Dating in the dark

Kollade på senaste avsnittet av Dating in the dark på kanal5 Play idag. Såg att det skulle vara ikväll och hade inte sett något avsnitt så kikade på ett. Vilket konstigt program måste jag säga.. Visst, folk kanske finner kärleken på många olika, och mer eller mindre konstiga sätt, men att dejta i mörker, är det en bra idé? Vem kom på det egentligen, är ju helknäppt om man frågar mig.

Dessutom väljer de ju om de ska fortsätta dejta personen efter att de fått sett hur dem ser ut, så då är det ju utseendet som spelar roll ändå..så förstår inte poängen? Men det kanske bara är jag som inte fattar.. Fast en eprson blev ju bortvald enbart på grund av utseendet , vad spelade det då för roll att de dejtade i mörker? Blir väl bara ännu mer uppenbart att det är utseendet som påverkar, när allt är bra i ett mörkt rum, och sen när man sett personen vill man inte träffas mer. Konstigt..

puss!

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Heeej!:D



sicken fin blogg du har :D

hundälskare ser jah:D



På tal om de programmet, jah visste inte ens va de va :S en kompis messa mih för en stund sen att han kolla på de, jah bara förstå inte vad de va :/ såå se jah att du har jort ett inlägg om de :P, lite komiskt :P

2010-03-30 @ 21:16:16
URL: http://yoursss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0