jag tror när vi går genom tiden, att allt det bästa, inte hänt än.

Dagarna bara går och går. Förstår knappt att skolan har börjat igen. Ännu svårare att märka av det, när jag själv har praktik. Men ändå. Sommarlovet är helt slut. Och sommaren också, får jag en känsla av. Det känns höstlikt ute. Kallt och blåsigt. Jag börjar känna suget efter att uppdatera min garderob, till nya höstplagg, istället för sommarplagg. Det har gått så fort. Allt går så fort, jag hinner inte med.

Igår var det utgång. Vi började med att träffas hemma hos Judith, jag och några tjejkompisar, för att fixa iordning oss. Därefter kom det några fler, vi grillade och åt supergod mat. Senare var det dags att ta sig in till stan. Vi hade väldigt trevligt! När jag kom hem halv tre inatt så var det 8 grader ute..som sagt. Höst.

Idag har jag fixat massa saker som legat över mig sådär länge. Såna där saker som man måste göra, och därför blir det så tråkigt att man aldrig tar sig för det. Men det var skönt att göra det! :)

Nu ska jag kolla på lite kläder på internet. Har massa inspiration, för tillfället.


ta min hand och kom , så går vi vidare

Josefine kom igår. Var härligt att få träffa henne igen, äntligen. Äntligen kunna gå ut på promenad och prata igen. Tur att vi ses snart igen! Vi hade prpjektarbete idag, och var och hälsade på två dagis. Vårt projekt heter "Hunden, en bra vän till barnen?". Vi vill att barnen ska få chansen att träffa trevliga stabila individer, och vi vill också kunna påverka barnens syn på hundar, positivt.

Annars så har jag praktik. Imorgon ska jag till tandläkaren, innan jag ska till kliniken i Smedjebacken för praktik.

Nu ska jag träna ett kort pass med Godis. Sen blir det ut och springa, helt ensam med musik i lurarna. Skönt. Efter det en dusch och promenad med Godis. Sen ska jag ta det lugnt, innan jag somnar.

David och jag hade igår varit tillsammans i tio månader. Du är bäst. :) Hjärta!


en fin dag med en fin vän

IDag har jag haft en lugn och skön dag. Med fina Mikaela. Långpromenad med hundarna till en strand, massa prat och te. Kunde knappast bli bättre. Det trodde jag inte när jag vaknade imorse, det här var väl en dålig dag? Inte alls!

Nu ska jag avsluta den här dagen med en kopp te, sen blir det läggdags. Godis börjar förresten bli duktig på att gå i koppel, han försöker väldigt mycket! Min godisbit!

Igår var vi i Stockholm, jag och familjen, och shoppade. Två par converse, två par jeans (BikBok och Monki) och en tröja från Monki. Bilder kanske kommer senare.


ny design

Äntligen lite ny design och på köpet lite ny motivation. Har försökt med hemsidan i princip hela dagen, i omgångar, utan någon framgång alls.. Så det här behövde jag! Blev dessutom nöjd också!

Nu ska jag ut och springa. Sen blir det duscha och ta en ansiktsmask, framför en film. Skönt.


Boom Boom Paw på prispallen på ungdoms-SM. Vi bjuder alltid på oss själva, haha! (Jennifer saknas, tyvärr..)

Ungdoms-SM

Jag håller fortfarande på att pyssla med en hemsida. Det är så jobbigt och segt när det krånglar, men jag antar att det kommer att bli lättare och lättare när man blir van. Och ju mer man gör på sidan, desto mer klar blir den. Då kan man bara uppdatera sen, det är ju det som är roligt. ;)

Jag var på Ungdoms-SM i helgen och tävlade i Senior Handling och i agility. Agility var både individuellt, med Lego i klass I och Valdo i klass III. Sen med vårat lag, Boom Boom Paw. Vi tog silver! :D Individuellt gjorde både Lego och Valdo fina lopp. Valdo och jag fungerade faktiskt väldigt bra ihop, med tanke på att jag knappt tränat med honom, det är Fredrik som gjort det i sommar. Jag känner mig lite ringrostig med att inte ha kört särskilt effektivt sen Divinos bortgång...

Det blev iallafall en hel del fina lopp. Lite fina bilder från helgen kommer senare, håll utkik! Vi har tagit en hel del bilder i sommar på hundarna, det kommer att uppdateras i bloggen framöver. :)

Jag har köpt mig en extern hårddisk och har laddat upp alla foton från 2008 till nu, på den. Nu blir det lättare och roligare att både blogga och fixa med hemsidan i Forshaga också, hur jag nu ska ha tid med det! Haha..

Nu ska jag sova, imorgon ska jag försöka ha en fixardag, och fixa saker som jag känner att jag behöver göra och har behövt länge.

Tycker det är så roligt att blogga, men när tiden itne räcker till är det så. Jag kommer igen lite senare! Har varit mycket annat nu, så motivationen till att skriva har inte funnits, och framförallt inte tiden...


Tänk vad stor min lilla godiskille har blivit. Han väger nu drygt 30 kg och är en stor kille. Och duktig, 7 månader gammal! Hjärtat!

Godnatt!

Agilitytävling

I helgen har jag varit både på Flatfestivalen i Åkersberga och på en agilitytävling. Legos första officiella faktiskt. Mamma och Lego debuterade också på Working Test under lördagen i öppenklass. Ganska fina poäng, med en nollas ruta tyvärr! Vi vet iallafall vad vi behöver träna med honom, men det visste vi också innan. :)

På söndagen var vi på Gagnef Floda BK's agilitytävling. LOego var duktig, och väldigt trött. Det var otroligt varmt, men han skötte sig! Det går fortfarande långsamt, då han inte alls har det drivet (han har tränat PYTTELITE och är duktig med tanke på det). Han måste träna mer slalom och överhuvustaget, så han får driv framåt.

Här är lite bilder från söndagen, på olika hundar. Bilderna är oredigerade

Alla bilder © MalinAndersson
Evelina Wahlström & BC'n MilazJag håller på att fixa ny hemsida, har en mall och plan om hur den ska se ut och vad den ska innehålla. Bloggen ska även designas om, liknande bloggen. Jag ska göra ny bloggdesign överhuvudtaget, känner att jag har tröttnat på den här designen. Vill bara inte ta bort Divino, bilden och texten till vänster. Såna konkreta och tydliga saker, som gör det så otroligt verkligt, är oerhört jobbiga. Men jag ska göra en otroligt fin minnessida på min nya hemsida. Som för övrigt också¨krånglar just nu. Jobbigt..

Återkommer lite senare!RSS 2.0