Stödkontroll...

Imorgon är det städkontroll så nu är hela lägenheten städad...jobbigt var det. Och känns helt värdelöst när den blir skitig på typ en timme, suck.

Har man hudn så har man, hellre hund än ren lägenhet! :))

Vi slutade vid lunch idag, sen har jag handlat, städat och sen tagit det lite lugnt och ätit lite mat. Det var första gången på länge jag lyckades laga mat som var ganska god. Hahaha...

Nu är jag hos Josefine med Josefine och Puff. :)

Ska ut och cykla lite snart!

Pusss.

Scrapbooking

Vi har estetisk verksamhet och håller på med scrapbooking. Det är roligt! :) Kanske kommer lite bilder som jag har med i boken sen i bloggen. Hihi.

Pusss

Ledig måndag

Idag är det en ledig måndag, jag uppskattar den verkligen fullt ut. Hur skönt som helst!

Jag har bara ätit frukost framför tv:n, suttit lite vid datorn, och satte precis på musik. :) Tänkte hoppa in i duschen, sen ska jag umgås lite med Josefine. Och idag kommer Ida hem igen, från Göteborg! Happyface!

Jag har alltså bara mysit hela morgonen, nu är det dags att göra lite nytta. ;) Hahaha! Jag ska duscha, sen ska jag göra någon lunch tror jag. Härligt! Sen blir det ut och gå.

Skriver senare!

Pussss!

Ny bloggdesign, javisst

Äntligen lite ordning i bloggen. Nu kanske jag får ännu mer lust till att blogga, hurra! :))

Men ännu fattas en snygg header, vilket jag inte kan fixa när jag inte har photoshop i denna dator. Måste fixa en snygg header sen, och även ändra bakrundsfärgen till någon passande! När jag äntligen fått det lite som jag vill.

Dagen har varit lugn, med mysande i sängen lääääääänge ända framåt klockan 13.00...oops. ;) Frukost i sängen, med ensam mamma söker och idol. Härligt värre var det! Hjärta den morgonen, den behövde jag, verkligen.

Sen har dagen sett ut såhär, lugnt, lunch, hjälpa Veronica med trimning av Baccus (hennes flatte) och sen bjöd Josefine på kvällsmat. Det blev ostfyllda tortellinis med ketchup och gurka. ;) Vadå studenter???!!! Hahaha...

På kvällen befann jag, Josefine och Veronica oss hos Tina där vi tittade först på en Wallander, sedan promenad med hundarna, sen blev det en Beck. Mysigt hörrni!

Nu ska jag sova, det har varit en lång men skön dag. Hörs imorgon!


Pusss, godnatt!

Underbara lördag

Underbart humör också! Hurra!

Imorde var klockan ställd på halv 10, för tvättid. Medans tvätten höll på så åt jag frukost, sen gick jag, Josefine och Veronica till hundstallet. Vi skulle städa boxarna och träna. Lydnad blev det, och Divino är riktigt duktig nu. Vi kämpar på. :)

Efter träningen blev det att ta reda på tvätten, sen lunch. Jag åt pannkaka som mamma gjorde till mig när jag var hemhemma och som låg i frysen. Det var jätteskönt att bara ta fram, tack för maten mamma!

Jag tog det lite lugnt, sen duschade jag. Och sen har jag pluggat på rasarbetet också, suoerskönt att jag snart är klar! Nu har jag just gjort mig iordning och jag ska til ICA med Veronica och Josefine, sen blir det någon kvällsmat! Mysigt ska vi ha!

Nej, kanske skriver mer ikväll. Divino ligger och sover på golvet i mitt rum helt slut, han är liter tröttis idag med all rätt. Han har blivit bättre på att slappna av också!

Pusss

Fredagsmys

Idag var det fredag igen, tiden går hur fort som helst verkligen! Och det känns inte som att man hinner med så mycket, men när jag tänker efter så hinner vi otroligt mycket faktiskt. :)

Idag började vi klockan 8 och hade tänkt att gå halv 8. Lilla jag försov mig och vaknade 07.27. :) Men tre minuter är väl inte så lite ändå, det kunde ju varit värre. Engelska började dagen med, och efter det svenska. Sköna lektioner egentligen!

När jag slutat skolan klockan 12 så åkte vi och åt i matsalen, sen efter det tog vi bussen till Karlstad. Jag och Josefine skulle vara lite gulliga och vinka av Amanda. :) Sen som grädde på moset vinkade vi av Ida och Cissi också, härligt brudar!

Vi var i Karlstad ett tag, och senare åkte vi hem. Vi gick ut och gick ca 9 km med hundarna då på spåret.  Och eftersom att det känns som att det nästan bara är jag och Josefine kvar i Forshaga denna helg så åt vi kvällsmat tillsammans och det var jättemysigt. Tända ljus hade vi tillochmed, vuxet? Jaa... Pommes Stripes, Korv och Bearnaisesås, det var gött. ;)

Under kvällen blev det besök hos Lotta och Louise, sen lite cyklande här och var. Vi köpte godis på Megagott och grisade oss lite också.

Och nu ska jag sova, ganska tidigt för att vara helg. Men imorgon är det tvättid klockan 10.00-13.00. Vi ska gå upp och slänga i en tvättmaskin, sen blir det sova igen. När tvätten är klar ska vi till stallet och städa hundboxarna, sen träna med hundarna. Sen ska jag hem och plugga klart rasarbetet förhoppningsvis. Ska iallafall vara nästintill klar med det innan morgondagen är slut. :) Vet att det känns skönare efter!

Pusss och godnatt

Och resultatet?

Nu är vi iallafall klara med orienteringen...det var så sjukt jobbigt. Vi tog den svåra banan (mvg-banan?) och det var den gröna.

Vi var sååå bra...men sen hände nåt.

För det första så råkade vi i  all hast börja med kontroll nummer 10...hmm. Baklänges alltså.

Men vadå, klart man lika gärna kan göra det, tänkte vi!

När vi kom till kontroll 6 hade allt gått jättebra, och ja det var precos som jag tönkte, för bra för att vara sant....när det gällde oss iallafall.

Vi letade efter nummer 6 i säkert 30 minuter...utan att hitta! När vi till slut gett upp den kontrollen hade vi sån panik över den usla tiden vi hade, eftersom vi slösat 30 minuter, att vi bara sprang.

Vi tappade bort oss.

Och tappade bort oss.

En tant och en farbror hjälpte oss att berätta vart vi var och hur vi skulle hitta tillbaka till SISU-gården. Tack!

Innan vi kom fram hittade vi kontroll nummer 1. Härligt...vi hittade iallafall hälften.

Vi som verkligen satsade allt!

Bättre lycka nästa gång!

Hundarna trivdes i skogen iallafall, tyckte nog att jag och josefine var något konstiga då vi skrev att det inte fanns några fler j*vla stenar (kontroll nummer 6 skulle varit vid en sten).

Vi lever och är tillbaka, vi gjorde vårat bästa och kan ju inte rå för att nummer 6 inte fanns (för det gjorde den inte!!!)

Pusss

Orientering

Nu är det alldeles strax dags för orienteringen.

Samling vid SISU-gården 09.20.

Efter det slutar vi.

Kanske ska plugga då.

Vi är taggade.

Vi ska springa fort i skogen.

Stina och Divino ska med. Happyface!

Heja oss, lycka till, till oss.




Pusss

Pizzakväll?

Idag har det varit en lugn dag, vi hade bara estetisk verksamhet på förmiddagen och efter det svenska A, sen slutade vi vid lunch. :D Då åt vi i matsalen, sen åkte vi till hundstalelt och tränade lydnad. Divino har blivit riktigt duktig när jag tränar in lydnadsklass II med honom nu, jätteroligt!

Sen fick jag låna av Josefines och Amandas tvätttid, najs price! Och ikväll blir det kanske pizza, vi har faktiskt inte ätit pizza en enda gång sedan vi flyttade hit. Tro det eller ej!

Just nu sitter vi på mitt rum och lyssnar på Erik Hassles låt Hurtful. Längesedan jag hörde den, därför jag itne tröttnat. Tycker den är bra fortfarande, och får återfall och vill till peaceandlove. Så kan det vara!

Imorgon är det orientering på förmiddagen, verkar som något prov... :O Sen är vi lediga efter det! Wie! Och då tror jag att jag kanske ska plugga lite mer på mitt rasarbete, så att det blir klart någon gång.

Kanske skriver mer ikväll!

Pussss

Pluggdag, jomenvisst

Idag har det varit en pluggdag, minst sagt. På förmiddagen hade vi engelska, och jag och Josefine kom sååå långt på våran låtsasresa till Florida. ;) Vi är nästan klara nu, och det behöver inte vara klart förrän om 2 veckor, helt otroligt.

eftermiddagen fick vi ta med oss hundarna hem från hundstallet och plugga på vårat rasprojekt hemifrån, och då kom jag också igång rejält, och är klar med största delen nu, superskönt verkligen! Det känns tillochmed roligt att plugga med det arbetet och jag vill göra det, snacka om att bli motiverad, detta tack vare att jag fick himla bra idéer idag! :D Tummen upp för mig!

Nu på kvällen har jag och lite folk tittat på tv och tagit det lite lugnt, och snart blir det väl sova antar jag. :) Imorgon börjar vi klockan 8 i hundstallet, inte riktigt roligt...men vi slutar däremot klockan 12, det är mycket roligt.

Och snart ska bloggen bli ändrad, för den är så fuul för tillfället. :) Det fattas bara tid, sen du!

Pusss

STORT TACK!

För de som trodde att jag glömt, ABSOLUT INTE!

STORT STORT STORT TACK till Roger som i all hast skyndade sig hem till Odlarvägen igår för att hjälpa mig med mina dataproblem! När vi ringde efter hjälp var det 40 minuter kvar tills jag skulle åka till Forshaga, stort tack för att du ställer upp! :D


Andra avenyn och ny hemsida?

Jag sitter i skolans datasal med bland annat Ida och Josefine. Det har varit en lång dag känsn det som, jag är jättetrött och det ska bli skönt sen att gå hem och bara ta det lugnt. Divino är lika trött verkar det som. Han sover ovh sover, det är mycket intryck hela tiden, man får inte glömma det. Det har nog varit otroligt mycket för honom udner de senaste veckorna här i Forshaga. Vad duktig han är, när jag tänker efter. Dessutom lugn i boxen under dagarna! Skönt!

När vi ska gå hem sen så ska vi till mig och titta på förra veckans avsnitt av Andra avenyn på datorn. Det ska bli mysigt, blir säkert popcorn också. ;) Mumsii!

Vi skulle slutat 17.00 idag tror jag, men vi fick sluta runt 15.30 istället. Det var efter veckobesiktningen, som gick bra. Det känns alltid skönt efter att man kollat igenom hunden ordentligt och putsat på dem!

Försöker uppdatera hemsidan också med lite resultat, samt nya bilder och sådär. Det är ju höst nu, och itne sommar längre.  Glad Sommar på förstasidan borde kanske därför tas bort...hahaha. Det är ganska svårt att sköta hemsidan härifrån Forshaga, ajg inser hur låst jag är när jag itne har alla bilderna här som jag vill använda, plus att ajg itne heller har Photoshop. Illa faktiskt...måste lösa det där sen så att det blir lättare att uppdatera!

Känns också onödigt att lägga ner så myckettid på hemsidan när jag ändå funderar på att bygga en ny, på en annan sida framöver. Jag är itne speciellt nöjd där jag bygger min sida nu, och det är väl lite av en amatörsida också. Frmatidsplaner, men skulle verklgien vilja ha en ny hemsida så småningom!

Nej, nu ska jag fortsätta uppdatera klart!

Puss

Ny vecka, härligt värre!

Jag sitter i hundstallet i Divinos box och tänkte blogga lite grann. Får klagomål från vissa at det uppdateras väldigtr dåligt...jaja. Håller väl med egentligen. ;)

Han är helt otroligt lugn i boxen just nu, superskönt är det. :) Just nu ligger han i sin bädd och sover bredvid mig! Härligt är det!

Jag lovar att uppdatera med lite bilder snart förresten...

Idag är det hunddag, och vi börjar om 5 minuter. Hinner inte bli så mycket mer skrivet därför. Men jag tänkte faktiskt, tro det eller ej, blogga lite ikväll också. Men i första hand ska jag plugga på mitt rasarbete om Flatcoated retrievern. Spännande!

Vi hörs ikväll!

Puss


Bad hair night? Oh no...

Nu sitter jag här efter en minst sagt hetsig eftermiddag och kväll! Puuh! Skoljoggen har vi haft idag, och vi fick ha med hundarna, det var toppenbra verkligen! Men vi blev lurade av lärarna att det skulle vara 3 kilometer istället för 5 som det var tönkt...vet inte hru många som gick på det. Men jag, Josefine och Ida gick såklart på det...och jublade! Rätt åt oss kanske, slöhögar. ;) Vi sprang nästan hela de 4,7 kilometrarna, jag är imponerad! Vi är också idioter ska jag erkänna, som äter ett halvt kilo vindruvor innan start, ett halvt kilo var...

Efter skoljoggen, som var slut runt 16.30 var det prisutdelning, och plötsligt var klockan 16.35 och jag och josefine kom på att vi skulle med bussen till veterinären vid 17.05, från Forshaga centrum! Och innan det skulle vi till stakllet och hämta hundarna...bråttom blev det! Men till slit, efter mycket krångel hann vi med bussen, och flera byten var det både för att komma dit och hem. Dessutom missade vi bussen vi skulle tagit hem, och fick vänta i en och en haalv timme. typiskt oss...men är imponerad att vi lyckades ta oss dit och hem! Hurra till oss iallafall!!! För er som itne vet, så har Divino slagit ur en insisiv (framtand) på övre raden när han skulle hämta träapporten när vi tränade lydnad. Det var därför vi var hos veterinären i Solstaden. De beslutade att den ska opereras bort den 29:e. Vilken tur jag har som har en underbar vän här som följer med och ställer upp, hjärta på dig! Vi satt på stationen, drack coca-cola och åt choklad medans vi väntade. ;)

Nu har jag äntligen åde kagat mat, varit ute med Divino och duschat, nu ska jag sova! Måste bara klaga lite, hur kan det vara så att ALLTID då man duschar på morgonen innan skolan blir håret att se ut som ett helvete, men om man duschar på kvällen, blir det så bra som det bara kan bli? När man ska gå och borra ner huvudet i en kudde och inte ens har någon nytta av det?! Varför är det så? Det kanske är så att håret blir bäst när man inte tänker på att det skja bli fint, vad vet jag. Ikväll var iallafall en sådan kväll!

Nu ska jag sova i mitt fina hår. ;) Imorgon kommer jag se ut som ett troll igen, haha!

Puss godnatt

Skoljoggen och förkylning

Seeeeeegt med bloggandet, igen. Hur många gånger har jag skrivit det i varenda inlägg nu?! Alldeles för många...

Och det där med bilder som skulle komma i ett inlägg (från introläger, hundträningar, boendet, och underbara Forshaga i allmänhet) efter det förra inlägget kom inte. Jag hann såklart inte. Jag ska se till att hinna det, snart snart snart!

Just nu sitter jag i datasalen, vi har estetisk verksamhet, efter det har vi en timmes svenska. Sen slutar vi egentligen. Men vi ska ha skoljoggen, så vi måste tillbaka till skolan efter någon timme idag, för att gå/springa 5 kilometer. Bra att vi får ha med hunden iallafall. :)

Vi har det toppen i Forshaga, och till helgen kommer jag hemhem. Ska bli rolgit att träffa många där hemma nu, det var ett bra tag sedan. Och sen nästa helg hoppas jag på att Judith Piff kommer hit till Forshaga och hälsar på, hon måste ju bara se hur det är här!! :))

Jag har blivit förkyld, f*n för det. Men men, går väl över snart. Idag är jag allmänt trött också, hoppas på att bli piggare till de 5 kilometrarna...hahaha.

Och GRATTIS TILL JOSEFINE med Stina som vann på agilitytävlingen i söndags (hoppklass 1) och blev uppflytatde i klass II! Superbäst, eller vad?!

Ska blogga mer...bara jag har sett till att plugga lite, städa, tvätta, laga mat och sooova.

Pussss

Happyface?

Jag vet att det går dåligt med bloggandet...verkligen. Men som sagt man ska ju inte blogga när man inte har lust till det. :) Men nu har jag blogglust igen, hurra!

I Forshaga har jag det bra, jättebra faktiskt. Men dte går ju inte att komma ifrån att jag itne får träffa kompisarna så ofta som jag vill, och att jag saknar lilla söte Tio pojken som är så saknad. Mitt hjärta!

Jaja, tillbaka till Forshaga, jag har det verkligen bra här, vi håller ordning i lägenheten och vi diskar, städar och handlar på ica. Wow vad vi låter vuxna, snacka om att ta ansvar. ;)

Vår klass, som heter HSPG 1 (hundsportprogrammet 1) är underbar också, helt otroligt! Vilken sammanhållning, de flesta kände ingen och flyttade bara hit, och nu säger många "Vadå, kände inte ni varandra innan????". Då är det faktiskt väldigt häftigt att kunna svara "Nej, det gjorde vi inte." :) Det är det som kallas att finna varandra. :) Kul!

Hundarna är i hundstallet på dagarna, och det där med att vara instängd ensam vet jag ju att Divino haft lite svårt för. Men han har gjort så stora framsteg på två veckor att jag knappt tror det är sant, och för tillfället går det ruskigt bra. Härligt VinoPino!

Nu kommer Josefine hit och vi ska titta på Idol. Med popcorn och allt! Skriver mer ikväll, och då kommer det bilder på lägenheten också. :)


Såhär mysigt hade jag när jag kom hem från skolan idag. :) Slappa med hund vid fötterna och juice, kan inte bli så mycket bättre. :)

Puss

RSS 2.0