Förväntningar

Det där med förväntningar är intressant. Hur jag, min hund eller någon annan situation förväntas vara. Och vad som händer när det inte riktigt blir som förväntat.

Jag tränar mycket med Jet nu, vi är inne i en fas med väldigt mycket motivation och inspiration. Passen går toppen, både för att de är genomtänkta, planerade men också för att hon är en kanonhund (och jag en duktig tränare?). Såklart blir jag förvånad om ett pass plötsligt går sämre (vilket de givetvis inte har gjort nu, detta är bara ett exempel, haha), och jag undrar varför. Men hon är ju en hund - och jag en människa. Klart det går olika ibland, och finns det verkligen alltid en orsak eller speciell anledning? Måste man lägga någon slags värdering i det varje gång? Kanske, kanske inte.

Jag är en person som alltid är sprudlande, glad, positiv och energisk. Ja, iallafall om man frågar mina vänner, bekanta och min familj. Tar min energi någonsin slut? Har jag någonsin en dålig dag? Faktiskt! Det riktigt jobbiga är man aldrig förväntas ha det, och det är för många förvånande att man har det. Detta resulterar i att det på något sätt inte blir okej att det är såhär. Bara att rycka upp sig - så man kan leva upp till förväntningarna. Varje dag. Jag blir så trött.

Nu går jag och tränar mina hundar. Det är det enda som är roligt och ger energi just nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0