Stockholms hundmässa och Nordiskt Mästerskap i Junior Handling

I helgen var det dags för Stockholms Hundmässa som också i år var Nordisk Vinnarutställning. På fredagen åkte jag, Louise, Amanda, Sandra och Josefine till Stockholm tillsammans med två lärare för att på kvällen bygga upp montern. Vi bodde på ett fint hotell som var fräscht och hade väldigt bra frukost! Vi sov otrolitg gott och på lördagen var det dags att åka till mässanf ör att stå i montern och shoppa lite. Jag handlade en del juklappar, bland annat till hundarna. Till montern kom det en hel del intresserade ungdomar! :)

På söndagen var det dags för att ställa ut Godis och för att låna ut Lego till en tjej från Island som heter Theodóra. Visste ingenting om henne, så självklart var man lite nervös över att låna ut honom. Han skulle tävla tillsammans med henne på Nordiska Mästerskapet i Junior Handling!

Godis skötte sig utmärkt i ringen men domaren från Polen tyckte att han var "A little bit too short" så det blev bara Very Good. Tnker vänta med att ställa honom nu, pälsen ska komma och han ska få mer muskler och en bättre kondition.

Jag fick efter en stund reda på att Lego och Theodóra hade tagit sig vidare inte bara i lag, som var självklart, utan även individuellt! De blev alltså utplockade och fick gå in i finalringen tillsammans. De blev dock inte en av de tre som blev placerade. Han skötte sig så snyggt och Theodóra var otroligt ödmjuk och duktig med honom. Är otrolgit stold över Lego, och även över hennes jobb tillsammans med honom!Fler foton som andra tagit, bland annat mamma, kommer under helgen när jag kommit hem till Ludvika.

Imorgon kommer mamma och hämtar mig. Ser fram emot ett lov fyllt med hunträning, planering av träningar (kanske läger?!), träffa fina vänner, familj och pojkvän. Och en underbar jul såklart! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0