Vart du vill så fort du kan Karlstad

Hej på er, Karlstad, ja. Allt.

Gick upp tidigt idag med Lollo, 7:30 ungefär. Kände mig glad. Pigg. Extra motiverad till att leva idag, på något sätt. 

Nu är hon i skolan och jag pluggar. Går ganska bra faktiskt. Öser in information i hjärnan. Toppbra känns det. 

Jag och Pi går en "online-kurs" för uppfödare Mia, grundträning i agility med Silvias metoder. Jättekul! Nya övningar har kommit ut ganska precis, och jag har gett mig fan på att vi ska klara allt. Det har resulterat i att Pis kamplust blivit bättre bland annat. Nu kan vi gå från godisbelöning till kamp. Gick aldrig förut! Kranen som syns från fönstret får det att kännas som att jag är med i en scen från "känn ingen sorg". 

Puss. 

Dimmiga dagar, det var fina dar

Grattishälsningar från jordelivet, idag skulle du fyllt 10 år. För snart tre år sedan tog vårat liv tillsammans här slut. Stort tack till Monica för denna unika och fantastiska hund och vän, tack till mamma Malin som lät mig få dela en så stor del av mitt liv tillsammans med honom och tack till Divino för allt du lärde. Vi ses. Du är och förblir saknad, min följeslagare och vän.

Lev idag. Ordentligt och fullt ut. Precis som alla klyschor säger. För vem fan vet vem som händer om en minut, en timme, en dag eller om ett år? Om 266420183 år?

Pussa alla nära och kära.

Det där med livslång kärlek

Jag har en ny design, och en ny header. Det är ju nytt år. Och det är nästan som att det sitter en ny person här vid tangenterna och skriver. Vad jag utvecklas som person. 
 
Tänkte berätta lite om mina mål vad gäller hundarna och mig för år 2014
  • Pi ska bli en klass 3-hund vad gäller agilityn
  • Pi och jag ska gå på kurs
  • Jag ska göra en ordentlig träningsplan för en valp som inte finns
Ja, så ser det ut. Kanske ser fjuttigt ut, vad vet jag. Men det kommer innebära stor utveckling och noggrannhet för att nå dessa mål. Jag och Pi är på gång, och lite vintervila är inte fel för att få upp motivationen ordentligt, både hos honom och mig. Just nu är motivationen på TOPP. Ge oss barmark igen, snart. Tills dess ska vi träna så mycket som möjligt i inomhushallar, fysträna och träna på annat sätt som gynnar agilityn.
 
Vad gäller livslång kärlek har jag egentligen ingen kommentar. Mer än att livet handlar om det. Om man frågar Håkan.
 
 
 
puss.

Ont i hjärtat och saknad i kroppen

Idag har det gått ett halvår sen vår glädjespridare, Isabelle, tog sitt sista andetag. Sen dess har jag lärt mig att livet är orättvist, att sorg är något av det värsta i livet och att tiden inte läker några sår över huvud taget.

Vi ses, snart. Tills dess lever vi för dig också. Jag saknar dig.
 

Ett godare och nyare år

Hej. Kände att det behövde skrivas något nu. Förra blogginlägget var mastigt. Tungt. Känslosamt. nu är det nytt år. Det ska förhoppningsvis innehålla färre motgångar, tragedier och slag i magen. Och mer kärlek, lycka och hopp.

Tack för ett fruktansvärt, känslosamt, lyckligt, magiskt och lärorikt år.

RSS 2.0