Anna Modig 17 år!

ANNA 17 ÅR!



JAG VILL ÖNSKA ANNA MODIG GRATTIS FÖR IDAG FYLLER HON 17 ÅR! HURRA HURRA HURRA HURRA!!!

Ja må hon leva,
Ja må hon leva,
Ja må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska hon leva,
Javisst ska hon leva,
Javisst ska hon leva uti hundrade år!

Hurra hurra hurra hurra för ANNA 17 ÅR :D

GOTT NYTT ÅR! :)

Städdag

Idag har det varit en städdag, och dessutom har jag följt med familjen och handlat. En ganska lugn och skön dag :)

Har pillat lite med photoshop och hemsidan också, kika gärna in på www.mysflattar.se. :D

Nu ska jag sova, blir väl en lång dag imorgon kan jag tänka mig, det brukar ju bli det på nyårsafton!

GOTT NYTT ÅR ALLA VÄNNER! Hoppas att alla får en toppendag (och natt!) imorgon!

Bild: Sort Guld Midsummer Festival, Rio

 

Kallt och skridskor

Idag har jag duschar Divino, verkligen behövligt och nu är han superhärlig i pälsen. Vid lunchtid var jag ute på sjön och åkte skridskor med Judith, hennes mamma, Pernilla och barnen. Mycket trevligt! :D Blir bättre och bättre att åka för varenda gång faktiskt ;)

Hälsat på hemma hos Anne, Roger och nyinflyttade Diezel  har vi också hunnit med. Väldigt söt, ja nästan äckligt söt! En sak till, är det verkligen sådär små?! Efter fem valpar tycker jag man borde lärt sig att de är så små, men det gör man verkligen inte! I allafall inte jag... ;D Sammanfattning är alltså: liten men naggande god :) SUPERSÖT!

Nu har jag just ätit och ska ut med hundarna och träna lite handling och utställning :)

Puss o kram

Dessutom en bild på Diezel, här är han yngre än nu!


Härlig julhelg



Min julafton har varit toppen och god mat har det varit. Känns som att jag ätit mest hela tiden faktiskt, både tomtegröt, julbord, julmust, glögg, ris a la malta, skumtomtar, knäck, ischoklad, ja hela köret! :D

Idag har vi vart på jullunch hos georg ich Leena, det var mums. Snart ska vi till Norrbo för att träffas lite igen :) Var ju där i förrgår då Leonora fyllde år, 18 år var det ju :P

Bland annat fick jag ABBAsingstar, superroligt! Har sjungit massor idag :)

Dessutom blev jag ganska full i skratt när jag läste Emelie D's blogg, då hon också fått ett ABBA singatar, det är ganska roligt när det blir så, snacka om att jag blev paff ;D

Nej nu ska jag upp och sjunga igen, Mamma Mia är den jag är bäst på ;)

GOD JUL

Nu är det JULAFTON! GOD JUL alla vänner! Ha en toppen julafton! Nu ska jag sova, för annars är det såå långt till imorgon. Dagen har i allafall vart bra, härlig dag då allt gick som tänkt och planerat! Imorgon har jag två julklappar kvar att slå in bara, inte glömma bort Erika ;)

GOD JUL OCH GOTT NYTT FRAMGÅNGSRIKT ÅR! (om du tävlar med hund förstås :P)


Vill ha snö och julstämning...

...för det ska det väl vara såhär dagen innan julafton...eller?! Nu tycker jag att snön vi hade förra veckan ska komma tillbaka, ett vitt täcke som är 3 dm tjockt vill jag ska ligga över gräset imorgon när jag vaknar på julaftons morgon. Men det kanske är att hoppas på alldeles för mycket. Men det kan bli så, det finns en liten chans!

Och julstämningen vet jag inte alls vart den är, hoppas att den också kommer imorgon, för som det känns nu så känns det inte som om att det är julafton imorgon. Jag tror att dagarna har gått så himla fort att jag inte riktigt förstått att det är julafton imorgon. Julaftton!!!

Om en stund blir jag hämtad av mamma och vi ska åka på kalas till Leonora. För idag fyller hon år! :D GRATTIS TILL DIG MIN VÄN!

Ett litet tips på en mysig dryck nu till jul som jag tycker att ni ska prova är varm choklad med mini marsmallows!Mamma fick det när hon var i London så då skulle vi prova det hemma också så att vi andra fick smaka på det, tyvärr har inte jag smakat än men delar med mig av tipset ändå, för jag tycker själv att det låter supermums!

Nej, nu ska jag ta och hoppa in i duschen och göra mig iordning.

Dessutom tycker jag att alla ska se denna underbara film under julhelgen, nämligen Bridget Jones Dagbok. Så himla bra och härlig film!



Puss o kram

Hos pappa

Det blev en härlig dag faktiskt :D. Åkte till pappa vid ngn gång runt 14.00. Då gick vi på stan och sedan tillbaka till Hagge. Träffade flickorna ikväll, trevligt trevligt. Det var Amanda och Göki :)

Jag saknar redan hundarna, det är helt otroligt, men jag sover inte alls lika bar när jag inte har en hund- min hund, i samma rum, bredvid min säng. Trygghet och mys, jag vet att han finns där och att han är det bästa! Men inatt och även nästa natt får jag klara mig utan bästaste och gladaste Tio, men jag kommer att sakna honom i allafall! :D

Nu ska jag gå och lägga mig, för imorgon blir det säkert ganska högljutt tidigt av systrar kan jag tänka mig. Yup vid sju eller ngt ;)

Godnatt, puss o kram


En härlig dag!

Jag bara känner på mig att det kommer att bli en mycket härlig dag! Sån är jag! :D

Jag har varit ut med alla voffsen nu på morgonen, så nu funderar jag på att se på film :) Härligt! Dessutom känns det som att tiden har gått så sjukt fort när man öppnar 22:a luckan i chokladkalendern :O :D Igår slog jag in julklappar med mamma, det var julmys.

Nä, nu ska jag titta på film och äta lite frukost.
Puss o kram


Julgran

Idag har jag pyntat/städat klart på mitt rum och det blev sååå fint faktiskt :) Så nu är jag glad! Dessutom har jag shoppat i Borlänge, de allra sista julklapparna är nu klara, äntligen. Nu är det bara att dricka glögg och mysa fram till julafton...

Jag hoppas att vi får tillbaka den där snön som smälte bort häromdagen till julafton, för det vill jag! Och hundarna också kan jag lova.

Både min och Tios julstrumpa är framtagen nu också, de hänger på garderobshandtaget, i Tios är det ett stort hundben :D Han kommer att bli superglad.

Kanske att han kommer sno det innan julafton och ha sönder julstrumpan?! Inte Tio heller...sånt gör ju inte han ;)


Här är han min lilla pojke (ganska stor i och för sig), väldigt söt! Här som tärna :)

Apportering och Lilla Lego

Här kommer lite bilder från i somras. Alla bilderna är tagna av Marie-Anne, alltså Copyright: Marie-Anne Björkman.

Klicka på bilderna för att se dem i ett större format!

Apporteringsträning i skogenI väntan på att få arbetaVilar sig i lingonrisetErika och Lego- utställningsträningVäääldigt tröttisFull fart mot apportenFull fart tillbaka

JULLOV!

Nu är det jullov! JIPPIE! Betygen har jag fått nu, är nöjd och ska därför ha ett superduperskönt jullov....det tycker jag faktiskt att jag är värd! ( får man säga så??) :D

Ikväll ska jag hem till bonus farmor och farfar för att trimma Cacho (flatte). Han har så mycket päls så det är bäst att jag gör det nu, det tjänar jag på istället för att vänta en månad till, då är det ÄNNU värre ;) Så idag ska han bli fin, jag menar ännu finare!


Förkyld och trött...

...ändå känner jag mig jätteglad och pigg! För snart är det jullov :D Detta är det enda jag har kvar INNAN JULLOV:

  • Imorgon, nautilus (gymmet)
  • Sen ska vi bowla
  • sedan blir det julmys med rolig film (ingen tråkig faktafilm;)
  • Fredag- sista dagen Avslutning med julshow i aulan...
  • ...sedan betygsutdelning...
  • ...sedan JULLOV :D

Låter väldigt bra tycker jag, och idag har jag bara tagit det lugnt, är ganska förkyld så det är nog det bästa. Men jag var ju med på idrotten i skolan såklart, eftersom att det är mitt val på elevens val. Och ajg kan ju inte vara sjuk innan jullovet?!

Mu ska jag packa träningsbagen inför imorgon, sen ska jag ta hand om voffsi.

Lite bilder som ska liva upp i bloggen:

Jag och Divino     Vackra Tio            Jag och Divino på SM
Divino ovh jag på Int. utställning i Ransäter den 26 juli.

Puss o kram


Den bästaste julklappen...

...fick jag idag! Eller snarare fick jag inte idag! För jag fick ta bort min tandställning :D Efter tre lååååååånga månader är den äntligen ett minne blott!!! Och det tog bara tio minuter och nu är jag GLAD!

Dessutom har vi superrolig elevensval vecka hela veckan, bara roligheter som gym, bowling, skridskor, innebandyturneringar och annat skoj! Idag har jag t ex varit kingen på skridskor! ;) Och imorgon blir det badminton och annat i idrottshallen.

Just nu sitter jag och Judith och väntar på att maten ska bli klar, det blir makaronipudding. MUMS! Vi är såna kockar, tror vi ska satsa på det yrket, eller hur Judith?! :)

Hundarna mår toppen och jag har mkt mer tid för hundträning och allt annat nu, och snart är det jullov, JULLOV!!!

Puss o kram

Vackra Lego                     Divino badar                   PiFF o PuFF
Divino badar i Sunnemo!

Massor med snö ute...

Det är MASSOR med snö ute! :D Härligt är det och idag har jag varit ute och busat runt med hundarna flera gånger! De är så mysiga alla voffsarna! Gladast var nog Tio, såklart. Vem blir förvånad...?!

Ikväll kommer flickorna och vi ska åka pulka på Notgården, härligt värre! Det blir debut med pulkaåkandet idag för denna "Säsong" ;) Har faktiskt inte åkt pulka en enda gång än :O

Min dag ser faktiskt bara ut såhär, för det har varit en mysdag utan planering elle olika stressiga aktiviteter, skönt!

Och idag är det LUCIADAGEN! Akta så att ni inte bränner upp håret alla lucior :D

         

Lucia

Idag var det Lucia i skolan, samling klockan 7.00, tidigt :O Frmaträdandet gick bra i alla fall, och sen åt vi gröt i skolan, mysmys! :D För sedan skulle några från luciatåget i skolan iväg till gammelgården och lussa, bland annat jag. Det var trevligt, vi lussade på gammelgården för två olika sällskap :)

Sen har Judith och jag fotograferat jul/vinter bilder på hundarna, bilderna kommer sen på blogg/hemsida (www.mysflattar.se)

Julkänsla

Snacka om att man får julkänslor... :D Nu ska jag dricka glögg och äta pepparkakor! Mums mums mums, vad gott det är!

Fast det svider lite i halsen av glögg, men det förstör julkänslan! Därför läser inget den :D


Lucia imorgon

Idag i skolan har det varit pyttelite att göra igen. Ingenting kan man faktiskt säga- utan att ljuga ett enda dugg. Idag har jag gjort några extra matteuppgifter på morgonen, sen har jag bara suttit i mysrummet, spelat biljard, ätit en glass eller pratat med kompisar. Det enda vettiga idag var nog ändå Luciaträningen! Den var i två och en halv timme, från 13.00-15.30 :O Läääääänge! Men nu känns det i alla fall som att det fungerar helt okej med in- och utgång, men att det alltid ska vara KAOS innan man lär sig det kan jag inte förstå. Och massa olika personer som ska lägga sig i hela tiden, låt dessa ledare ta hand om detta istället, jag är säker på att det då går mycket fortare än om alla ska lägga sig i! :D

När jag kom hem från skolan så åt jag lite mellan mål och kollade på Top Modele. Efter ungefär 1 månads konstant pluggande, både i skolan och hemma, känns det konstigt, KONSTIGT (?) att inte ha något att plugga. Fast det är såklart mest skönt!

Imorgon ska nog jag och Judith fotografera hundara som julkort. Det ska bli kul :) Passar sig ju nu när det är snö och allt, så då får de väl ha någon tomteluva eller något på sig, sen fotograferar vi!

Nu ska jag nog gå ut och gå med hundarna i snön :)

Puss o kram


SM, inget plugg kvar

Nu har jag haft mitt sista matteprov och jag kan säga att det räckte mkt väl med typ 4 st (; Sen har jag haft muntligt i spanska också, så nu tror jag att det är lugnt ända till jullovet :D På fredag är det lucia också, sen är det brytdag, slutar halv 12. Och nästa vecka är det Elevens val, jag och Jusith har idrott med 2 tjejer till, sen är det bara boys! Typiskt, vi tjejer vill väl också åka skridskor, bowla och gymma?! :D

Och på Sm i helgen var det suiperroligt. Äntligen fick man träffa alla handlers man bor så långt ifrån! Jag gick vidare från gruppen till kvartsfinel. Sen från kvartfinelen var vi kanske ca 25 st som skulle bli 10 st. Och jag gick vidare till semifinal! :D Fick showa in i stora finalringen där jag sedan blev oplacerad. Otroligt nöjd med tanke på klantiga fel i finalringen och att det är mitt första handlingår!

Har bara tävlat 4 tävlingar i handling i år, varav placerad 3 gånger :D Slutade på en 18:e plats på Top Junior Handler!


Idag var vi på stan jag Judith och Peter och Marcus, vi köpte lucialinnen. Men jag hade redan (; Iallafall så glömde Peter sitt när jag han bett mig hålla i det! Så nu ska jag  komma ihåg att ta med det till skolan imorgon! :P

Nu måste jag sova, Judith åkte just hem så det blev sent...

(Nedan: Bild från finalringen på SM i helgen ;)

Luciaträning

Idag i skolan har jag och Judith stått i fiket. Det var roligt men stressigt emellanåt. Efter fiket så skulle vi på Luciaträning (15.00). Så jag slutade inte förrän 16.00 idag kan man säga. När jag skulle gå hem var det ko´lsvart ute och det var segt att gå alldeles själv. Men nu är jag äntligen hemma och har vart ute med voffisarna :D Ikväll ska vi till morfar Arne som fyller 85 år (min gammel-morfar). GRATTIS TILL DIG IDAG :)

Sen imorgon åker vi till Monica för att bo där till söndag. På lördagen åker vi från Monica till Älvsjömässan och SM. På kvällen åker vi tillbaka till Monica för att på söndag eftermiddag åka hem. Så jag antar att jag har en del att göra idag, Divino ska ju både trimmas och badas och dessutom så ska jag ju både plugga, ut och gå och åka på kalas...alltså måste jag kila nu :)

Puss o Kram

Tredje chokladbiten idag

Idag har jag tagit den tredje chokladbiten i min kalender! Gud vad fort tiden går :D Imorgon har vi tagit 4/24= 1/6. En sjättedel, det är ju snart julafton alltså :)

Idag har jag haft mitt spanskaprov och mitt matteprov, äntligen har jag det gjort. Så är jag klar med hemkunskapen också, så nu har jag inget att plugga längre. Skönt!!!

Ikväll ska jag och Judith på dans på Högberget. Vi har inte varit där på några gånger, har faktiskt inte orkat.

Nu ska jag koncentrera mig helt och hållet på att ladda och plugga inför SM! :D Äntligen kan man koncentrera sig på det, nu har jag ju gjort klart allt i skolan!

Kanske jag och Judith bör laga mat snart, men det har jag inte sagt till henne än ;) Spaghetti och köttfärssås är våran specialité men idag blir det nog något annat :D

Puss o Kram

Plugg

Idag har min dag sett ut såhär: plugg plugg plugg och så ÄNNU MERA plugg... Men jag har fått mkt gjort också och imorgon så har jag ju både spanskaprov och matteprov, sen har jag det gjort! HURRA

Ikväll ska jag kanske hinna med att göra klart det sista som är kvar på hemkunskapen också :) Sen är det bara att plugga rasgrupper och anatomi på hund inför SM som är på lördag... :D Spännande och nervöst! Så ska jag träna med Divino också :) Så det är bara att sätta igång! Jag vet att det känns super när jag är klar!

Dessutom kom jag jusrt på...jag har inte öppnat andra luckan i min chokladkalender än! Måste göras så fort som möjligt. Ikväll ska jag försöka att hinna med och titta på julkalendern också, jag kan ju inte missa en sådan jultradition heller ;)

Puss o kram


Första december!



Idag är det första december och jag har öppnat första luckan i min chokladkalender :D YES! Snart är det julafton...JULAFTON! Gud vad fort tiden går... :)

Idag har jag besökt Forshaga akademin och Hundsportgymnasiet... det var nästan för bra för att vara sant :D

Nu måste jag plugga vidare...*suck*


RSS 2.0