Måndag 30 juni

Hej!

Idag vaknade jag halv 10 för att gå upp och kolla på sommarlovsmogon och mata vovvarna. Sen satt jag lite vid datorn ovh senare gjorde jag iordning mig och duschade för att jag skulle klippa mig. Judith kom till mig och följde med till stan.

Klippningen var ett skämt, haha. Jag är missnöjd och det är olika långt på sidorna... Jag får väl ha uppsatt i någon månad tills det har blivit bättre. Luggen är också helknepig, alldeles för lång, sådär mellanlång som är så HIMLA JOBBIGT!!!

Vad gör man nu efteråt egentligen? Går tillbaka till frisören och säger att man vill ha tillbaka sitt gamla hår ?!

Judith ska sova här inatt, :)

EM-final, Tyskland-Spanien

Ikväll är det EM-final i fotboll. Tyskland-Spanien. Jag tippar 2-3, alltså vinst till Spanien. Vad tippar du?

Klippning

Imorgon ska jag klippa mig...alldeles för länge sen jag gjorde det. Som vanligt. Risigt hår. Ändå får jag höra: "Är det dina riktiga lockar?" eller "Har du sådär fint självlockigt hår?!". Då kan jag samma morgon ha stått och svurit över mitt j***a hår som inte går att göra någonting med , haha. Man är aldrig nöjd med et man själv har, är det inte konstigt!?

LEgo 14 veckor


Bild från helgen

Lego 14 veckor


Bild från helgen

Jag och Tio tränar kontaktfält


Bild från helgens träning

Lego springer tunnel


Bild från helgens träning

Söndag 29 juni

Idag är vi hemkomna från Fagersta! Det var en trevlig lärorik helg fylld med rolig träning av alla olika slag. Både lördag och söndag blev det träning innehållande lydnad, agility och apportering + att jag tränade freestyle. På fredag+ lördag kväll blev det grillning, mmm.

Träning

I helgen ska jag ju som sagt till Fagersa, jag har funderat lite på hur jag ska lägga upp träningen.

Divino och jag:

Lydnad- Platsliggning, inkallning och träapporten.

Agility- Kontaktfält och hoppning

Freestyle- Jobba med programmet

Tio och jag:

Agility- däcket, hopphinder, kontaktfältshinder och tunnlar

Lydnad- Platsliggning, träapporten och linförighet


Jag ser verkligen fram emot helgen! (:


Fredag 27 juni

Idag gick jag upp klockan halv 10 för att mata vovvarna. Sen kikade jag lite på tvapparaten. Mamma ringde och undrade om jag ville med henne och Fredrik på lunch idag, och det ville jag såklart! Bråttom fick jag för att göra mig iordning occh kila iväg. Vi åt på China Town och det var supergott! När jag kom hem gick jag ut med hundarna igen och sen satte jag mig vid datorn. Det var lite saker på min hemsida bl.a som behövde fixas innan jag åker bort. I helgen åker vi till Fagersta med husvagnen för att träna. Det kommer att bli superroligt och både jag, Divino och Tio behöver träna lite.

Jag vill ha en gammal ny cykel

Haha, där blev det lite konstigt...

När jag säger att jag vill ha en ny cykel menar jag ju såklart en gammal cykel. Den här rosa ser ju helt underbar ut. Kan inte den bara stå i garaget nästa gång jag ska ut och cykla?!


snygg snyggare snyggast

Min nya blogg!

Välkommen till min nya blogg, hoppas att du får mycket roligt att läsa här :)

RSS 2.0