Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn


Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut


Vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som om det går på dig
Vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit


Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig


Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig


Vad jag bryr mig om är att se som i slowmotion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig


Vad jag bryr mig om
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag


Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om inte kommer tillbaks till dig


säg nånting
säg nånting


Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig


Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig


Vad jag bryr mig är att du kallar på mig


Jag vill tillbaka till Håkans konsert på peaceandlovefestivalen i somras...Underbart!


Mycket att göra

Det är hela tiden mycket att göra, suck säger jag om det. Jag är inte lika positiv idag som vid förra inlägget, men jag är iallafall medveten om det.

Jag har iallafall trimmat Lego idag, och pluggat så att jag nästan är klar med det. Skönt! Under dagen var jag i Borlänge med mamma, trevligt var vad det var! Köpte en blomma till lägenheten, eller två när jag tänker efter.  Dessutom så köpte jag en adventsljusstake till köket. :) Ikväll, eller snarare nu, ska jag börja packa inflr hemresan till Forshaga på måndag. Ska bli skönt, jag saknar Forshaga!

Nej, nu ska jag packa. Sen imorgon ska jag trimma diezel inför utställningen i Grängesberg.

Pussss

Tänkande

Det är sjukt egentligen, vad man kan påverka sig själv bara genom att tänka. Negativa tankar kan förstöra en hel dag faktiskt. Men däremot så kan positiva tankar göra dagen till något alldeles extra, så var det för mig idag.

Jag vaknade och tänkte såhär:

Fy fan. Idag måste jag plugga till provet som är på måndag. Och mitt rum ser ut som ett bombnedslag. Grejer överallt. Jag måste verkligen städa. Usch. Har lust att bara ligga kvar under täcket och itne gå upp på hela dagen. Undrar hur dammiga grejerna blir om de får ligga kvar ända tills nästa gång jag kommer hemhem från forshaga.

Hur korkad får man vara egentligen? Negativa tankar? JA! Usch...

Istället tänkte jag såhär:

Idag ska jag faktiskt plugga till provet som vi har på måndag. Då är jag ute i relativt god tid och hinner bearbeta arbetet och lär mig bättre. Dessutom kommer jag känna mig mycket mer väl förberedd inför provet, och behöver inte grubbla. Sen ska jag ta reda på sakerna på mitt rum, guuh vad fint det kommer bli efteråt! Och då ska jag tända ljus på rummet. Vad mysigt! Det kommer bli jättefint!

BRA ERIKA! Dessa positiva tankar gjorde att jag blev positivt inställd till dagen! Och glad!

Och för er som tycker detta är bullshit, prova någon gång och se, det är helt otroligt.


Igrå träffade jag denna underbara brud, vi hyrde film och hade jättetrevligt!

Pussss

Myskväll

Dagen har varit lugn och skön, när klockan närmade sig halv 5 gick jag ner på stan för att möta syster Mathilda för att ta en fikaEngelen för att prata och ha lite mys. Jättetrevligt var det! :)

Nu på kvällen har jag lagat mat till familjen, snacka om att jag skämmer bort dem när jag är hemma...hmm. ;)

Nu ska jag dricka te, det blir alldeles för lite te när jag är i forshaga, ändring på det? Ja tack!

Pusss

Slappdag

Har slappat hela dagen, tittade på playa del sol imorse, bara för att de är sjukt bra. Sen har jag tittat lite på tv och suttit lite vid datorn mest hela dagen, en film blev det också. :)

Nu ska jag göra makaroner och köttbullar, sen blir det fika på engelen med syster Mathilda. Trots att jag tydligen skrivit igår att jag inte kunde när hon frågade...heltokigt.

Nej, nu är det mat som står på schemat. Hungrig är jag.


Vacker bild, är det inte?

Pusss

Hemhemma och godnatt

Har inte bloggat på ett tag men är hemhemma nu iallafall. :) Bloggar mer imorgon.

Jag saknar Forshaga, så underbart!

Mysig fika med Amanda, Anna och Judith idag på engelen, ni är underbara tjejor. Hjärta er!

Puss och godnatt

Godmorgon godmorgon

Underbara dag..den började inte underbart men tänkte att den skulle fortsätta underbart. Men hur började dagen?

Ja, för det första: Vad f*n gör jag uppe klockan nu? Jo, kvart i 9 plingade Josefine på dörren som bestämt, och som vi förstod så skulle jag fortfarande ligga i sängen för att jag inte hört alarmet på mobilen. Jag hade lagt fram kläder som jag jättefort satte på mig samtidigt som Josefine plingade en av FBKs hejarramsor på dörrklockan. Du är så underbar gumman!

Sen följde jag med Josefine och Veronica till bussen som gick klockan 9 in till Karlstad. Vi kommer sakna varandra så mycket och stod och pratade med varandra mellan rutan på bussen, jag och divino stod ju utanför. Jag förstod precis fast vi inte hörde, coooolt.

Så nu är det alltså

HÖSTLOV!

(Första gången i mitt liv man älskar skolan så mycket att man inte räknar ner eller längtar till lov).

Hur många åker till skolan mitt i natten när man redan fått höstlov liksom för att jobba med ett arbete Frivilligt?! Inte många...

Städat klart...faktiskt för ganska längesen även om jag var seg

Såklart kom jag inte igång med städningen direkt. Hahaha, det är som vanligt sega Erika. Men när jag itne har något måste så tar jag det i den tid jag behöver, och när jag väl börjat packa fick jag ett trevligt samtal från Emelie så pratade med henne en bra stund. :) Sedan blev det stt städa klart och under kvällen har jag träffat Josefine. Snacka om att man älskar sin skola när man åker till skolan vid halv 10 på kvällen och stannar där till halv 12, för att hålla på med scrapbooking på estetisk verksamhet A. Helt otroligt, och Eve och Matilda var med också! Trevligt vare.

Nu har vi just varit ute och gått med Stina och Divino (hjärtegrynen) och nu ska vi hem till Josefine för att titta på ett avsnitt Playa Del Sol. Jag ÄLSKAR verkligen det, det lär ju alla göra??

Och vet ni om att hundar kan lära sig saker genom att titta på varandra? Det har jag och Josefine bevis på då både Stina och Divino ofta härmar varandra och har lärt sig saker av varandra. Häftigt, isn't it!

Imorgon blir jag hämtad av mamma, och mormor och morfar följer med också. vi ska få en matta till våran hall, det ska bli jätteskönt! Ska också sova ut imorgon, efter att jag sagt hejdå till Josefine!

Pusss och godnatt

Städa och packa

NU ska jag städa och packa...har skjutit upp det hela dagen...

Jag ska börja NU och så ska jag blogga direkt när jag är KLAR! Får se hur lång tid det tar, skynda Erika!

Oj, hade redan glömt att jag skulle städa och packa...hahaha.

pusssss

Höstlov

Det känns som att det varit ganska mycket att göra såhär innan höstlovet. Jag har tvättat så att alla kläder är rena, och så har jag storstädat Divinos hundbox. Alla hans filtar, mattor och fällar är också tvättade. :) Skönt att komma tillbaka till en ren box.

Efter vi slutat ksolan ska jag städa lägenheten, så har jag det gjort också. För jag orkar bara itne komma tillbaka till en lägenhet med tusen kilo hundhår och damm och skit och gammal mat i kylen (den kommer vara gammal om en vecka om jag inte tar reda på den...).

Vi slutar klockan tolv idag så nu sitter jag hemma och ska plugga lite svenska, sen blir det att åka till matsalen och äta.



Till mamma

Det är sant att jag kommer sakna alla här jättemycket till höstlovet, men det ska bli lite skönt att komma hem till dig och familjen, för jag har saknat er med. :)


Pusssss

Datasal och trött

Jag är helt otaggad på höstlov...känns ju sådär. Men aja, vad gör man. Imorgon blir det städa lägenheten och packa. Kul! Kul dag verkligen! Hahaha...

Just nu sitter jag i datasalen med Ida och Josefine, vi bara chillar lite. Jag och Josefine gjorde klart idrottsläxan direkt idag efter skolan så jag har bara provet att plugga till under höstlovet, och reportaget till tidningen som vi håller på med på svenskan. Usch med plugg på höstlov.


Jag saknar sommar...

Pusss

Lägenheten

Här kommer lite bilder på våran lägenhet, det tar lite tid och jag kallar den inte klar men det börjar ta sig iallafall. :)


Ett litet vardagsrum som saknar soffa/fåtölj


Käket som äntligen fått gardiner och är lite mysigt, faktiskt


Lite mera kök


Till vänster är mitt rum och in till höger är Alice rum


Mitt rum

 
Mitt rum igen.....och igen :)

Pusss

Bobs lättdryck, apelsin persika

Drick den om du är på dåligt humör då blir du på bra humör. Drick den om du är på bra humör också. För den är god. Den är bra. Lika bra som Håkan Hellström.



Drick den, helst NU typ. Det gör jag, hoho.

Pusss

Torskskit

Bara för att jag bloggade om maten idag blev den inte lika god som vanligt... vet itne vad som hänt med de få kunskaper jag hade inom matlagning. Igår glömde jag salta torsken så maten blev verkligen äcklig. Dessutom hur gott låter torsk med purjolök och ärtor, helt utan salt? Med snabbmakaroner... Inte speciellt frestande... Jag kom inte ens på att jag hade glötm salta fisken förrän efter flera timmar...


Mums med mumsdag

Idag slutade vi klockan 12. Superskönt verkligen! Vi började klockan 8 däremot och jag försov mig, men det är en helt annan sak... i tid till skolan kom jag iallafall! Utan frukost i magen så jag kan säga att jag längtade efter lunch idag.

Vi hade estetisk verksamhet A och höll på med scrapbooking. Det är faktiskt väldigt roligt, speciellt när man har idéer och när man blir nöjd. :)

Efter det var det svenska, och vi fick hämta hundarna i stallet innan och åka hem och jobba, det är verkligen skönt att jobba hemma tycker jag och jag får mycket mer gjort än annars. Nästan klar med mitt reportage om freestyle, hur skönt som helst!

Jag trivs jättebra i Forshaga iallafall, och tänkte att jag kanske skulle försöka lägga ut lite bilder på lägenheten om en stund? Det har jag skrivit många gånger, men diag har jag varit duktig och fixat så har inte så mycket emr att göra som är viktigt, vore roligt att blogga lite om lägenheten därför.

På lördag ska jag åka hem för höstlov, det ska faktiskt bli konstigt att åka hem en hel vecka. Man bor ju här nu och har nästan alla sina saker här i Forshaga, guuh vad mycket man kommer behöva packa. Och det är inget roligt att packa! Men ska bli skönt att komma hemhem också.

När jag komemr hemhem tänkte jag dessutom försöka trimma en hel del hundar. Viktigast är dock Lego och Diezel eftersom de ska ställas i Grängesberg helgen efter höstlovet. Men Tio behöver också trimmas och jag sa till mamma att jag skulle ta honom. ;) Sen behöver säkert Cacho trimmas också, ojojoj.

Ikväll ska jag äta min nya favoriträtt som är hur lätt som helst att laga och som jag tycker alla ska äta. Tänkte dela med mig av den:

Pastasås med bacon och pasta

Jag steker bacon, pepprar och saltar lite (bacon är salt)
Sen har jag i gul lök
Jag har i en creme fraische som ger jättegod smak tycker jag
Äter med pasta

GLÖM INTE GURKA TILL, MUMSIGT!

PUSSSSSSSS

Hockey

Jag och brudarna Amanda, Josefine och Jennifer ska titta på Frölunda- Färjestad i skolan nu på tv:n. ;) Sen ikväll skulle vi göra något roligt? Låter ju spännande!

Imorgon är engelskan inställd för oss som redovisat vårat arbete, det betyder sovmorgon! Låter väldigt bra, jajjemen!

Pusss

Kort dag

Idag är det en kort dag. Slutar vid lunch. Det behövs verkligen. Funderar på att vila efter skolan. Ta det lugnt. Mums vad skönt det vore. Så får det nog bli.

Hemhemma, operation och fruktsallad

Blev hämtad av både mamma och Fredrik direkt efter jag slutat vid lunchen,  skyndade hem med Divino och cykeln. Sen var det bara at packa bilen och brumma mot Dalarna. Anledningen till att vi hade bråttom var ju veterinärtiden och operationen av tanden.

Vi fick åka direkt till Smedjebacken utan att hinna hem först. Det gick finemang att få bort tanden och är skönt att ha det gjort nu!

Ikväll blir det god mat och fruktsallad hemhemma med familjen Andersson och senare blir det telefonsamtal med Modig. Alldeles för längesedan nu!

Känns jättebra att vara hemhemma och träffa familjen och mysvoffarna. De blev så glada, lika som jag också blev! Måste bara tillägga också, att jag är grymt imponerad över Lego. Det är en hund jag vekrligen tror på!

Nu blir det lite mys!

Puss

Engelska och svenska, sen hemhem

Idag är det engelska och svenska. Sen slutar vi klockan 12, då kommer mamma coh hämtar mig och vi ska hemhem.

JUST DET! Jag ska på jakt på söndag också, inte att glömma! Man kan ju inte låta som en pensionär heller...

Rasarbetet blev inlämnat igår, kom inte ihåg om jag skrev det eller inte. Det är skönt!

Pusss


Skogspromenad

På idrotten idag var läraren inte där, så vi fick ta en skogspromenad på en timme, men jag och Josefine med hundarna var nog ute och gick närmare två timmar. Det var jätehärligt, och mot slutet började det regna, men det gjorde ingenting! Hundarna är så söta också, när de springer runt och busar. :)


Stina och Divino, <3

Nu ska jag äta en mumsig makaronipudding jag gjort, sen blir det packa inför jag ska hemhem imorgon, mamma hämtar mig och då blir det att operera bort Divinos tand. Skönt att få det gjort för honom!

Pussss

Full rulle

Här i Forshaga är det full rulle hela dagarna! Härligt är det. Och idag på hunddagen gjorde jag klart mitt rasarbete, jurra! (Vad sa du om det då, Modig? FÄRDIG NU! ;)

Nu ska jag ut med Ida och Josefine och gå med hundarna, sen ska vi nog hitta på något roligt. :)

Att jag inte bloggat i helgen beror på att älskar piff var här, och det var underbart! Hon hade varit så saknad!Och är det nu, för hon åkte hem igår...

Och jag vill också gratulera mamma och Lego som kom 2:a på workingtest igår, ni är toppenduktiga! Jag är jätteimponerad!

Nej, nu ska vi ut med hundarna!

Pussss


RSS 2.0