Spring så fort som du kan

Idag har jag haft sista provet innan jullovet. Och det gick toppenbra kändes det som. Sen har jag och Josefine nu på kvällen gjort klart vår powerpoint redovisning inför projektredovisningarna på onsdag. Så himla duktiga! Kan i psincip säga attd et inte är något plugg kvar nu.

Jag tvättade efter lunchen, och på eftermiddagen blev det en springtur med Lollo och hundarna. Det gick otroligt lätt, förvånandsvärt lätt och var så otroligt friskt och skönt ute! Vi var ute i runt en timme. Godis var en riktig stjärna!

Godis sprang i sele på sträckt koppel. När jag kallade på honom vände han direkt och sprang bredvid mig. Han fick en pyttebit köttbulle innan han fick springa framför igen. Första löparrundan - helt otroligt!

Godis har blivit hämtad av Fredrik för några timmar sedan. Pin var med, och jag pussades, kramades, tränade, kampade och busade med honom. Han är så härlig! Och nu ser han till och med ut som en sheltie. Längtar till jullov och allt vad det innebär.

Nu ska jag lägga mig, har sovmorgon till nio imorgon! Hur skönt som helst. Och vid 13.00 åker jag och några brudar tillsammans med hundsportansvarige Kerstin till Stockholm för att bygga monter vid Älvsjömässan för att lördag och söndag stå i montern. Under söndagen ska jag visa Godis och Lego ska vara med på Nordiska Mästerskapen i Junior Handling.

Godnatt!


I cannot live without you

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0