Minns varje ord, varje rad jag skrivit. En längtan så stor, minns varje dag jag lidit.

Var i Västerås igår med mamma, Marie-Anne och Leonora. Vi var på nya Erikslund köpcenter, det var verkligen stort och fräscht! Jag köpte skinnskor till höst/vinter. Köpte också Nike löpartights, ett par svarta och så köpte jag en rosa Nike träningströja. Supersnyggt och behövligt! Jag köpte en fin tröja med spets på axlarna, en långärmad svart. Köpte också lite saker på IKEA, bland annat en kudde, och nya sängkläder! Sen köpte jag ett mjukisdjur till Godis, en liten mus som vi ska ha när vi tränar. :) En häftapparat och annat sånt man behöver från IKEA. En servetthållare..vadå vuxenpoäng liksom?! Kände mig precis som en tant när jag skrev om det..

Idag har jag varit på lunch med mamma och Annika, och på eftermiddagen tog jag med mig Valdo och Pi till agilityplanen för att träna. Jackobyten med Valdo och tunnel med Pi. Han är en riktig modig kille den lilla fluffiga. När jag satte ner honom på backen på planen så sprang han iväg i hög fart, och sprang runt över nästan hela planen!

När jag kom hem tränade jag apportering/lydnad med Godis. Stadgeövningar med tydliga instruktioner för honom. Jag kastade bland annat dummies som jag själv hämtade. Vi avslutade med att träna fotgående. Han var riktigt duktig idag!

Ikväll är planen att få lite plugg gjort, så att jag itne har allt kvar tills slutet av veckan. Imorgon förmiddag ska jag och Lego ut och springa!


Sugar.


Kampsheltie.


Ludvikaludvikaludvikaludvika

Dålig uppdatering, dåligt med internetuppkoppling i lägenheten. Det är anledningen.

Nu har jag precis skrivit prov. Sista uppgiften innan lovet. Nu finns det ändå lite lugn i mig igen. Igår var jag och David i skogen med Godis, vi tränade att han ska ha fokus på oss vart vi går. Vi gjorde också ett godissök. Det var mörkt och han är inte ett dugg skogsrädd längre!

Under lovet väntas:

  • Uppstartande av agilityträning med Pi
  • Träna apportering tillsammans med mami och Lego
  • Börja kolla på balklänning
  • Shoppa i Västerås, IKEA bland annat
  • (Plugga liteeeee)
  • Vid tid, en tripp till bästa Josefine och fira födelsedag
  • Träffa vänner
  • Massor med spårträning med Godis -Öka längden på spåren -Fortsätta med motivationsökning på spårpinnarna.

Det ska bli skönt att komma he ett tag, saknar familjen, hundarna och vännerna. Och snart är jag tillbaka i Forshaga igen! Mami och Pi kommer och hämtar mig och Godis vid ett.


Gosesnuffshund.


Everything i need, and moreDetta är anledningen till dåligt bloggande de senaste dagarna. Jag var ute och sprang i söndags morse, och Godis fick tag i mitt bredband. Han hade..plockat isär det en del. Det fungerar med andra ord inte. Och man inser inte förrän något sånt här händer, hur beroende man är av det. Exempelvis kom jag hem från skolan idag. Hade tänkt att plugga på min engelska filmrecension. Trots att jag ahde önskat ha hjälpmedlet tyda.se så tänkte jag plugga på recensionen, eftersom jag inte har internet. Men mitt arbete låg ju på mailen..hur ska jag då kunna hämta arbetet. Tur att jag har fina vänner, nu har jag fått låna Idas mobila! :)

Har haft ett matteprov nu på kvällen. Fram till strax över klockan 18. Det var för att försöka höja mitt betyg i matte B, helt avgörande alltså! Gick sådär. Väldigt svårt. Får nog vara stolt över mitt VG, och får hoppas att provet visade liknande.

Igår satt jag i skolan till halv tio på kvällen och pluggade. Vi har så mycket i skolan. Jag undrar vart mitt sociala lic tagit vägen, mitt hundtränarliv eller mina mysiga kvällar med film och dippade grönsaker. Det har varit såhär i flera veckor nu. Direkt när jag kom hem efter provet idag, så gick jag ut och gick med Godis. Och nu ska jag plugga engelska, laga mat och duscha. Innan Godis ska ut igen.

Sen ska jag spela memory med Godis, och träna lite fotpositioner. Det är vad vi sysslar med just nu. Han har blivit otroligt duktig på att söka kontakt! Han är positiv och härlig att träna med, som vanligt.


Såhär duktig är Godis på att vara i skolan!

Så många frågor, inga svar

Underbaramorgonförmiddagochlunch.

Vaknade klockan 10 av en blöt kall nos mot ryggen. Han ville väcka oss. Han lyckades. Och han heter Godis. Han är väldigt söt.

Nu blir det film, män som hatar kvinnor med David. Valet fick Godis göra. Solsidan säsong 2 och filmen vi ska se ställde jag upp. Sen fick han springa och apportera en av dem. Den han valde, blev det. Alltså, män som hatar kvinnor. Hundar är bra till allt. Den som inte förstår det, är konstig. Det är aldrig dålig att ha.


Bild från spårträningen igår. Vackra hundar!


Söta Rocco efter träningen.

Ikväll blir det innebandy. Skolan har bokat en hall. Det ska bli väldigt roligt. :)

Himlen luktar plast

Idag har jag varit ute och spårat igen. Säger bara: Två spårpinnar och vinkel i samma spår. Två st. Klockrent! Han har börjat få bråttom efter markeringarna och får sitta och vänta på kommando (SPÅR) innan han får fortsätta. Samma gäller på påsläppet. Duktiga hunden, sötishunden!

När vi kom hem från skogen dammsög och städade jag klart. Började ju igår. :) Sen har jag lagat tacogratäng med Ida, det var hur gott som helst. Nu är Godis nybadad och luktar gott och mår bra. Han är också nytrimmad, vilket jag gjorde efter jag städat klart. Han är så fin min voffse!

Nu är David här, och vi ska slå på en film. Tycker väldigt mycket om honom, förresten. Ville bara säga det.

Ett så gulligt mms av mamma dök upp ikväll. Det var så gulligt att jag blev lite rörd till och med.

I adore her smile
I cherish her hugs
I admire her heart
but most all...
I love that she is
My Daughter

Älskar dig mamma.


Mamma när hon visar Godis på vårens Flatshow i Östra. Duktiga, båda två!

Godnatt.

(förresten, lyssna på "Himlen luktar plast" av Daniel Adams Ray. Grymt.)

Candydogs are the best of the best

Godishundar kan spåra. Väldigt bra. Iallafall min godishund. I eftermiddag la vi två spår till varje hund. Jag gick första spåret med till Godis, med en vinkel. Första gången med vinkel! Andra spåret gick en klasskamrat till mig (nya sak i detta spår, jag lägger det inte) och det var dessutom en spårpinne i det.

Godia var idag väldigt väldigt spårmotiverad. Han var lite för motiverad. Han hamnade i något hög sinnesstämning, vilket beror på att han inte gjort något mer än korta promenader på flera dagar (han har svalt en liten leksak..). Detta kan vara en stor anledning till sinnesstämningen. :) Glada voff!

Spåret lagt av mig gick toppen. Han tog vinkeln fint, men tyckte att det var ågot konstigt och förväntade sig att spåret skulle fortsätta framåt igen. Vilket han snabbt insåg (med en bra näsa påslagen) att det inte gjorde. Han hade låg nos och höll sig bra i spårkärnan! Stolt matte!

Andra spåret gick också bra. Detta var svårare, över både stigar och väldigt mycket vatten. Han tog det bra, men jag förväntade mig inte annat än att han skulle ta spåret trots att inte jag lagt det. Han tappade bort sig lite, men hittade tillbaka när han samlade sig lite. Han markerade spårpinnen (!!!), tog upp den och lämnade den till mig, hurraaaa! Dessutom så spårade han toppenfint från pinnen och till slutet.

Jag och Godis kommer sova gott inatt. Efter att jag pluggat klart historian. Usch, är så slut.. Har varit frusen och kall hela dagen, regnigt och blött. Blev helt nedkyld på idrotten.

Nu ska jag tvätta och plugga med brudarna.


It's gonna take a lot , to drag me away from you


Otroliga fantastiska hund. Underbara individ. Hjärtat.


Idag har jag pluggat. Väldigt många timmar. Nu ska jag fixa iordning mig och ut med Godis, sen - godnatt. Just det ja. Ska fixa iordning tvätten tills imorgon också, packa spårväskan, lägga fram köttullar till godishunden och packa idrottskläder. Trevligt. Målet: I säng vid 21.00.

Imorgon ska vi ut med halvhalvklass och spåra hela eftermiddagen. Sen väntar historiaplugg till torsdagsprov och tvätttid.

We'll walk this road together, through the storm.
Whatever weather, cold or warm.


3,14

Låt mig presentera

Pi
Brainpool's Black Gold
Jag och Godis är tillbaka i Forshaga, efter en helg i Ludvika. Igår firade jag och David ett år tillsammans, så tack mormor och morfar för att nu skjutsade mig tillbaka. Några fler timmar med honom på årsdagen. :) Ett år har gått så fort, är glad att du, David, funnits för mig genom alla svårigheter vi mött på det här året. Det har inte varit helt lätt!

Idag blir det en dag med skola, ta hand om bäst godishunden och plugg med lollis (efteråt mat). Ska försöka få bort så mycket så möjligt nu i början av veckan.

Ha en bra dag!

It's so fluffy , I'm gonna die
En fluffig boll i tre vackra färger

Idag har varit en bra dag. Med massa plugg färdigt, som jag i helgen kan plugga in i min hjärna. Det låter som en bra idé. Imorgon efter skolan blir det att städa klart mitt rum. Packat har jag gjort ikväll. Mys med mat blev det tillsammans med Josefine, Lollo och Ida. Sen film. Björn Gustafsson. Han är snygg och fruktansvärt rolig. Karisma, eller vad säger du Lollo. Jag glömde däremot bort mina få timmar av tvättid. Kan bli så ibland.

Imorgon åker jag med tåget från Karlstad vid 15.41. Är i Ludvika vid 19 tiden. Ska bli skönt. Godis får öva sig på att åka tåg! Superkillen.


Varje minut, varje sekund.


Jag har funderat mycket på det där med vänskap. Vad fantastiskt det är. Och hur många otroligt fina vänner jag har här.
Är väldigt rädd om er. Allihopa. Och glad att ni finns. Lycka i hjärtat.

Minsupervackraochintelligentahund

Awesome dag. Verkligen. Innebandy i skolan, resulterade i trasigt knä. Mindre bra. Men efter skolan var jag och lollobus ute och tränade "pinnstig" med godis och milo. Det betyder att man på en stig lägger ut massor med spårpinnar, med bara någon meters mellanrum. Man går sedan över stigen fram och tillbaka, och belönar massor vid intresse/markering av spårpinne. Godia apporterade pinnarna och slog på nosen och var toppenbra! Jag är stolt. Självklart kommer vårat markeringssätt vara att apportera pinnarna. Duktiga godiskille!

Efter skolan har jag och lollobus gjort klart religionen, och nu ska vi göra historian. Vi är så bra vi också. Lalalala!


Stora godiskillen.

Tvärtom

bakochfram , fel håll , konstig , galen , yrväder , tokig , överallt.

och helt underbar.
Ikväll: pluggfri kväll. Memoryspel med godis, kloklippning, film och mys.
Imorgon: Göra klart religionsfrågor. Ut och springa. Träna spår med godis, spårpinnar.

I found you

Det har blivit höst. Med allt vad det innebär.

mysiga mörka kvällar - gula och orangea vackra löv - galen glad godishund - blåsigt väder - stressigt i skolan - väldigt kallt ute - älgjakt , man får inte vara i skogen - mycket tid till musik, höstmusik - hundträning -stora halsdukar

sist men inte minst. höst innebär en enorm längtan , efter den förlorade svarta galningen. den gudomlige.


Vi lever alla med känslan att falla.

Tåget var försenat i fredags. Som SJ alltid är. Känns det som iallafall. Började med att tåget var försenat från Karlstad med 30 minuter. Sen fick vi vänta på grund av massa tågmöten. Och sen var vi över en timme försenade. Väl framme i Hallsberg hade mitt tåg till Ludvika gått för 45 minuter sen. Och jag fick vänta i nästan två timmat på nästa. Även detta tåg blev försenat med 30 minuter. Och jag var hemma 22.00 istället för 19.20. Resan blev nästan 8 h istället för 5. Stackars Godis, han blev supertrött. Men var duktig på att åka buss och tåg, nybörjaren. :)

I helgen har vi varit hos Monica, vilket var trevligt. Sen en sväng till Vetlanda också. Det var mer än trevligt! Helgen har bestått av andjakt, trevliga stunder och träffat familjen. Saknat dom hade jag!

Idag har jag och Godis varit i skogen och spårat igen. Han var superduktig. Jag är stolt! Det är filmat nu, till mitt Dog Project. Ska redovisas på torsdag, jag skrev i princip klart det ikväll. Skönt! Jag har också gjort matteprov idag med lyckat resultat. Nu ska jag lägga mig och kolla på Erik och Mackan. BÄST!

Skol-IF har förresten hälsovecka. Och det verkar skoj. ;) Vi bjuder på fruktsallad och kaffe. Sen är det aktiviteter och monter i skolan! Det händer grejjer här.

Godnatt.


RSS 2.0