17 år

Idag fyller jag år :Dpuss !

Mamma och Fredrik på ingång

De har setat i bilen påväg hit och skickat sms konstant..hahaha. I smsen har det bara varit en ort (var dem har varit alltså). Roligt, haha.

Fick nyss ett sms med "Björnlunda" så nu är de snart framme. Mamma har med sig någon speciell paj hon talat om. Jag älskar paj så ser väldigt mycket fram emot den... ;) Och att träffa familjen med förstås, inte glömma dom!

Får blogga senare och berätta hur pajen var. Mamma är iallafall bäst på beskrivningar, först skämtade hon om att det var en paj med liljekonvaljbär (giftiga?). Eller var det ett skämt? haha. Sen undrade jag var man hade till, vaniljsås ? Grädde ? Då säger hon: Allt är som en enda gegga ovanpå... Mmm, gott...

puss!

Underbara Tio

Hittade en härlig bild som får mig att le. Min älskade underbara tio i skogen där han trivs som allra bäst. Tio som kan verka så otroligt barnslig och "valpig" av sig är helt annan när vi tränar apportering. Bilden får mig att se tillbaka till högsässongen för apporteringsträning (trots att man kan träna året runt blir det mycket mindre under vintern..) och jag blir så himla motiverad till att träna med honom!


Foto: Marie-Anne Björkman

underbara tio <3

puss!

Mot ludvika idag

Idag kommer mamma och Fredrik och hämtar mig. De kommer någon gång i eftermiddag, vid tre ungefär tror jag. Men de blir såklart kvar en stund också för att träffa valparna och sen ska vi fika när Monica kommer hem runt fem.

Jag är så himla motiverad till att träna hund just nu så tror det är de jag ska göra hela dagen imorgon. Iallafall nästan hela dagen, måste tvätta också...haha. Får passa på innan jag åker till Forshaga för där har jag ju bara Divino. Det är INTE så bara, bara det att jag älskar att träna med både Lego, Tio och Valdo också.

Håller på att lära Lego att "skämmas". Alltså han ska ta tassen upp på nosen på sig själv. Man kan lätt tro att Lego är en korkad hund som bara är söt, men nej! Han är faktiskt väldigt duktig, och trots ganska lite klickerträning så är han otroligt klickerklok. Efter bara en liten stund med hjälpmedel som tejp och så klickern och godis kunde jag ta bort tejpen från nisen och han förstod ändå - inte dåligt ! Imponerad är jag av den lille gossen.puss!

Ny header

Jag håller på att jobba med en ny header till bloggen också. Inte just nu, men ibland när jag har lust. Har bestämt mig för att jag ska ta det lugnt och jobba på den när jag känner mig inspirerad och motiverad till att arbete med den. Tror att det blir bättre så än när jag gör klart en header vid ewtt eller kanske två tillfällen. Då blir det stressigt och itne lika genomtänkt.

Puss!

Snart slut på praktiken

Ja , snart har jag gjort praktik här hos Monica på Kennel Sort Guld . Det har varit både roligt och lärorikt. Och inte minst spännande att följa sju stycken valpar och hur de utvecklas. De är faktiskt väldigt faschinerande hur mycket medfödda beteenden hundarna har beroende på hur de är framavlade. Dessutom är det otroligt hur sund tiken till valparna är!

Det har iallafall varit väldigt trevligt att ha varit här, men imorgon blir jag hämtad av mamma och Fredrik för att åka hem till Ludvika fölr att sen åka hem till Forshaga på söndag. Blor dock att åka hem under söndag förmiddag någon gång då jag inte ska vara med på länskampen i agility längre..


Lego som valp - SÖT!

Puss!

Ny mailadress

Ville bara meddela att jag har bytt mailadress till erikalindkvist@hotmail.com. Dock kommer jag snart att skaffa en telia mailadress istället som jag komemr att använda när jag ska maila.

Håll utkik!

Puss!


Dating in the dark

Kollade på senaste avsnittet av Dating in the dark på kanal5 Play idag. Såg att det skulle vara ikväll och hade inte sett något avsnitt så kikade på ett. Vilket konstigt program måste jag säga.. Visst, folk kanske finner kärleken på många olika, och mer eller mindre konstiga sätt, men att dejta i mörker, är det en bra idé? Vem kom på det egentligen, är ju helknäppt om man frågar mig.

Dessutom väljer de ju om de ska fortsätta dejta personen efter att de fått sett hur dem ser ut, så då är det ju utseendet som spelar roll ändå..så förstår inte poängen? Men det kanske bara är jag som inte fattar.. Fast en eprson blev ju bortvald enbart på grund av utseendet , vad spelade det då för roll att de dejtade i mörker? Blir väl bara ännu mer uppenbart att det är utseendet som påverkar, när allt är bra i ett mörkt rum, och sen när man sett personen vill man inte träffas mer. Konstigt..

puss!

Divino hjärtat

Jag har varit mycket utan Divino nu, först två veckor utan honom i Forshaga. Sen nästan två veckor utan honom nu. Jag saknar honom faktiskt, han lyser upp min tillvaro. Mycket<3


underbara Divino , hjärta honom !

Puss!

Ännu en vacker dag

Idag vaknade jag av att solen lyste in genom fönstret, underbart! Det är soligt och fint ute idag med, det är så härligt. Jag var ute en sväng i skogen med hundarna vilket var jätteskönt. Sen har jag duschat också.

Valparna växer som tusan, de är jättesöta! Som socker , verkligen! :)

Nu ska jag ut en sväng med hundarna igen.

Puss!

Soligt

Det har varit soligt och fint ute i princip hela veckan. Idag vid lunch tog jag och Monica en skön skogspromenad med hundarna, slutade dock mindre trevligt med dåliga stigar i skogen och snö upp till låren. Men det var ju i och för sig bara att åka hem, låta skorna torka och sätta på sig ett par torra strumpor, så är ju inga problem alls - om man inte ser det som ett problem! ;)

Riktigt skönt var det ute iallafall, härligt väder och allt!

Snart är min praktik slut här, och då ska jag åka hem till Ludvika. På söndag om en vecka ska jag tävla i länskampen med Divino i agility. Det blir nog, vi är uttagna i Västmanlands lag. Direkt efter tävlingen blir det att åka tillbaka till Forshaga, ska bli roligt det med!


Såhär fint väder har det varit ute denna veckan!


Till Forshaga ska Divino såklart följa med, och jag tror han har saknat Stina lite.

Börja blogga igen - jamenvisst !

Jag ska verkligen försöka komma igång med bloggandet igen - på riktigt denna gången ! Varför ? Jo , för att jag är motiverad till det ! Så lika bra att blogga om all hundträning och hur det går , om vad jag gör i Forshaga och allt som händer helt enkelt ! :) Blir roligt !Puss !

Atle - Är du en Ängel

En gång fanns du här hos oss men inte längre.

En gång fanns du här hos oss men inte längre
kan inte fatta vad som har hänt,är du en ängel,
finns du där i himlen och tittar du ner på mig
har du några känslor kvar
säg mej tänker du tillbaka på gamla dar
och säg mej minns du hur de va när de var bara du och jag
jag har försökt vara stark men jag gråter idag
försöker ständigt att förtränga mina minnen av dig men de går inte bra så,
så jag skriver denna låten som ett brev till dig,
och om du läser de någon gång så kan väl du svara mig,
jag borde riva detta brev för du skiter väl i oss,
har inte tänkt så mycket, men jag tänker nu
eyy, de finns bara en för mig och de är du

Varje gång jag ser dig så ser jag en ängel
pallar inte mer, måste förklara vad jag känner
har inte sett dig på ett tag, vill inte göra de heller
du valde sprutan framför mig så vi är inte längre vänner
men det har aldrig funnits någon som har förstått
mig som du har, du fanns alltid där för mig och
du stog alltid kvar, men i slutet så backa du tillbaks

Så jag vill tacka för du fanns för mig
men du finns inte längre här eyy
så jag vill tacka för du fanns för mig
men du finns inte längre här eyy

Så jag vill tacka för du fanns
men du finns inte längre
blickar upp mot himlen för mig är du en ängel

Så jag vill tacka för du fanns för mig
men du finns inte längre här eyy
så jag vill tacka för du fanns för mig

Fin låt

RSS 2.0