Lilla Stockholm

Har inte haft tid att blogga, så nu passar jag på att blogga lite från Lilla Stockholm från Kistamässan i lördags. Jag tävlade Junior Handling med Divino och det var ca 17-18 handlers med och tävlade tror jag. Eftersom vi tävlade agility i Fagersta (inofficiellt) dagen innan var Divino väldigt seg, vilket han inte brukar. Honom brukar man vanligtvis inte behöva stå och motivera hela tiden, och han brukar inte krångla när man ska ställa upp honom. Trots detta blev vi BIS-3, det var ju jätteroligt! Men det k'ndesa trots allt lite surt, eftersom att de två bäst placerade som ej är kvalificerade till SM blir det, och varken BIS-1:an eller BIS-2:an var det....så jag var en placering ifrån kan man säga. Domare var Morgan Granander och han sa till mig efter att han önskat att jag fått ut Divino mer i stående...jag förstår honom mycket väl, då han krånglade i stående och var lite seg. Men det var ju lite synd. Nej, nu låter det kanske som att Divino inte skötte sig alls?! Han var ju superduktig men lite trött, alla får väl ha en trött eller sålig dag någon gång, han är otrolig den pojken som alltid ställer upp! Hjärta på honom!

Här är lite bilder från i lördags:

 
Hejarklack bestående av Emelie Damgaard :)


Jag och divino uppställda framför domarbordet


I finalringen


Divino med rosetten, söt som socker!

Puss och kram

GLAD PÅSK!


Mums med bananpaj

Det är mycket som är tråkigt...jag nyser, hostar, snorar och kliar i mina ögon. Halsen gör också ont. Jag tror allt att det är allergi. Dumma dumma allergi. Jag äter iallafall allergimedicin och imorgon ska mamma köpa nässpray som också är emot allergi. Och så käkar jag halstabletter...nu ska jag faktiskt må bra till fredag (agilitytävling i Fagersta) och till på lördag (juniorhandling i Kista, Lilla Stockholm).

Det är mycket att göra också, men imorgon är ju sista dagen kvar i skolan. Ikväll ska jag göra iordning projektarbetet, eller jag har redan gjort det kan man säga. Det är ju min freestylekurs jag haft som ska redovisas för att jag ska bli färdigutbildad instruktör. Spännande! Sen så har jag bara So-arbetet kvar och det lämnar jag till igentagnings-veckan efter påsklovet i skolan. Men Divino ska duschas, och detta måste ske fredag kväll eftersom det är agilitytävling i en minst sagt lortig lokal. Sen ska han trimmas och så ska det packas. Och innan vill jag ju förstås träna med honom, men det blir nog också en snabbis fredag kväll, då jag också ska damma av mina kunskaper inom gruppindelningen av raser, haha ;) Lätt att glömma!

Nej, nu ska jag och familjen dricka te och äta bananpaj med vaniljvisp. Jag har varit duktig och bakat!

Puss o kram

The day is safed

Jag sitter i skolans datasal, har just haft spanskaprov och fick sluta när jag blev klar. Äntligen har man det gjort...det som man gått och suckat över så länge. Nu kan man äntligen släppa det, för det kändes ganska bra också! Jag väntar på Judith och Amanda från tyskan, de slutar om 5 minuter. Då ska vi äta och sedan är det brytdag idag, vi slutar alltså nu, vid halv 12. Jättehärligt! Jag och Judith ska gå ehm till henne först, och starta en tvättmaskin, sen ska vi gå hem till mig och ta hand om hundarna. Laga lite mat kanske också, beror på om maten i skolan är ätbar...den har faktiskt blivit bättre!

Ikväll har mamma Ljusparty, eller Partylite, som det heter. Hoppas att Judith blir kvar då, hon funderade på det. Hon har aldrig varit med på ljusparty och det är faktiskt väldigt trevligt. Vore lite roligare för mig om hon var med också! Och dessutom har jag blivit förkyld....eller jag tror inte det är en vanlig förkylning, jag tror att jag känenr av lite pollen. Men jag vet itne...är inte på topp iallafall så kan inte gå ut och springa idag med Judith idag som det var tänkt. Tråkguit, när man väl kommit igång...Men jaja, vill ju itne missa tävlingarna i helgen. Nu kom Juidith, dags att äta!

Puss o kram

Godnatt Godnatt

Nu blir det sova, efter skolan idag så följde Judith med hem. Vi tog Divino och Tio med oss och sprang ungefär 6,5 kilometer, sen blev det lite mer träning efter det. Så jag känner mig trött, eftersom det gått i ett hela dagen! När man väl satte sig och slappnadew av höll man på att somna på direkten...haha! Efter vi sprungit åkte Judith hem och jag, Fredrik och Gustav åkte till moster för att fira hennes födelsedag. Grattis till dig moster! Imorgon blir det ut och springa med hundarna och Judith, sen hem till Judith, ut och äta med tjtjerna och förhoppningsvis något rolgit efter det också.

Nej, usch nu somnar jag snart!

Godnatt, puss o kram

Minst sagt underbartDet är så underbart allting! Jag har pluggat en del, men inte alltför mycket. Men känns som jag fått en del gjort ändå, vilket såklart är superhärligt! Gjorde just klart NO-fördjupningen och engelskan denna veckan är jag redan klar med, härligt! Nu är det bara ett spanskaprov kvar att plugga till, på söndag ska jag plugga en stund iallafall. Annars är det bara SO-fördjupningen som jag har en hel igentagnings-vecka efter påsklovet på mig att göra. Bra till mig, hihi! Har också haft alla nationella prov i englska och svenska nu, skönt att ha det gjort också.

Både igår och idag så har jag och Judith tränat och varit ute och sprungit, och det har bara varit skönt, inget tvång och bara underbar vår och skönt att träna. Det är ju så det ska kännas!!!

Och på min födelsedag fick jag i present av flickorna att vi skulle ut och äta, och jag vet att det blir nu på lördag 19.00 på coo coo thai! Söta ni är tjejerna!

Nu ska jag nog packa lite danskläder inför imorgon, sen blir det sova!

Puss o kram

RSS 2.0