I will never win this game, without you

Jag tänker ha en bra nyårsafton. Så gott nytt år. Har massor att berätta men inte idag. En annan dag lovar jag ett inlägg fyllt med händelser under mitt jullov och massa foton från dessa. Ha en bra nyår!

Julstädning

Har julstädat och det har blivit otroligt mysigt! Imorgon ska jag städa mitt rum klart och sen blir det vinterpromenad och träning med hundarna. Med Godis tränar jag stadga och lydnadsgrunder till apporteringen. Med Pi är det främst kamp och olika handlingövningar inför agilityn för tillfället. Vi har kampat ur två tänder redan, haha.

Jag har introducerat kontaktfälten med Pi nu. Det var i söndags då jag var med mamma och Fredrik i Västerås. Jag hälsade på Josefine och hundarna och vi tränade. Efter det så anslöt jag med familjen igen som var hos vännerna Eva och Magnus. Vi hälsade på dem och deras lilla 4 månaders son Loah. Söt! En härlig söndag! :)

Snart är det julafton. Helt otroligt vad snabbt det går! Jag har fått en otrolig julklapp av Davids mamma. :))

Lägger nog in några bilder och skriver några rader innan jag lägger mig eller när jag vaknar imorgon bitti.


3,14 och socker

Har varit i Norberg idag och kollat på och hjälpt till på Fagersta KKs inofficiella agilitytävling. Hade med mig både Godis och Pi, båda skötte sig super! :)

Imorgon blir det förmodligen Västerås. Till veckan väntar städning, träning och att handla och slå in de sista julklapparna.

När vi kom hem från Norberg så gick jag, Godis och Pi och kollade på Andra Avenyn i min säng. Supermysiga hundar!!!


Stockholms hundmässa och Nordiskt Mästerskap i Junior Handling

I helgen var det dags för Stockholms Hundmässa som också i år var Nordisk Vinnarutställning. På fredagen åkte jag, Louise, Amanda, Sandra och Josefine till Stockholm tillsammans med två lärare för att på kvällen bygga upp montern. Vi bodde på ett fint hotell som var fräscht och hade väldigt bra frukost! Vi sov otrolitg gott och på lördagen var det dags att åka till mässanf ör att stå i montern och shoppa lite. Jag handlade en del juklappar, bland annat till hundarna. Till montern kom det en hel del intresserade ungdomar! :)

På söndagen var det dags för att ställa ut Godis och för att låna ut Lego till en tjej från Island som heter Theodóra. Visste ingenting om henne, så självklart var man lite nervös över att låna ut honom. Han skulle tävla tillsammans med henne på Nordiska Mästerskapet i Junior Handling!

Godis skötte sig utmärkt i ringen men domaren från Polen tyckte att han var "A little bit too short" så det blev bara Very Good. Tnker vänta med att ställa honom nu, pälsen ska komma och han ska få mer muskler och en bättre kondition.

Jag fick efter en stund reda på att Lego och Theodóra hade tagit sig vidare inte bara i lag, som var självklart, utan även individuellt! De blev alltså utplockade och fick gå in i finalringen tillsammans. De blev dock inte en av de tre som blev placerade. Han skötte sig så snyggt och Theodóra var otroligt ödmjuk och duktig med honom. Är otrolgit stold över Lego, och även över hennes jobb tillsammans med honom!







Fler foton som andra tagit, bland annat mamma, kommer under helgen när jag kommit hem till Ludvika.

Imorgon kommer mamma och hämtar mig. Ser fram emot ett lov fyllt med hunträning, planering av träningar (kanske läger?!), träffa fina vänner, familj och pojkvän. Och en underbar jul såklart! :)

Spring så fort som du kan

Idag har jag haft sista provet innan jullovet. Och det gick toppenbra kändes det som. Sen har jag och Josefine nu på kvällen gjort klart vår powerpoint redovisning inför projektredovisningarna på onsdag. Så himla duktiga! Kan i psincip säga attd et inte är något plugg kvar nu.

Jag tvättade efter lunchen, och på eftermiddagen blev det en springtur med Lollo och hundarna. Det gick otroligt lätt, förvånandsvärt lätt och var så otroligt friskt och skönt ute! Vi var ute i runt en timme. Godis var en riktig stjärna!

Godis sprang i sele på sträckt koppel. När jag kallade på honom vände han direkt och sprang bredvid mig. Han fick en pyttebit köttbulle innan han fick springa framför igen. Första löparrundan - helt otroligt!

Godis har blivit hämtad av Fredrik för några timmar sedan. Pin var med, och jag pussades, kramades, tränade, kampade och busade med honom. Han är så härlig! Och nu ser han till och med ut som en sheltie. Längtar till jullov och allt vad det innebär.

Nu ska jag lägga mig, har sovmorgon till nio imorgon! Hur skönt som helst. Och vid 13.00 åker jag och några brudar tillsammans med hundsportansvarige Kerstin till Stockholm för att bygga monter vid Älvsjömässan för att lördag och söndag stå i montern. Under söndagen ska jag visa Godis och Lego ska vara med på Nordiska Mästerskapen i Junior Handling.

Godnatt!


I cannot live without you

Många kilon Godis





Min lilla Godiskille. Jag kan knappt förstå att han säkert väger upp emot 40 kg nu. Imorgon ska vi först ut och springa tillsammans. Sen blir det ett sista - totally positivt - rörelsepass, med honom innan mässan.

Jag vill vill vill vill vill

Jag vill hem och träna med 3,14 nuuuuuuu tack. NU!

Snööööööööööööööööö

Det snöar! Små tunna flingor dansar ner från himlen. Kanske blir det en vit jul i år igen!

Detta firas med glögg och lussekatt till fjärde avsnittet av Tjuvarnas jul. Lycklig tjej.






Godismys, mål och planer

Idag har jag haft riktig sovmorgon! Har varit skönt att kunnat sova ut i fyra dagar, helt otroligt.

Har kommit på hur mycket jag saknar att ha en kamera här, som jag kan ta kort med när jag tränar hund t.ex. Så att man kan följa min hundträning och vardag i bild, här i bloggen. Men mpbilkameran fungerar itne alls i rörelsebilder överhuvudtaget. Så det är lite surt..

Skulle vilja ladda upp massa träningsbilder, spårbilder, lydnadsträningsbilder, utställningsbilder och annat. Promenadbilder och allmäna träningsbilder. Men men. Drömmar får man ha. Det lär itne bli någon kamera än på ett bra tag. :)

Nu ska jag titta på fjärde avsnittet av julkalendern, sen blir det mys med Moa. :)

Godis är för övrigt världens gosigaste kille idag. Så sööööööööt!


Mål med Godis inför nästa år:

* Starta honom på unghundsderbyt
* Eventuellt en start i NKL på B-prov under hösten
* Fortsätta ställa ut honom
* Påbörja tävlingslydnadsträning
* Viltspårschampionatet
* C-prov?
* Konditionsträning och fysträning, löpträning och cykel

Är sjukt taggad på att påbörja träning med honom på riktigt, när det börjar bli ordning nu.


Tjuvarnas jul

Julkalendern i år verkar ju supermysig! När mitt internet imorse äntligen ville vara med igen, kunde jag se andra, tredje och fjärde avsnitten. Den verkar vara en riktig julkalender! :)

Jullovet närmar sig med stormsteg. Jag vill hinna träffa David, eventuellt i Lidköping, träna massor med hundarna, och bara ta det lugnt och mysa med familj och vänner under julen! Göra sånt man ska, umgås, dricka glögg, bara titta på julgranen och ha det allmänt gott! Åka pulka, träffa vänner och familj, pojkvän, träna mig själv och träna hund, tillsammans med det andra kommer bli en toppenkombination. Jag längtar! :)

Kvällen har avslutats med en ansiktsmask och en lussekatt med lite glögg. Nu ska jag sova. Godnatt!


Myslego kommer hit i en vecka - lycklig tjej!

Låtsas som att det regnar

Oskar Linnros – Låtsas som att det regnar

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Det händer så mycket i mitt liv just nu, äntligen börjar tempot sakta ner lite och jag hinner andas, lägga mer tid på mig själv och min hund , och hinner ta det lugnt!

Helgen har varit och är en extra lång helg. Jag var ledig i fredags och ska inte till skolan imorgon. Har skrivit klart en inlämningsuppgift i religionen, så nu är det bara en biologiredovisning, ETT nationellt prov kvar i engelska, och projektinlämningen (som är klar) med redovisning kvar. Och ett historiaprov. Hurra!

Nu under helgen har jag tagit hand om Godis och mig själv. Har verkligen varit efterlängtat med en helg lik den här. Jag har tagit hand om mig själv, tränat med Godis, varit ute och gått med honom. Tagit det lugnt, ätit god mat, och varit i Karlstad och handlat nästan alla julklappar. Resten kan jag inte riktigt inhandla än. Det känns otroligt bra! Vi var ute, jag och tjejerna, i Karlstad som vi brukar innan jul. Istället för julklappar så går vi och har en trevlig dag på stan som avslutas med fika eller mat. Hur trevligt som helst! Dessutom har jag pluggat - för att jag ville, och inte för att jag var tvungen. Nästan inget plugg kvar nu, vilket känns underbart.

Så sista två veckorna kommer bestå av det sista plugget. Till veckan ska jag hårdträna rörelser med Godis, inför Stora Stockholm i helgen. Godis blir hemhämtad av Fredrik på torsdag, jag åker till Stockholm med skolan på fredag vid ett för att bo där på hotell och stå i montern. På söndagen då flattarna går kommer mamma och Fredrik dit med Godis och Lego. Jag visar Godis samtidigt som Lego ska lånas ut till Nordiska Mästerskapet i junior handling. Mamma och Fredrik tar med sig Godis hem och Lego blir med mig till Forshaga efter finalerna är slut. Ska bli skönt med en unghundsfri vecka, tack mamma för lånet av Lego. ;) Den veckan kan jag äntligen träna mig och hund på riktigt, skratt!

Idag har Godis träffat saxen. Han tycker faktiskt att det är ganska mysigt! :) Tokgodisen. Nu ska jag gå och trimma hans svans och hans tassar, sen är han färdig! Han är fin - men urfälld!

Saknar lilla 3,14 där hemma. Fluffiga sak, på torsdag kan jag få träffa dig en snabbis!


RSS 2.0