SOMMARLOV!

Nu har vi sommarlov! Och jag och mina kompisar har gått ur grundskolan, hurra!

Ändå har jag ingen känsla av sommar, jag vet inte varför? Kanske på grund av att det har varit så tråkigt väder att man bara vill lägga sig under täcket att sova. Och att det är så dåligt väder. Men igår och idag har det iallafall vart sol, men fortfarande ganska kallt. Det kan ju bara bli bättre iallafall.

På examen regnade det hela kvällen, så typiskt! Vi var hos Minis först, och det var meningen att vi slla skulle ner på stan sen, men det regnade så mycket så vi blev kvar ganska länge, men sen stack iallafall jag och några fler ner till stan. Det blev en ganska lyckad kväll, trots regnet, men vi har sagt att vi ska göra om den när det blir bättre väder, med alla nior. Och så tror jag det blir!

Och nu är det första veckan på sommarlovet, och jag ärhemma i Haggeland, hos pappa, och är barnvakt till systrarna, härligt! Fick sällskap av Judith och Mickis igår, Mickis åkte hem inatt medans Judith sov kvar och är här nu. Ikväll åker jag till stan igen för imorgon är det ju midsommarafton.


Systrarna Hanna och Hilma.

Puss och kram


Så mycket

Jag har inte bloggat på ett tag...ett väldigt långt tag. Jag har inte haft tid helt enkelt. Så man kan väl nästan säga att det blir som att börja om med bloggandet nu. Jag har hört att man iten ska blogga när man itne har lust, och jag har verkligen inte haft det under en perios. Har prioriterat annat.

Det har iallafall hänt en hel del sedan jag bloggade sist. Jag har tävlat junior handling med Divino i Österbybruk, konkurrensen var tuff men vi blev BIS-3 och kvalificerade för SM i junior handling i Stockholm i december. Det är vi glada för!


Best in show- 3

Sen har det blivit sommar också. Härligt är det. Vi har itne haft så bra väder än, men det kommer nog snart. Om en vecka, idag, slutar vi skolan. Går ut 9:an. Vissa av kompisarna har jag gått med ända sedan dagis. Det känns tungt. Vi hade avslutningsmiddag i skolan i onsdags kväll, och det fvar en mycket trevlig middag, och kväll. Men mycket tårar, de flesta insåg att vi ska splittras om drygt en vecka vilket kändes jobbigt. Väldigt mycket tårar faktiskt... Lite bilder från middagen iallafall.


Tjejer, vad jag tycker om er! <3


Amanda, hjärtat! <3


Mikaela, jag och Judith! Hjärta på er.


Anna, Felicia och jag! Sötsaker! <3


Jonas, Peter och Stefan! :) <3


Trevligt hade vi! Tack alla underbara människor i klass 9 för en underbar kväll! Kommer aldrig glömma er, så många minnen! <3

Något mer som har hänt ät att vi har tagit avslutningsfoto med klassen, grypp 5 alltså! Den bästa klassen i hela, hela världen! Såhär blev det.Idag blir det att titta på Studenten, syster Mathilda går ju ut nu! Spännande! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen göra mig iordning.

Puss och kram

RSS 2.0