi var ute ett bra tag, väldigt skön och rask promenad.

Nu ska vi plugga lite biologi inför provet nästa vecka. Vi är ute i goooood tid! :)


Håll hårt i din goda vän

Torsdag kväll: Agilityträning med Valdo - snabbaste vägen? Faktiskt väldigt intressant, testade att handla honom på olika sätt och tippade tillsammans med Fredrik på hur det skulle bli med de olika handlingsätten. Det stämde precis! Testade också jackobyten med honom in action. Underbara fluffiga groenendael! Han är helt fantastiskt rolig att träna. Är så glad över att jag fått långa honom på lovet.
Agilityträning med Pi - torrhandling (utan hinder). Han är så snabb och följsam. Har gjort framförbyten på honom vilket fungerar bra. Har även tränat kontaktövningar, inkallning och sitt. Duktig fluffsak.

Igår var jag hos tandläkaren. Man kan tydligen ha ont i evigheter efter en lagning, så de gjorde ingenting. Om de rekommenderar mig att inte ta bort och byta ut lagningen så gör jag inte det. Jag körde hem och åkte och lunchade med mamma senare istället. Efter att jag var färdig med engelskan! :) :) :) Skönt! På eftermiddagen var vi i Borlänge och shoppade. Köpte mina första julklappar. Köpte också lite fina kläder till mig själv, och ett par armband.

På kvällen blev det besök i Haggeland. Har saknat systrarna och pappa mycket. Det var väldigt roligt att träffa dom, mys framför idol (moa är fantastisk!) och sen åkte jag hem till mami igen för att packa. Mami och mormor har skjutsat mig hit idag, men jag körde halvvägs! När de hade åkt (trodde jag) kom de tillbaka efter femton minuter och hade köpt frukost och dip och morätter till ikväll. Min goa familj, som gör mig glad. Saknar dom redan lite grann, känner jag.

Är nu tillbaka i Forshaga efter ett lov fyllt med hundträning, spårning, agility, nyuppstartad träning med Pi, apportering, pluggat färdigt, och träffat familjen. Även varit i Haggeland och träffat familj! Nu blir det en dusch och en ansiktsmask.

Missa inte så mycket bättre på tv ikväll!
Världens bästa vän har fyllt år.

Det är redan torsdag. Idag håller jag på att göra klart engelskan. Den ska bli färdig idag, den där jämförelsen. Sen ska jag föra över alla kort vi tagit nyligen från datorn till min hårddisk, vill ju med dem till Forshaga!

Jag har gjort mycket de två senaste dagarna. Ätit pizza och kollat på hyrfilm med bästa brudarna Mikaela och Judith. Så himla skönt att träffa er igen, tjejer. Igår var jag och Mickis och hälsade på vid mormors dagis med hundarna, det var väldigt roligt. Barnen blev glada! Efter det åkte jag till mormor och la ett spår till Godis samt tränade en pinnstig. Det går framåt nu, och jag har en träningsplan för hur vi ska gå vidare! Tänkte försöka hinna spåra idag igen med honom, efter att engelskan är klar. Det är så skönt att ha körkort, otrolig frihet!

Det är synd att det blir mörkt så tidigt. Inte trevligt att vara i skogen efter halv fem nu..det blir snabbt kolsvart. Men om jag inte hinner spåra för att mörkret kommer (beroende på hur seg jag är med engelskan) så åker jag kanske till agilityplan istället. :) Vore roligt att träna igen med hundarna där!

Tränade agility med Pi, Valdo och Godis i förrgår. Med Valdo stod jackobyten och kontaktfält (med omvänt lockande) på schemat. Han var väldigt duktig, det var roligt att träna.

I förrgår hade också världens bästa brud födelsedag, Josefine! Grattis till 18 år, världens bästa vän.

Och snart är det lördag, vilket innebär Forshaga igen. Tiden går snabbt..

Nu blir det engelska, pluggpluggplugg.


Jag kan meddela att Pis öron inte längre är vippade. De står rätt upp i vädret-. Dags att göra något åt det nu, egentligen. Men måste erkänna, jag tycker han ser otroligt cool ut med uppåtöron.

Ge mig en kyss, innan du går, att bygga en dröm på.

Jag är i full gång med att kolla på klänningar till balen. Oj vad många det finns. Jag har redan hittat några potentiella! Nu behövs det att komma till en affär och få hjälp och få prova.


foto: www.nixa.se

RSS 2.0