Min cykel

Här är den, underbara cykeln!


Iallafall en del av den...

Underbara cykel

Jag är dålig på att blogga, mycket i skolan. Skärpning! Men jag ska försöka att göra klart det sista på NO-fördjupningen imorgon och sen har jag engelska veckan som kommer, lär bli tufft som vanligt. Annars har jag Columbus-reportaget kvar sedan SO-veckan och ett spanskaprov att plugga till. Men kan det mesta inom spanskan så är ändå inte alltför mycket nu.

Släkten var här och firade mig idag på mammas sida, fick en underbart fin cykel av mamma, Fredrik och bror som det kommer bilder på! Det är en gammal mormorscykel! Sen fick jag en superfin mönstrad väska av modell bag. Andra saker också :)

Just nu är det Wipe out på TV vilket är mycket roligt, minst sagt. Det ska jag titta klart på nu, sen duschen och sen sova.

Godnatt i förskott och puss o kram

Utställning

Idag klev jag upp kvart i 8 för att göra mig klar till strax innan 9 då Erika skulle komma och hämta mig. Jag åt frukost och packa hade jag gjort igår, wow! Engångshändelse att allt är klart dagen innan...men helt klart- skönt var det att ha allt klart! :) Var ju itne så mycket eftersom att det bara är knappt 10 minuter till ABB-halölen, och dessutom bara inofficiell utställning. Buffy gick inte vidare, hon var ensam vuxen boxer. Hon skötte sig däremot utomordentligt och var strålande! Vilken snygging ;) Vosade även Yvonnes tollare som fick HP, men den andra hanen tog hem BIRet.

Nedan bilder på mig och Buffy-Boxer:

 

Nu ska jag fixa lite, bloggar mer senare :)

Puss o kram

Forshaga akademin? Maybe not...

VEM TYCKER DU SKA VINNA LET's DANCE? Själv tycker jag att båda är så värdiga vinnare! Tänk vad duktiga de blivit! :)

Laila & Tobias                                         Magnus & Annika
 
Bilder: www.tv4.se

Jag har blivit helt förvirrad! Magkänslan just nu säger att jag inte ska flytta till Forshaga och gå på Forshaga Akademin och hundsportgymnasiet. Istället stanna i Ludvika och gå Ekologiprogrammet...inte ens NV som jag sökt som andra....om en vecka får vi gå ut på webben och få reda på det preliminära intagen till gymnasierna. Och då tror jag kanske att det blir ett omval för min del...men inte säker....inte alls...

Och nu ikväll har jag inte gjort något mer än att ätit Marieanne, såna godisar med mint och choklad mitt i. Fick dem av mormor och morfar från kryssningen de var på :) Jag tycker mycket om dem! Fredrik är i Leksand på hockey med kompisar och mamma är i Borlänge med mormor, lugnt i huset. Och tråkigt.. :(

Nu tror jag att jag ska titta på Let's Dance, sen ska jag fixa lite inför inofficiella utställningen i ABB-hallen imorgon. Och kolla upp DVD:n till kursen på söndag. Det ska jag göra ikväll...SKA!

Nej, TV nu :)

Puss o kram

Ursäkta mig

Har inte hunnit blogga sedan...ja det kommer jag inte ens ihåg. Anledningen heter plugggggg... Alldeles för mycket sådant också. Det går före...tyvärr! Men nu denna veckan har jag lämnat in filmanalysen (svenska) och haft två NO- läxprov. Dessutom engelska nationella prov (skrivuppgift). Jag har också nästan gjort klart fördjupningsuppgiften i NO. Jag säger bara wiiiii! :D Lovely!

Min vecka har alltspå mest bestått av plugg, men också fika på café engel med Judith och hennes trevliga mamma, hihi :) Det var myspys! Och nu är det fredag...härliga fredag. Hoppas att den blir härlig. Men antar att den blir vad man gör den till! Det var bara det där med inställninge. Men jag måste säga att jag hade mycket hellre gjort något annat än att sitta hemma, en underbar fredag som denna.

Bloggar mer senare om vad som händer i helgen, och ikväll :)

Puss o kram

Utställning

Hann inte blogga igår så tänkte skriva lite om utställningen nu ändå :) Vi klev upp klockan 5 för att åka klockan 6. Jag och mamma åkte tillsammans med Anne och Roger men i olika bilar. Hundarna var givetvis med också, som var Divino, Lego och Diezel. Mycket blandade resultat, men också lite väntade. Divino ställde jag i jaktklass hanar och det var mest för att han är så underbar att visa och att vi skulle få träna lite "på riktigt" ingör Junior Handlingen på Lilla Stockholm. Han var så duktig. Lego åkte ut på en 2:a tyvärr. Men Diezel gick det bättre för. Han skötte sig strålande i valpklass II och blev 2:a av 8 valpar med HP. Inte illa alls Diezel! 

När alla våra hundar var klara gick vi ut med packning och dem i bilen för att gå runt och kika på lite försäljning, andra raser och slutet i flatringen. Då blev det inte alls bra, Anna trodde vi åkt hem så då åkte de också hem :( Vi sa alltså inte ens hejdå till varandra! Men som tur var så pratade vi lääänge i telefon med varandra igår. Det var så härligt att träffa dig igen gumman :)

Träffade också på Jossan, härligt att äntligen se dig igen, ännu mer längesen jag träffade dig! Kikade när hon visade vackra juniortiken Snäckan till 1:a med CK och championtiken Meghan, också 1:a med CK. Eftersiom båda fick CK och var vidare till bästa tik halkade jag in som på ett bananskal och Jossan säger att jag ska visa Snäckan i BT. Självklart hjälpte jag henne, om hon nu tyckte att jag var tillräckligt duktig för det. Hade faktiskt aldrig visat amris förut, trots tävlandet i junior handling. Bara vanlig cocker! Jossan blev 2:a BT med Meghan och Snäckan blev 5:a BT.

Nedan några bilder från dagen:


Diezel i rörelse


Diezel i stående


Lego i rörelse


Divino i stående


Jag med Snäckan


Jossan med Meghan

Nej, nu ska jag äta något innan Erika och Buffy kommer, boxern jag ska ställa i helgen.

Puss o kram


Jag har blivit lurad

Imorse blev jag väckt av mamma, utan en aning om vad klockan var.

Mamma: Erika, nu åker jag och Monica till Kupolen.
Jag: Eh...va? (Sovande)
Mamma: Ja, jag och Monica åker till Kupolen, nu!
Jag: Meh, jag vill också med... (sur eftersom att jag insåg att det skulle jag aldrig hinna. Irriterad också över att hon väcker mig för att berätta att de ska åka nu. Antingen kan de väl väcka mig i tid så jag hinner följa med, eller låta mig
sova.
Mamma: Hmm... (går sedan ifrån mig?)

Jag ligger kvar i tältsängen i vardagsrummet (eftersom vi har främmande så sover jag och bror i vardagsrummet och främmandet- Monica med familj,  har våra rum. ) Låg kvar en stund eftersom att jag ville fortsätta att irritera mig lite mer över det som hänt, haha! Kollar sedna på klockan, halv 9??? Kupolen öppnar inte förrän 10, och varför ska de då åka så här tidigt tänkte jag?

Kom ut i köket och mammqa och Monica började skratta, de hade tydligen lurat mig för att se hur fort jag skulle komma upp ur sängen. Alltså låg jag inte kvar och tjurade alltför länge trots allt ;)

Jag hann ju såklart med till Borlänge, och Kupolen, vi hade inte alls speciellt stressigt för att åka dit, vi tog det lugnt och hade bara en skön morgon :) På kupolen köpte jag:

Marinblå chinos- Gina Tricot
SportBH- H&M
Vanlig BH-H&M
Ljusblå/vitrandig kavaj- H&M
Vanligt vitt linne- H&M

Mest nökd är jag med kavajen från H&M, och det var ju också där jag mest handlade idag. När vi kom hem så trimmade vi klart hundarna, och sedan blev det pizza och mys. Har också varit suktig och skrivit klart min Svenska filmanalys, JIPPIE!

Nej, nu måste jag packa klart ingör hundutställningen imorgon i Högbo.

Godnatt, Puss o kram


Springtur



Idag i skolan hade vi PISA, någon internationell undersökning som sker i över 60 länder. Det var väldigt seriöst och väldigt svårt...haha! Men vi fick iallafall semla och chokladboll, mumsigt! :)

Det är så härligt väder ute om dagarna, solen skiner och det är plusfgrader och snön smälter bort! Det är så underbart, lovely! Efter skolan så gick jag hem, drack lite aprlsinjuice och sedan tog jag på träningskläderna och tog med mig Divino och tio för att gå ut och springa med anna och Judith. Det var mycket skönt och väldigt trevligt flickor! Måste göras om :) Har även duschar Divino idag och fönat honom, och både Lego och Divino är trimmade.
Tack Mamma!

Nu ska jag gå och dricka världens godaste saft och sen ska jag nog bara ta det lite lugnt :) Blir sova snart!

Godnatt, puss o kram

Förresten så har jag sådan träningsvärk så jag knappt kan röra mig ;) Tack vare pojkarna som höll idrottslektion igår!

Vårvårvår!


Glada flickor !

Imorse när jag vaknade sken soooolen när jag drog ner rullgardinen! :) Jag kände mig så glad, och på grund av den inställningen blev denna dagen underbar!!! Härligt va?! Efter skolan följde jag med Judith hem, vi hade mysmys med pop-corn och Topmodel :)

Gårdagen blev det jag, Judith, Stefan och Mickis som gick hem till Judith och tittade på skräckfilm, HJÄLP! Vi har det som arbete i skolan på svenskan, och som VG/MVG ska vi göra en filmanalys på en skräckfilm, så vad har man för val? Är väl bara att titta! Vi såg på Fredagen den 13...läskigt!


Härligt

Det har börjat bli vår! Asfalten har kommit fram, det droppar från taken och det är så ljust ute på morgonen! Finns bara ett ord för allt detta, härligt! :)

Idag efter skolan följde jag med Judith hem. Vi tittade på TopModel och sen bakade vi kladdkaka, den blev supermums! Jag har hjälpt till att laga mat hemma också, tis, korvstroganoff och blandsallad blev det. Vad mycket mat jag skrev om idag märker jag!

Nu ska jag dricka te, sen ska jag duscka och ta en ansiktsmask innan jag kryper ner i sängen. Ska bli skönt att lägga sig i nya sängkläder och ett städat rum!  Duktigt av mig faktiskt! Hihi :)

Längtar så fruktansvärt efter sommaren, så laddar upp lite bilder från efter skolavslutningen förra året :)

  

Godmorgon

Godmorgon!

Ställde klockan på 8 idag, bara för att dagen känns så mycket längre då och det är ju såklart bara trevligt! Bestämde mig sent igår kväll för att inte följa med till Norberg på agilitytävlingen som var idag också. Hostar så jobbigt, speciellt på kvällen. Men idag är faktiuskt hostan bättre, har inte hostat alls idag!

Och såklart ångrade jag mig, det är så tråkigt att bara vara hemma, helt själv...Jag har ju såklart Divino och Valdo hemma, så helt själv är jag ju inte! Men det är tråkigt...Mamma sa till mig att hon tyckte jag skulle unna mig en mys-dag då jag bara tar ner mina sängkläder i soffan och vilar och tittar på film och dricker te hela dagen, men ajg har inte ro till det. Därför jag gick upp lite tidigare också, bara för att jag skulle kunna ligga här nere och vila under morgonen och sen hitta på något roligt istället. Men nu vill jag ju vara i Norberg istället..

Nej usch för inställningen. Lärde mig här i veckan att 90% av hur dagen blir beror på din egen inställning...

Därför tror jag att jag ska vila fram till 11 i soffan, vakna och ha en BRA INSTÄLLNING och se till att det blir en BRA DAG. För jag orkar verkligen inte vara negativ och bara låta dagen bli dålig, bara för att min inställning var helt fel. Dessutom mår jag mycket bättre än igår och hade lätt kunnat följa med till Norberg och kört Tio själv, och hjälpt till som funktionär. Så nu när jag inte är det, får jag se till att dagen blir bra här hemma...

Puss o kram


Pinne och melodifestivalen

Idag på tävlingen i Norberg tog jag och Divino en uppflyttningspinne i agilityklass II. Det var så roligt! :D Andra agilityklass II-loppet fick vi en rivning...annars tror jag att vi hade kommit tvåa och fått ännu en pinne. Men jag är så nöjd med Divino, och vi hade så roligt tillsammans :)



Vi var ju självklart också med som funktionärer jag, mamma och Fredrik. Men jag var inte helt frisk, så jag hostade och hade otroligt ont i huvudet...jobbigt! Men har tagit en huvudvärkstablett nu och tänkte att det skulle bli bättre inför kvällen och melodifestivalen!

Jag tror nog jag gillar Måns Zelmerlöv och Alcasar bäst, tycker deras låtar är härliga och man blir glad :)



Tävling imorgon

Imorgon är det agilitytävling i Fagersta, och på söndag cokså för den delen. Så det blir gå upp halv 6 för att åka halv 7. Åh vad skönt med helg och att få sova ut...haha.

Imorgon är det klass II och på söndag klass I. Så imorgon ska jag koncentrera mig på Divino, han är ju i hoppklass III, men i agilityklassen har han hela tre pinnar kvar till agilityklass III. Och tur hade vi, det var två agilityklass II lopp så vi får två chanser :) Imorgon kommer dessutom Roger, Anne och Diezel dit och kikar, för att miljöträna lille valpis. Hoppas att han är en bra maskot nu då ;)

På Söndag är det klass I och tanken är att jag ska starta Tio. Vi får se om det fungerar, vi har kommit in i en liten svacka, men vad har vi att förlora? :D

Nej, nu blir det att se slutet av Singing Bee sen ska jag duscha, packa och sist sova.

GODNATT,
Puss o kram



Såhär långt hår har jag fått nu, wow! ;D

Nationella prov

Det var nationella prov i koslan hela förmiddagen, i engelska dessutom. Engelska nationella proiven är nog det jag varit mest nervös inför, men nu är iallafall läs och hörförståelsen gjord. Skönt! Sitter i skolans datasal nu och väntar på att vi ska titta på film, det är det enda vi ska göra innan det blir heeelg! :D Jag tror vi får sluta lite tidigare också, iallafall när filmen är slut, och jag tror inte att den håller på mer än en timme. Hoppas kan man ju iallafall göra :) För i såna fall får vi sluta klockan halv 2 istället :)

Godis har jag kvar också, sedan nationella, så det blir äta godis under filmen :)) MUMS!

Puss och kram på er och lämna gärna en kommentar!

Makaronipudding



När jag kom hem från skolan idag så kom Anne och hennes syeter förbi med Diezel så jag fick träna med honom lite grann. Han har verkligen blivit duktig nu! Det är roligt att träna med honom! :) Och så positiv också...härligt!

Sen när jag kom in, kände jag att jag var så hungrig! Vi hade ju cabaréträning efter skolan, så slutade inter förrän halv 4. Så det kändes inte som någon idé att äta mellis, därför bestämde jag mig för att laga till en god makaronipudding! Det är något jag verkligen tyvker är gott! Den står i ugnen just nu, och snart blir det äta!

Först en diskmaskin jag ska plocka ur bara...usch!

Puss o kram


Återfall



Jag vet att Petra i filmen, Eva & Adam- fyra födelsedagar och ett fiasko använder sig av ordet återfall. Tror inte ens det finns något som heter så, haha. Men tyckte det passade in på mig just nu, jag tror nämligen att jag fått just det: återfall...

Jag vill verkligen åka utomlands, och inte till vilket ställe som helst. Jag vill tillbaka till Gran Canaria. När det är som allra värst väder i Sverige, som allra snöigast eller slaskigast, när det är massa kalla celcius grader och man kan inte se något grönt alls, då vill jag bara bort härifrån. Och inte till vilket ställe som helst, jag vill tillbaka till Gran Canaria...

Snälla ta mig tillbaka!! <3


Mysig lördag



Dagen började med att jag vakande tidigt, klockan 8. Och ändå hade jag försovit mig 1 och en halv timme! Vi akulle egentligen upp halv 7 jag och mamma för att åka till Räfsnäs och träna. Men nu blev det Wallander - film istället på Tv och frukost med nybakat bröd :)

Sen åkte vi till Norrbo till Marie-Anne och Leonora, de tre sydde och jag tittade på, hihi, så jag har verkligen inte fått något vettigt gjort på hela dagen. När vi kom hem åt jag och mamma, sen åkte vi till moster och Peppo i Klenshyttan, tittade på Meloedifestivalen och åt lite gott :)

Nu är vi hemma och filmen Min stora kärlek är på TV, paus nu så jag passade på att blogga. Mycket fin film, och lite sorglig också. Men verkligen något jag rekomenderar för er som inte sett den! :)

Neh, imorgon är det freestylekurs, så nu ska jag gå oich titta klart på filmen, sen ska jag sova.

                                                                                                                                                                                       Puss o kram,
                                                                                                                                                                                       Godnatt!

Äventyrsbad och myskväll

Idag hade vi ju friluftsdag i skolan, det var så himla skönt att göra något roligt på en skoldag! Det blev liksom som en extra helgdag! :D Jag var på AquaNova, främst med Mickis men det var ju såklart fler där också. Vi hade så trevligt och det var så roligt att bada med dig gumman :)

Efter badet följde Mickis med mig hem, vi gick till Anne och Roger och jag tränade lite handling med Diezel eftersom att det bara är två veckor kvar till utställningen i Högbo. Han var såå duktig lilla valpisen! Så härligt att träna med honom!

Efter det gick jag coh Mickis hem till mig, drack te och åt mellanmål, sen har vi haft en allmänt mysig eftermiddag och kväll, då vi har druckit te, pratat massor och spelat guitar hero :)

Just nu är det Let's Dance på TV, ganska trevligt faktiskt!

Puss o kram
Söta Mickis :)

Skolan

Jag sitter i skolans datasal och har inte alls mycket för mig :) Skönt faktiskt. Jag hade nyss engelskaredovisningen, som egentligen var det enda seriösa idag. Och jag fick VG så är väldigt nöjd med det, satsar inte på något högre betyg än så i engelska eftersom att jag inte kan uppnå bättre än så och då blir jag bara besviken. Bättre att vara nöjd med mitt Vg nu istället!

Så just nu lyssnar jag på musik i hörlurar och bloggar lite. Sen har jag surfat runt på lite olika hemsidor också, bara trevligt! :D

Pratade med mamma i telefonen nyss och fick reda på att det var ljusparty ikväll hos Anne med Diezel, så jag ska följa med på det vilket kommer bli mysigt, alltis mysigt med ljusparty :)

Nej, nu tror jag jag ska gå hem, lite tidigare egentligen, men har ju inget att göra ändå. Och det är redan flera som slutat. Lika bra att gå hem och ta det lite lugnt, förkyld är jag också men inte så mycket längre. Men hostan har blivit väldigt jobbig...hostmedicin när jag kommer hem blir det nog, så jag slipper skiten...

Goodnight


Vackra Lego, på bryggan i Värmland i Sunnemo :)

Nej, nu blir det sängen, i ganska god tid för en gångs skull! Skönt ska det bli :)

Godnatt alla!

Puss o kram


My phone is baaack

Äntligen har jag fått tillbaka min telefon :D Jag har lagt in alla kontakter igen, den var ju helt urrensad när vi lämnade in den och den skickades till verkstaden. Men ganska skönt nu när den är tillbaka, för då är det inte massa skit på den!

Något som var väldigt svårt att lära om var att mellanrumsknappen är längst ner till höger på telefonen jag har nu, på nokian var den i mitten, så jag gör fel heeela tiden! Störande ;)



Puss o kram

tired- but very happy

Jag är trött och är väldigt förkyld också. Hostan har blivit värre igen :( Jobbigt värre... Men jag är väldigt, väldigt glad också. Idag har jag lämnat in det stora SO-arbetet, så himla skönt att det äntligen är inlämnat :) Sen har jag just gjort klart engelskaarbetet tills imorgon, imorgon redovisar jag det och sen kan jag lämna även det! Happyhappyhappy! Spanskaglosorna idag gick också bra, så nu har jag ingen mer läxa eller inget mer plugg, ska bara öva lite på redovisningen tills imorgon :D Och var även på matte-fördjupningarna idag under denna fördjupningsvekca, så nu har jag inga såna kvar heller!

Nu ska jag äta mellanmål och vila mig,

Puss o kram

En av bilderna som togs med Judith i förrgår :)


Andra avenyn

Nu blir det snart Andra avenyn, sen blir det duscha och sen sängen. Trött och förkyld, sova är alltid lika skönt :)

Godnatt alla,
Puss o kram

Förkyld

Jag är väldigt förktld :( Imorse hade jag knappt någon röst. Som tur va, var det en lugn dag i skolan :) Satt nästan vid en dator i datasalen hela dagen och skrev på mítt engelskaarbete. Hörlurar på huvudet och lyssnade på bra och skön musik :) Det var faktiskt en väldigt trevlig dag om jag tänker efter, utom halsen och hostan och huvudet förstås. Men positiva tankar är ju aldrig fel!

Judith följde med mig hem efter skolan, vi åt en god mellanmål och nu har jag skrivit klart det sista på engelskan, skönt! Är det bara lite spanskaglosor kvar att plugga, sen ska jag nog träna...vänta? Jag kan ju inte träna när jag mår såhär...hade jag inte ens tänkt på. Hoppas att jag orkar en promenad iallafall... :) Det behöver vovvarna, som alltid!

Nu blir det dricka te med mamma,
Puss o kram

första skoldagen


Kolla in Lego från i somras, bilden tagen av mig. Det ser ut som att hans ena framben är ett gummiben och vänt uppåt, haha! GULLEGULL! :D

Nu har första skoldagen vart efter lovet, känner mig helt slut och dagen kändes som en hel vecka. Blä på det! Då blir denna vecka alltså att kännas som 5 veckor om resterande veckodagar går lika segt och jag är lika trött.

Igentagning/fördjupning hela veckan i skolan iallafall, har inte så mycket att göra så det är ganska lugnt faktiskt, vilket är skönt. Efter skolan följde jag med Judith hem, och vi kollade på TopModel och Tyra Bank's Show. Repriser som vanligt, men visste inte att hennes show börjat gå, och den tycker jag faktiskt är väldigt trevligt att titta på :) Skadar inte att de visar den innan TopModel ;)

Nu tittar jag på en Wallander-film med mamma och Fredrik, läskigt värre...men spännande, haha!

Och kort från när jag och Judith fotograferade kommer så fort som jag fått några bra bilder av Judith :)

Puss o kram

Kläderna från Stockholm

Tänk att det skulle ta nästan en vecka, aja bättre sent än aldrig ;)













Svart T-shirt:
BikBok
Beiga Chinos: H&M
Klackskor: DinSko
Randig kjol: GinaTricot
Grå kjol: Gina Tricot
Svart kjol: Monki
Blå 3/4 tröja: BikBok

Väldigt nöjd med alla köp, kan inte bestämma vad jag gillar mest faktiskt. Men är väldigt nöjd med den basiska enkla och snygga t-shirten från BikBok. Bilderna är inte perfekta, men man ser iallafall hur kläderna ser ut ;) En slutsats jag kan dra är iallafall att jag köpte en hel del kjolar, men var ju också i behov, så inget negativt med det då?!

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen! Har dessutom kommit på ett bra, mindre smidigt, sätt att få bort mina lockar i håret på! ;)

Puss o kram

hosthosthost

Fy vad jag hostar! För övrigt mår jag faktiskt bra, känner mig knappt hängig alls och inge snorig över huvud taget :) Men den där rethostan retar ihjäl mig, jag blir irriterad :O Det är nog bland det värsta, just hosta!!!

Jag klev upp vid halv 10 idag, och åt lite frukost med familjen. Men har ganska ont i halsen, så det var inte så gott alls....men vet att man blir aldrig frisk om man inte äter, så det är bara att göra det, haha :)

Jag och mamma ska snart åka till moster och söta Grim i klenshyttan. Lego ska få följa med och Grim och han ska få busa runt lite, de tycker ju att det är så roligt :D

Nej, nu ska jag fika lite, förmiddagsfika som Fredrik kallas det, haha, vad gammal jag känner mig när jag säger så ;)

Skriver mer sen!
Puss o kram

SÖTA SÖTA DIVINO! :D Bedårande, eller hur?!

RSS 2.0